Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nulla lenne, miről beszégetnénk?visca el barca írta:hanem nulla.
nyugodtam sértegethetsz, nem zavar, másnak is írtam már. azok amiket leírtál, semmiféle konkrétumot nem tartalmaznak, nagy részük újságírói fantáziálgatás, meg félmondatok elferdítgetése. most az, hogy emery lenyilatkozza, hogy a legjobbakra van szükségük, meg neymar milyen komor volt, az nem intőjel, hanem nulla.Varatrix írta:...
Ha a PSG-ben van akkor is történnie kell valami komoly gondnak, hogy Messi elé kerüljön. Ugyanúgy mint itt. A komoly címekre meg túlságosan nem alapozhat a PSG-ben.Cestus írta:
Ha a PSG-vel BL-t nyer és akár eredményes a brazil csapattal is, simán több esélye van rá ott mint itt. Persze a PSG-vel meg nincs sok esélye BL-t nyerni, csak a BL-hez jobb választás a Barca, de így aranybogyó nem lesz. Arra meg nem alapozhat még öt éven át, hogy majd Messi lesérül.
Magyarul sokkal nagyobb eséllyel ér itt el csapatszinten mindent, mind a PSG-ben tenné. Viszont minden csapatszintű eredmény Messinek lesz tulajdonítva, nem neki.
Sturccpolitika...visca el barca írta:milyen intő jel? h markinnyiosz röhögött mikor megkérdezték neymarról? hogy barto állítólag csak azért ment usába h beszéljen vele? vagy a rózsaszín sapka? vagy mi?Varatrix írta:azért elég sok az intő jel amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
milyen intő jel? h markinnyiosz röhögött mikor megkérdezték neymarról? hogy barto állítólag csak azért ment usába h beszéljen vele? vagy a rózsaszín sapka? vagy mi?Varatrix írta:azért elég sok az intő jel amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Ha kifizetik a kivásárlási árát, akkor az ég világon semmit nem tehet a vezetőség, nem hogy Verrattit követeljék majd még. Nálunk kötelező megszabni ilyet, náluk nem, ők ki is használják lehet.MessiNeymarSuarez írta:Remélem legalább annyi esze van a vezetőségnek, hogy akkor már minimum Verrattit is bevonják az üzletbe, ha egyáltalán megy...
A change is lehet "sanzs"Varatrix írta:Különben én a sapkát Change-nek olvastam de lehet a chancelesz a befutó ...
Nem kell ezt neked sem túlkombinálnod.
Olvass is ne csak a képekeket nézegezsd.visca el barca írta:imádom mikor minden hülyeségen fennakadva elkezditek egymást hergelniÚRISTEN, NEYMAR LEHAJTOTTA A FEJÉT MIKOR LESZÁLLT A REPÜLŐRŐL!!!444!!44 ÚRISTEN!!4!!4!!!
Ha a PSG-vel BL-t nyer és akár eredményes a brazil csapattal is, simán több esélye van rá ott mint itt. Persze a PSG-vel meg nincs sok esélye BL-t nyerni, csak a BL-hez jobb választás a Barca, de így aranybogyó nem lesz. Arra meg nem alapozhat még öt éven át, hogy majd Messi lesérül.Chino írta:Azzal viszont nem értek egyet, hogy több esélye lenne a PSG-ben Aranybogyót nyerni. Miért? Akkor is Messi mögött, megkockáztatom a hype-amiatt, Cr mögött lesz. Ha Messi ne adj' Isten lesérül és viszi a csapatot jó esélye van. Nem mellesleg bőven nagyobb sansza van itt komolyabb eredményeket nyerni. Egy spanyol bajnoki ezüst legalább annyit ér, mint egy francia bajnoki. Az, hogy itt Messi mögött van nem egyenlő azzal, hogy a PSG-ben ő lenne a sztár. És komoly eredményt elérni inkább a Barca-val van. Egy PSG Neymarostól is még a Real-Juve-Barca-Bayern, de talán még a Chelsae mögött is van. Szóval ha a Bl az indok nem éppen a legszerencsésebb választás.
Pont ez a lényeg. Hiába akasztunk nagy pénzt előbbre nem leszünk. A PSG pláne nem fogja engedni Verrattit, ha valaki mást veszünk visszalépés. Most pont abban a helyzetben vagyunk, hogy pl. az olaszra ha minden igaz lenne pénz, de a klubja nem engedi így meg vagyunk lőve. Kapunk 220 milliót veszünk belőle 90-ért mondjuk egy Dembelét, meg jó esetben Coutinhot. De inkább Paulinho-félék lesznek belőle.csabimo írta: Én ugy gondolom hogy bármi történik, ha marad akkor is jol járunk, ha megy idén szinten jol jarunk mert horribilis pénzt akasztunk érte..
Inkabb azon aggodok hogy ez a tehetetlen vezetöseg, hogyan költenné el az érte kapott pénzt? 4 Gomest vennevagy a verratti coutinho dembele triobol mondjuk 2öt..
Na igen, az a chance lehet hogy nem "csensz", hanem "sansz" és akkor franciául van, hoppáVaratrix írta: neymar sapkája???![]()
![]()
Na hivatalos PSG sajtótájékoztató:palesz77 írta:Mondjuk nem tudom milyen lehet a brazil sajtó ha ők a legjobbak, mert ők állították azt is, hogy Lima elkotyogta egy póker partin, hogy jön hozzánk..Messias2 írta:Globo Esporte hozta le Neymar közeli barátaira, és a PSG-ben játszó brazilokra hivatkozva.
Az egyik legmegbízhatóbb sajtóorgánum Brazíliában.
Mondjuk nem tudom milyen lehet a brazil sajtó ha ők a legjobbak, mert ők állították azt is, hogy Lima elkotyogta egy póker partin, hogy jön hozzánk..Messias2 írta:Globo Esporte hozta le Neymar közeli barátaira, és a PSG-ben játszó brazilokra hivatkozva.
Az egyik legmegbízhatóbb sajtóorgánum Brazíliában.