Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ugyanez, mondjuk nemtudom mit vartam, valverde pont inkabb a biztonsagot jelenti, nem egy sampaoli, aki felforgatja teljesen az eddigieket. ez meg lucho barcaja volt.visca el barca írta:ami leginkább sajnálatos, hogy semmiféle taktikai újítást nem vettem észre. az első félidőben mikor messi meg ney játszott, az volt a taktika, hogy add oda nekik majd megoldják. jó, a letámdás az ment ezerrel, de ez LE alatt is megvolt.
Azt azért levonhatjuk, hogy nagyon motivált volt mindenki. Rég nem látott preszing és gyors háromszögelések. Ötlettel teli játék. A kp tetszett, annyira, hogy Busi hiányát nem éreztem az első fé-ben. Samper meg kimondottan jól mutatkozott be.Nero. írta:Bemutató meccs, sok mindent nem érdemes levonni belole, viszont Suarez hozta a formáját. Komoly mennyiségű xanax kell majd a következő szezonra hogy a pali bénázását el lehessen viselni.
Neymar ha a focival lenne elfoglalva mindig akkor állandó top 3 jatekos lenne.
Én ajánlom, Denis végre focistához méltó dolgokat mutatott, már azért meg kéne néznie..Messias2 írta:VEB: Ha felvételről nézed, akkor a 2. félidő nem ajánlom, szerintem nyugodtan kihagyhatod, mert nem sok minden történt.
nCore-on biztos, hogy fent lesz 1080p-ben is angol kommentárral. Ott fent szoktak lenni a barátságos meccsek is. Mondjuk én nem birok addig várni, laptopom szervizben van, de megnézem a meccset élőben telóról is.visca el barca írta:éjféltől barca-juve, digi1
ha valaki talál majd egy normális linket ahonnan le lehet tőteni' ne habozzon, mert én nem tudok addig fent lenni, öreg vagyok már ehhez