S.Agüero írta:Mondjuk nem véletlenül nem ilyen játékosokkal van tele a középpályánk, szerencsére ez nem kosárlabda, hogy csúcsnégerek legyenek a csapatban, és remélem, hogy nem is megy el ilyen irányba a foci, mert akkor egyre kevesebb Xavit és Iniestát láthatunk a pályán.
Az atletikus képességeket elbagatellizálni a XXI-ik században bármilyen sportban nekem kicsit homokba dugom a fejem effektusnak tűnik. Főleg mikor egész évben "nyomtad", hogy pl a nagy riválisunk mennyi gólt rúg beadásból, szögletből a szemed előtt hozva a példát, hogy mekkora jelentősége van a fejjátéknak, fizikai felkészültségnek (RM hány gólt rúgott az utolsó 15 percben).
Teljesen mindegy hogy hívják az illetőt, s a csúcsnéger kifejezésre csak annyit, hogy a Monaco szétdarálta az egész szezont azt hiszem nem eredménytelenül, csak hogy még egy példát hozzak.
És hangsúlyozom nem Kondogbia kell feltétlenül, a profil viszont nagyon is meglátásom szerint, a tökéletes N"Zonzi lehetne szerintem, de ár/értékben ha pl jön egy Kondogbia olcsón akkor mint írtam low risk high reward lehet.