Idézőjelbe tettem direkt, mert alapból senkire nem használnék ilyen jelzőt, de a lényeg hogy amik megjelentek róla, hogy nem akar menni edzésre meg hogy ő fogoly meg tudom is én az roppant mód visszás volt nekem. PSG helyében kitettem volna a B csapatba és lehet gondolkozni, hogy kell viselkedni. Aurierrel megtették, vele is simán meglehetett volna, de gondolom szóltak is neki, mert kezes báránnyá változott.IscoDisco írta:Abban egyet értek, hogy a PSG nem volt féreg. A kollega nézhetné másik szemszögből is. Ha a Barca nem adná el semmi áron Piqué Busquets, Neymar MEg Messi szintű kulcsjátékosokat akkor gondolom mennem a gratuláció, hogy így kell ezt csinálni. De Verratti miért volt az? Szívesen játszott volna a Barcában. De nem sírt, nem köpködött a PSGre, sőt, sokak reményét sem váltotta be és az edzésekre is beállt. Nem jött össze neki, most csinálja tovább a dolgát.Bob_Marley írta:PSG volt féreg? Mint Marseille szurkoló a PSG lenne az utolsó, akit "felkarolnék", de ebben a sztoriban egy "féreg" volt az pedig az olasz. Minősíthetetlen az a sírás, amit leművelt előzőleg (ha igaz volt), mint munkavállaló. És ráadásul, úgy hogy ő írt alá szerződés hosszabbítást legutóbb. Akkor kéne gondolkozni, mikor szerződésekről van szó, amúgy meg kuss a neve.
Persze ki tudja mi volt és mi nem, de ez hogy egy játékos megpróbálja "zsarolni" a klubot, nálam az alja kategória.