Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azt azért levonhatjuk, hogy nagyon motivált volt mindenki. Rég nem látott preszing és gyors háromszögelések. Ötlettel teli játék. A kp tetszett, annyira, hogy Busi hiányát nem éreztem az első fé-ben. Samper meg kimondottan jól mutatkozott be.Nero. írta:Bemutató meccs, sok mindent nem érdemes levonni belole, viszont Suarez hozta a formáját. Komoly mennyiségű xanax kell majd a következő szezonra hogy a pali bénázását el lehessen viselni.
Neymar ha a focival lenne elfoglalva mindig akkor állandó top 3 jatekos lenne.
Én ajánlom, Denis végre focistához méltó dolgokat mutatott, már azért meg kéne néznie..Messias2 írta:VEB: Ha felvételről nézed, akkor a 2. félidő nem ajánlom, szerintem nyugodtan kihagyhatod, mert nem sok minden történt.
nCore-on biztos, hogy fent lesz 1080p-ben is angol kommentárral. Ott fent szoktak lenni a barátságos meccsek is. Mondjuk én nem birok addig várni, laptopom szervizben van, de megnézem a meccset élőben telóról is.visca el barca írta:éjféltől barca-juve, digi1
ha valaki talál majd egy normális linket ahonnan le lehet tőteni' ne habozzon, mert én nem tudok addig fent lenni, öreg vagyok már ehhez

Marlon mit követett el hogy hirtelen már egy ilyen meccsen sem játszhat a nagyokkal?S.Agüero írta:Utazókeret : Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Aleñá, Borja López.
Kemény, azt hittem, tartalékosabb kerettel megyünk.