2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az edző azt mondta, hogy nem mehet sehova.MichaaBee írta:Ami a középpályát illeti, még mindig Arda és Rafinha kérőit várom...Seri-vel egyébként lett nyár eleje óta valami? Anno még ő volt Verratti alternatívája, nem tudom, mennyire voltak igazak a hírek.
Egy jó 50 perc óta kb ugyanez le van írva a főoldali cikkben...S.Agüero írta:MD, SPORT, Rafael Hernandez | Több forrás is arról tájékoztat, hogy megszületett a megállapodás a Benfica és az FC Barcelona között Nelson Semedo leigazolásáról és klubváltásáról. A Klub hivatalosan ezt még nem erősítette meg, de jó eséllyel ez rövid időn belül meg fog történni. A Mundo 35 millió + 5 millió változókról ír, míg a SPORT 30 millió + 5 millió változókat említ.
Talan egyszer sikerul nekunk is valakit normalis aron elhozni Portugaliabolla_pulga írta:Na, elvileg megszületett a megegyezés a Benficával, így Semedo a Barca-ban folytatja 30 millió ellenében, és 5 évre ír alá! Forrás: sport.es
annyit azért kinézek bartoékból h még a csirkén is spórolnak és farhátat küldenekTobias88 írta:de ha 30 + 10 + 10 + 3 barátságos meccs + 2 csirke akkor megint csodálatos üzletet kötünk
Múltkori hibádba futottál bele ismét, az a Sportingos Semedo, a "miénk" nem játszik középhátvédet - a másik meg konkrétan az.MessiNeymarSuarez írta:Ha jól olvastam, Semedo gyakran középhátvédet is játszik, és elvileg jól is megy neki.
Ha jól olvastam, Semedo gyakran középhátvédet is játszik, és elvileg jól is megy neki.crixus írta:Őszintén szólva egy Arda-féle igazolásnak nem örülnék, mert a török abszolút nem jött be, nem volt helye a csapatban. Gyanítom egyébként, hogy Ceballos lenne ez a "bomba", akinek semmi értelmét nem látnám. Arda-féle igazolásnak tökéletes lenne![]()
Semedo-nak örülnék, nagyon kellene a csapatba. Nem hinném, hogy 3 védős rendszerben gondolkodnánk, mert akkor bele sem mentünk volna az jobbhátvéd-kérdésbe.
A középpályások miatt én annyiban nem aggódnék, hogy biztos vagyok benne, hogy legkésőbb az amerikai túra és az érkező bejelentése után legalább 2-en távozni fognak.
Bonucci csak spekuláció, Milant írjták tegnap befutónak hozzá, ha már szóba jött. Nem tudom mi értelme lenne odamennie, lehet Chelsea lesz belőle aztán, vagy City. Annak a hírnek nincs nagyon alapja Barca részről, csak bedobtam érdekességnek, nem hittem, hogy ilyen durva hatása lesz.visca el barca írta:ha megvesszük bonuccit ilyen 40-50 millióért, először felkötöm magam, utána befekszek a füdrőkádba, felvágom az ereimet, aztán bedobok a vízbe egy hajszárítót, majd egy kenyérpirítót, aztán kimegy a vasútállomásra és lefekszek a sínekre. miután átment rajtam legalább 5-6 vonat, fejbe lövöm magam.
Ez az alapja, több mint megkérdőjelezhető azért.. De amennyire pangás van, nem lepődnék meg, ha Bartoék Benedito miatt most csapatnának egy Arda 2.0 féle igazolást nagy dirr-durr közepette.visca el barca írta:palesz, mi volt az a barca forrás?
Ehhez viszont nincs középpályásunk. A szélen ugyanúgy Alba és Vidal/XY kéne legyen, aki egymaga bejátssza az oldalt, és biztosítja a szélességet a csapatnak, de vissza is ér közbe. Rakitic és Gomes féle arcok a játékstílusukkal és a sebességükkel erre képtelenek lennének szerintem.visca el barca írta:lehet valverde azon gondolkodik, hogy nem vesz jobb bekket, kp-s annyi van mint a szemét, legyen 3-5-2?![]()