Normandia írta:Ez teljesen így van, csak akkor miért mindig Rakéta van betalálva?
Ez szerintem nem igaz, érdemes szétnézni a többiek topicjában, nincs olyan középpályásunk, akiről ne lenne elégedetlen vélemény..

Rakéta még nem is kap olyan durvákat szerintem, de mivel őt tartja mindenki a gálakezdő 3. tagjának Ini és Busi mellett, azért leginkább az ő és Ini lecserélése esedékes, ha feljön a középpályás kérdés. Szerintem ezért tűnik úgy, hogy ő sokat kap, pedig nem többet, mint a többiek szerintem. Őt konkrétan szerintem a legtöbb ember megtartaná, ha másnak nem is, cserének legalább, miközben a Rafinha-Gomes-Denis trióból 5-ből 4 ember minimum 2-t eladna ahogy nézem.
Ez meg saját vélemény a többihez, de Rakéta azután kezdett el játszani mindent, hogy nem ment neki a régi szerepe. Szeptember közepéig volt jó, aztán ment át homályba ő is, kezdett el néha VKP-t is játszani - ahol szerelni tudott, de kijöttek a labdával való hiányosságai egy Betis ellen is -, meg aztán jobbszélsőt is ugye, stbstb. Nem könnyítette meg a dolgát ez a változékonyság, ez tény, de nem is lett volna ekkora keveredés szerintem, ha valaki stabilan jól tud játszani a középpálya jobb oldalán.. Csak ez nem jött össze senkinek sajnos.