Nero. írta:Ezt a mesét meg továbbra se hiszem el, hogy Verratti fogolyként lenne ott tartva. Egy 25 éves gyerek, aki ennyi idősen már milliárdos, világhírű,népszerű és posztján a világ egyik legjobbja, nincs benne annyi karakter vagy önbizalom hogy azt mondja hogy gyerekek én a Barcába akarok játszani ha törik ha szakad. Miert ha ellenkezik a PSGnek akkor mi lesz bezárják a szobájàba vagy lelövik? Ugyanmár... Nem adtunk megfelelő ajánlatot egyik félnek sem, ez a 100 millio euros sztori is pont akkora fantázia sztori a Sporttol, mint amit az elmúlt 2 hétben le műveltek azzal hogy ok biztosan tudják hogy az olasz mindenáron ide akar jonni.
Talán még pont a PSG meccs elott mondta, hogy lehet hogy Messi a világ legjobbja, de ő a PSGvel tervez. Az hivatalos UEFA sajtótájékoztató volt nem a katalán média értesulései.
Amikor meg kirakta az instás posztot az meg nem csak a PSGs nyilatkozat cáfolására volt hanem addigra már a Sport is túllőtt minden célon, utana csendben is voltak pár napig.
Én azt mondtam hogy nincs olyan jatekos a földön aki nemet mondana nekünk vagy a Realnak, ezek szerint mègis és ezt most le kell nyelni. Vagy komolyabb ajánlatot adni de ez a sztori már eldőlni látszik.
Elvileg a RM is bejelentkezett pár éve hozzá, és mégsem engedték el..
Azért egy PSG nem szokta elengedni csakúgy a játékosait akikre számít.
Elég megnézni Marquinhost hány évig hajkurásztuk PSG-sként...
Még egy Real Madrid/Barca sem engedheti meg magának hogy valakit ne engedjen el ha menni akar, ezzel elértékteleníteni, viszont ott, ahol dől a lé megengedhető...
Valószínű úgy van vele a tevés srác, hogy jobban megéri neki nem odaadni és ezzel erősíteni a közvetlen riválist, inkább ha szükséges padoztatja egész szezonban...
Mint ahogy mi sem hallgatunk meg ajánlatokat sem Neymarért, Messiért, mert hiába kapnánk értük csillagászati összeget, hajunkra kenhetnénk ha épp minket szivatnának halálra egy BL meccsen...Az már más kérdés, hogy mi azért jó eséllyel elengednénk ha menni akarnának.
De azt sem zárom ki hogy a vezetőség is nyakig benne van, elég megnézni az Asensio ügyet.