Lucho: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A0810F7
Vajon melyikük az aktív játékos?

Szerintem a vezetőség pocsék munkát végez mindenféle téren, amit nem is kell részletezni.Elmúltak azok az idők amikor meg Henryk, Ibrak, Fabregasok de gyakorlatilag bárki mindent megtett azert hogy a Barcelonában játszhasson ha hívják
baas11 írta:Persze nem ingyen jött, de szerinted mennyi esélyunk lenne most mondjuk egy Lewandowski kalibert elhozni....Thiagoról nem is beszelve....0%baas11 írta:Elmúltak azok az idők amikor meg Henryk, Ibrak, Fabregasok de gyakorlatilag bárki mindent megtett azert hogy a Barcelonában játszhasson ha hívják .....piacon sem volt igazán akadály , a Realt leszámítva bárhonnan tudtunk igazolni.... ma mar azert ez messze nem ilyen egyértelmű! Es ebben ( a klub, imázs romlás ban )vezetőségének csúnyán benne van a keze , meg akkor is ha Psg tol pl. nem könnyű vásárolni !
Máshol még ekkora kuriózumot sem látokbaas11 írta:Ez így van, csak van rajtunk kivűl még jó pár ilyen már, Messivel egyutt jatszani az "egyedűli" unicom jelenleg kis tulzással....szerintem sokat vesztett a klub a varázsából az elmult években...
.
davi10 írta:Mondjuk Ibráért elég sokat adtunk (nem kevés lét és egy elég jó Eto'o-t), Fabregas meg saját nevelés volt, azért őt nem lehetett annyira nehéz meggyőzni.baas11 írta:Elmúltak azok az idők amikor meg Henryk, Ibrak, Fabregasok de gyakorlatilag bárki mindent megtett azert hogy a Barcelonában játszhasson ha hívják .....piacon sem volt igazán akadály , a Realt leszámítva bárhonnan tudtunk igazolni.... ma mar azert ez messze nem ilyen egyértelmű! Es ebben ( a klub, imázs romlás ban )vezetőségének csúnyán benne van a keze , meg akkor is ha Psg tol pl. nem könnyű vásárolni !
Persze nem ingyen jött, de szerinted mennyi esélyunk lenne most mondjuk egy Lewandowski kalibert elhozni....Thiagoról nem is beszelve....0%
Az imázs romlással nem értek egyet, azért még mindig a világ egyik legjobb csapataként vagyunk számontartva. Ez így van, csak van rajtunk kivűl még jó pár ilyen már, Messivel egyutt jatszani az "egyedűli" unicom jelenleg kis tulzással....szerintem sokat vesztett a klub a varázsából az elmult években...
.
Ezt szerintem páran már a fórumon is írtuk, anélkül, hogy közeli kapcsolatban állnánk a vezetőséggel.palesz77 írta:
"Aggódik a Barca sportvezetése. A csapat szintje visszaesőben van és nincs konkrét, világos koncepció az átigazolásoknál."
Ortolá most jött vissza, lehet akár igaz is.S.Agüero írta:AS | A Crystal Palace nem csak Thomas Vermaelen, hanem Jasper Cillessen játékjoga iránt is érdeklődik.
Masip már nincs a csapatnál asszem, szóval kacsának tűnik a Cillessen-es rész.
Ugyanezt a bejegyzést én is láttam tegnap este, rámentem a "forrás" oldalra és rohadtul nem írtak ilyetBREAKING: Bellerín a Barcelonában folytatja!
Deulofeu után Héctor Bellerín a Barca második régi-új érkezője.
Ne hülyéskedj, egy új szertárost nem találnánk 8 millió alatt, 5 heti tárgyalással, pont Bellerint fogjuk majd.miro. írta:No,Bellerint leigazoltatok.(?)
miro. írta: Ezt hol találtad?
Facebookon lajkolta egy csaj...![]()
![]()
![]()
![]()
Bellerín az U-21-es EB-n volt ott.Tobias88 írta:Elvileg amúgy Sancheznek és Bellerinnek kibővített pihenőideje van valami miatt. Gondolom előbbinek a Konföderációs kupa miatt, de utóbbinál nem tudom az okát. Mindkettőről ugye ezernyi pletyka kering
De nagyon jo csaj,en neki hiszek..S.Agüero írta:A testvére mesélte, hogy látta, ahogy a szomszéd gyerek barátnője lájkolta.
Facebookon lajkolta egy csaj...MessiNeymarSuarez írta:Ezt hol találtad?miro. írta:Takaroggggy mi...![]()
Nem rossz ez a Paulinho,15. jatekosnak hasznos szerintem..
De kb 5millio eurot adnek erte a kora miatt,meg mert mar levezet kinaba..
Ezt hol találtad?miro. írta:Takaroggggy mi...BREAKING: Bellerín a Barcelonában folytatja!
Deulofeu után Héctor Bellerín a Barca második régi-új érkezője.![]()
Nem rossz ez a Paulinho,15. jatekosnak hasznos szerintem..
De kb 5millio eurot adnek erte a kora miatt,meg mert mar levezet kinaba..
Takaroggggy mi...BREAKING: Bellerín a Barcelonában folytatja!
Deulofeu után Héctor Bellerín a Barca második régi-új érkezője.
Takaroggy!!!miro. írta:No,Bellerint leigazoltatok.(?)
Most direkt megnéztem magamnak tegnap, tiszta BTB játékos, ilyen ember meg van már a csapatban nem is egy. Ráadásul Busi cseréjének ott lenne SR és Gomes is, és még így is maradna bőven ember a többi posztra - Sampert meg se említve -, szerintem még úgy is felesleges igazolás lenne.Varatrix írta:Amúgy Paulinho elég logikus abból a szempontból, hogy Busquetsnek nem igazán van értelmes alternativája. Én amolyan Keita féle játékosként nem tartom nagy ökörségnek. Persze nem csak az ő leigazolásával lennénk újra 3 kupás csapat minőségűek, de kiegészítő embernek nem utolsó.
Na ebben a pillanatban olvasom, hogy ahogyan tavaly is ráfogtuk amolyan "piac kínálta lehetőségként" reaktiválódik egy nyár eleji pletyka: Rüdiger Chelsea-hez való érkezésével, közelebb állunk Azpilicueta szerződtetéséhez.miro. írta:No,Bellerint leigazoltatok.(?)