Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
House
Entrenador del Barça

2017.07.20. 15:25:49

Azért a brazilok tökéletesen elérték már azt, amit akartak (mi is csak erről beszélünk).. :) A hype vonat elindult a brazil "értesülés" által. Felpezsdítették az álló vízet, attól függetlenül, hogy valószínűleg egyáltalán nem alaptalan a dolog.
De a lényeg: Ki ne akarná Neymart?
Örüljünk, hogy neki még nem Raiola a menedzsere. :lol: - Btw. az sem jelentene többet a kivásárlási ár miatt.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.20. 15:21:56

tudom minek lenne hírértéke? annak ha a tevehajcsár vagy emery kiadna egy hivatalos nyilatkozatot arról, hogy holnapután letesszük a kivásárlási árat, a többi neymaron múlik. vagy ha legalább lenne vmi lesifotó arról, hogy a psg sportigazgatója neymar apjával kávézgat vhol.

az meg hogy a semmiről beszélgetünk itt, egyszerű tömegpszichózis, valaki betesz a egy facebookos hírt, pánikba esik, a többi meg megy utána (látod, engem is elvitt, pedig én csak röhögök ezen az egész cirkuszon ami itt megy :D )

befejeztem, majd ha eladjuk visszajövök :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.20. 15:04:55

visca el barca írta:hanem nulla.
Ha nulla lenne, miről beszégetnénk?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.20. 14:23:13

Varatrix írta:...
nyugodtam sértegethetsz, nem zavar, másnak is írtam már. azok amiket leírtál, semmiféle konkrétumot nem tartalmaznak, nagy részük újságírói fantáziálgatás, meg félmondatok elferdítgetése. most az, hogy emery lenyilatkozza, hogy a legjobbakra van szükségük, meg neymar milyen komor volt, az nem intőjel, hanem nulla.

leült a verratti saga, vmivel el kell adni a lapokat. tavalyelőtt ue. a cirkuszt végigcsináltuk itt a topicban a psg-vel, tavaly meg asszem' a man uniteddel, aztán láttuk mi lett a vége.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2017.07.20. 14:03:00

Cestus írta:
Ha a PSG-vel BL-t nyer és akár eredményes a brazil csapattal is, simán több esélye van rá ott mint itt. Persze a PSG-vel meg nincs sok esélye BL-t nyerni, csak a BL-hez jobb választás a Barca, de így aranybogyó nem lesz. Arra meg nem alapozhat még öt éven át, hogy majd Messi lesérül.

Magyarul sokkal nagyobb eséllyel ér itt el csapatszinten mindent, mind a PSG-ben tenné. Viszont minden csapatszintű eredmény Messinek lesz tulajdonítva, nem neki.
Ha a PSG-ben van akkor is történnie kell valami komoly gondnak, hogy Messi elé kerüljön. Ugyanúgy mint itt. A komoly címekre meg túlságosan nem alapozhat a PSG-ben.
Arról ne is beszéljünk, hogy közel sem biztos, hogy annyira bejönne a párizsi kaland, mint, ahogy itt biztosra veszi mindenki. Nem tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy nem fog majd annyira feküdni neki a játék mint itt. Ráadásul egykönnyen akkor nem is szabadulna onnan.
Itt pedig lehet, hogy egyelőre Messi mögött van, de a franciáknál egy, de talán 2 évig Cr-rel is küzdenie kellene. A csapattal elért címek, hype stb. sokat számít.
Szóval ez az Aranybogyó, vagy világlegjobbja elmélet szerintem ebben az aspektusban bukik.

veb-nek abban igazat adok, hogy lehet, hogy a Marca, Sport stb. írta, de elég légbőlkapott dolgok. Látták az apjával egy hajón, Barto is ment az USA-ba stb.
Ezekre azért alapozni....
Nem hiszem, hogy véletlen, hogy akkor kezdenek röpködni ilyen hírek, mikor nem történik semmi érdemleges. Amikor Verrattit hajtottuk, meg Bellerínt, először szóba jött Semedo, Seri, Paulinho stb. semmi hasonlóról nem lehetett hallani. Ahogy ezek elhaltak, egyből jönnek az ilyen pletykák.
Forca Barca!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.20. 14:01:07

visca el barca írta:
Varatrix írta:azért elég sok az intő jel amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
milyen intő jel? h markinnyiosz röhögött mikor megkérdezték neymarról? hogy barto állítólag csak azért ment usába h beszéljen vele? vagy a rózsaszín sapka? vagy mi?
Sturccpolitika...

Annyit írtam le(személyes véleményként) hogy ha hivatalosan nem is, de elég sok dolog arra utal hogy tényleg próbálkoznak a leigazolásáért.

Én úgy érzem részemről elég sok dolgot leírtam(mundo, marca, sport) ami ez igazolja.

Ha úgy érzed nincs igazam azt dolgozd fel magadban,ha viszont vitatkozni /beszélgetni /eszmét cserélni szeretneél akkor annál többet várnék hogy visszakérdezel...

Mert ezekre az odaböfögött fél mondatokra elég nehéz mit reagálni, úgy hogy ne tűnjek személyeskedőnek, vagy ne sértsek valamilyen fórum szabályzatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2017.07.20. 14:03:39-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.20. 13:36:14

Varatrix írta:azért elég sok az intő jel amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
milyen intő jel? h markinnyiosz röhögött mikor megkérdezték neymarról? hogy barto állítólag csak azért ment usába h beszéljen vele? vagy a rózsaszín sapka? vagy mi?
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2017.07.20. 13:34:18

Igen, azt jó tisztázni, hogy ha PSG lerakja a 200 millát, akkor csak Neymaron múlik a dolog.
Emiatt kivételesen nem Bartoékat kell köpködni.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.20. 13:31:12

MessiNeymarSuarez írta:Remélem legalább annyi esze van a vezetőségnek, hogy akkor már minimum Verrattit is bevonják az üzletbe, ha egyáltalán megy...
Ha kifizetik a kivásárlási árát, akkor az ég világon semmit nem tehet a vezetőség, nem hogy Verrattit követeljék majd még. Nálunk kötelező megszabni ilyet, náluk nem, ők ki is használják lehet.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.20. 13:27:59

Varatrix írta:Különben én a sapkát Change-nek olvastam de lehet a chancelesz a befutó ...

Nem kell ezt neked sem túlkombinálnod.
A change is lehet "sanzs" :D Egyébként csak hülyültem az előbb is, nem hiszem, hogy ennek a sapinak/feliratnak nagy jelentőséget kellene tulajdonítani.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.20. 13:23:48

visca el barca írta:imádom mikor minden hülyeségen fennakadva elkezditek egymást hergelni :D ÚRISTEN, NEYMAR LEHAJTOTTA A FEJÉT MIKOR LESZÁLLT A REPÜLŐRŐL!!!444!!44 ÚRISTEN!!4!!4!!!
Olvass is ne csak a képekeket nézegezsd.
Tipikus gyerek... :mrgreen:

téphetitek a szátokat hogy úgysem megy el, azért elég sok az intő jel amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Különben én a sapkát Change-nek olvastam de lehet a chancelesz a befutó ...

Nem kell ezt neked sem túlkombinálnod.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.20. 13:20:28

Ha Neymar megy, akkor én tökön szúrom magam.... :roll:

Remélem legalább annyi esze van a vezetőségnek, hogy akkor már minimum Verrattit is bevonják az üzletbe, ha egyáltalán megy...

Szép is lesz, ha a PSG egy Marquinhost sem ad el nekünk, mi meg oda adjuk neki Neymart...

Én azért bízom benne hogy direkt ködösít, hogy hadd szóljon a média róla egész nyáron, mint ahogy Ronaldo tette hetekig.

Persze ne felejtsük, a Sport meg egyebek már azt is lehozták többször hogy Verratti hozzánk jön...
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.20. 13:18:17

imádom mikor minden hülyeségen fennakadva elkezditek egymást hergelni :D ÚRISTEN, NEYMAR LEHAJTOTTA A FEJÉT MIKOR LESZÁLLT A REPÜLŐRŐL!!!444!!44 ÚRISTEN!!4!!4!!!

lehet szerencsétlen csak végigokádta az utat, aztán koncentrált, hogy ne hányja telibe a riportert.

ha meg elmegy, akkor mi lesz? semmi. megvesszük kondogbiát meg paulinhot 220 millából és csapatjuk ezerrel :-" DS-sel, meg turannal kiegészülve simán jók leszünk :D
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2017.07.20. 13:15:06

Ha lehetne bízni a vezetőségben, nem lenne amúgy ez egy rossz üzlet.
Ennyi pénzből jobb csapatot lehetne epíteni, mintha Neymar maradna.
Csak hát ott a bökkenő, amit alattam is írtok. Ez a mostani vezetőség valszeg a pénz felét lenyúlná, a másik felét pedig ilyen Paulinho szintű arcokra költené.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2017.07.20. 13:18:33-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.20. 13:11:41

Chino írta:Azzal viszont nem értek egyet, hogy több esélye lenne a PSG-ben Aranybogyót nyerni. Miért? Akkor is Messi mögött, megkockáztatom a hype-amiatt, Cr mögött lesz. Ha Messi ne adj' Isten lesérül és viszi a csapatot jó esélye van. Nem mellesleg bőven nagyobb sansza van itt komolyabb eredményeket nyerni. Egy spanyol bajnoki ezüst legalább annyit ér, mint egy francia bajnoki. Az, hogy itt Messi mögött van nem egyenlő azzal, hogy a PSG-ben ő lenne a sztár. És komoly eredményt elérni inkább a Barca-val van. Egy PSG Neymarostól is még a Real-Juve-Barca-Bayern, de talán még a Chelsae mögött is van. Szóval ha a Bl az indok nem éppen a legszerencsésebb választás.
Ha a PSG-vel BL-t nyer és akár eredményes a brazil csapattal is, simán több esélye van rá ott mint itt. Persze a PSG-vel meg nincs sok esélye BL-t nyerni, csak a BL-hez jobb választás a Barca, de így aranybogyó nem lesz. Arra meg nem alapozhat még öt éven át, hogy majd Messi lesérül.

Magyarul sokkal nagyobb eséllyel ér itt el csapatszinten mindent, mind a PSG-ben tenné. Viszont minden csapatszintű eredmény Messinek lesz tulajdonítva, nem neki.
"It is what it is."

palesz77

2017.07.20. 13:09:20

Amúgy a "legfélelmetesebb" nekem az lenne a távozásában, hogy nem nézem ki a vezetőségből, hogy ennyi pénzből is akár, de jól pótolja. Dembélé adná magát, de ha csak ő jön, gyengülnénk szerintem azért, középpályást meg eddig se tudtunk hozni. Jó, ha van pénze az embernek, csak ahogy már írta LG is talán, Bartoékat nem veszi senki olyan komolyan mint Pérezt például. Robert kezébe meg ennyi pénzt és hatalmat.. Képes lenne Paulinhoért lehet kicsengetni a kivásárlásit akkor már, ha úgyis telik rá. De ne legyen igazam, és ha már megy a brazil, hozzanak az árából egy világverő duót.. [-o<

szerk.: Na majdnem ugyanazt írtuk le. :D
barca0417
Entrenador del Barça

2017.07.20. 13:07:57

Az a baj, ha lenne egy olyan vezetésünk, aki bárkit le tud igazolni, akkor sem lenne egyszerű egy az egyben pótolni Neymart. 2-en meg nem játszhatnak helyette.
De tudjuk milyen az igazoláspolitika nálunk..
Egyéni szinten jelenleg nincs azon a poszton nála jobb. Talán olyat lehetne találni akivel a csapat maga nem gyengül, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Márpedig engem szurkolóként a pénz nem érdekel, a lehető legerősebbnek akarom látni a csapatot.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2017.07.20. 13:04:17

csabimo írta: Én ugy gondolom hogy bármi történik, ha marad akkor is jol járunk, ha megy idén szinten jol jarunk mert horribilis pénzt akasztunk érte..
Inkabb azon aggodok hogy ez a tehetetlen vezetöseg, hogyan költenné el az érte kapott pénzt? 4 Gomest venne :D vagy a verratti coutinho dembele triobol mondjuk 2öt..
Pont ez a lényeg. Hiába akasztunk nagy pénzt előbbre nem leszünk. A PSG pláne nem fogja engedni Verrattit, ha valaki mást veszünk visszalépés. Most pont abban a helyzetben vagyunk, hogy pl. az olaszra ha minden igaz lenne pénz, de a klubja nem engedi így meg vagyunk lőve. Kapunk 220 milliót veszünk belőle 90-ért mondjuk egy Dembelét, meg jó esetben Coutinhot. De inkább Paulinho-félék lesznek belőle.
Szóval Neymar távozásával mindenképp visszalépünk. Sokszor ő volt aki megteremtette a különbséget.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy több esélye lenne a PSG-ben Aranybogyót nyerni. Miért? Akkor is Messi mögött, megkockáztatom a hype-amiatt, Cr mögött lesz. Ha Messi ne adj' Isten lesérül és viszi a csapatot jó esélye van. Nem mellesleg bőven nagyobb sansza van itt komolyabb eredményeket nyerni. Egy spanyol bajnoki ezüst legalább annyit ér, mint egy francia bajnoki. Az, hogy itt Messi mögött van nem egyenlő azzal, hogy a PSG-ben ő lenne a sztár. És komoly eredményt elérni inkább a Barca-val van. Egy PSG Neymarostól is még a Real-Juve-Barca-Bayern, de talán még a Chelsae mögött is van. Szóval ha a Bl az indok nem éppen a legszerencsésebb választás.
Forca Barca!!!!
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.20. 13:01:55

Varatrix írta: neymar sapkája??? :-k :-k
Kép
Na igen, az a chance lehet hogy nem "csensz", hanem "sansz" és akkor franciául van, hoppá :D.
"It is what it is."

Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.20. 12:48:38

Azért a tegnap, tegnap előtti hírekkel ellentétbe szerintem azért az bizonyos hogy, legaláb az érdeklődés biztos a PSG részéről.

Emery
„A Paris Saint-Germain a világ legjobb játékosait szeretné, ők pedig a világ legerősebb klubjaiban vannak – adott interjút Emery a L'Équipe-nek. – Ha fel akarjuk venni a versenyt és le akarjuk győzni a Bayern Münchent, a Barcelonát vagy a Real Madridot, ha meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, akkor a csapatban ott kell lennie valakinek a világ öt legjobb futballistája közül.”

„A nyáron azért dolgozunk, hogy ez meg is történjen, és valamelyiküket megszerezzük”– utalt a szakember sokat sejtetően a Neymar-ügyre.
„Neymar az öt legjobb között van. Az elnök és a klub évek óta azon ügyködik, hogy a legjobbakat a PSG-hez csábítsa. Ez a küldetés nem egyszerű, talán sikerül, talán nem.”

A SPORT értesülései szerint pedig Barto csak azért utazott el a csapattal amerikába hogy, a repülőn beszéjen Neymarral és maradásra bírja.

Továbbá (önmagában nem biztos hogy sokat jelent) ,de a riporterek szerint Neymar magához képest nagyon komor volt, és ezt a róla készül fotók is bizonyítják.

Leszállt a repülő, és a riporter aki előszőr megszellőztette Neymar távozását, érdeklődött, hogy mire jutottak Neymarral a repülőn. Ekkor Barto többször is csak annyit mondtodd. "Nyugalom, mind nyugottak vagyunk!"

Amikor a riporter felhívta figyelmét arra hogy ő volt aki megszellőztette, és megkérdezte hogy, mi a véleménye arról, hogy Dani Alves Párizsba szerződése motiválja Neymart, csak annyit felelt. "Akkor kérdezd meg őt."

Én vizionálom a távozást... :roll:

(Megpróbálták megkérdezni, de nem regált semmit a hírekre.)
neymar sapkája??? :-k :-k
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2017.07.20. 12:31:23

Amikor leigazoltuk azok közé tartoztam aki mellette voltak hogy ö kell nekünk, mert tudtam hogy minöséget fog képviselni, és benne van hogy a vilag legjobbjai közé fog tartozni! Megosztott volt a forum vele kapcsolatban, sokan irtak hogy brazil bohocligabol érkezik, nem biztos hogy europában is igy menne neki, sok a felesleges flikkflakk stb..mára egyértelmü hogy hasznos játekos es sorban állnak érte a lovésabb klubbok, igy elöbb utobb tuti a váltás, kérdés az hogy mikor?
Én ugy gondolom hogy bármi történik, ha marad akkor is jol járunk, ha megy idén szinten jol jarunk mert horribilis pénzt akasztunk érte..
Inkabb azon aggodok hogy ez a tehetetlen vezetöseg, hogyan költenné el az érte kapott pénzt? 4 Gomest venne :D vagy a verratti coutinho dembele triobol mondjuk 2öt..
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.20. 11:52:23

Az is megfordulhatott Neymar fejében, hogy ha aranylabdát szeretne kapni, arra a PSG-ben kevés esélye van, de a Barcában meg pont nulla. A Barcát mindenki Messivel azonosítja, így Barca siker esetén neki fogják adni a lasztit akkor is, ha már 35 éves és fele olyan jól játszik, mint most. Pont úgy, ahogy a Realban is CR7 fogja kapni, amíg ott játszik.
"It is what it is."

LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.20. 11:46:15

Varatrix érvei szerintem megállják a helyüket, aztán lehet, hogy Neymar semmi ilyesmiben nem gondolkozik, de ha én lennék a helyében, engem azért csábítanának ezek a dolgok. Akármennyire is csapatsport a foci, én egyénileg is a legjobb akarnék lenni, és nem akarnék erre évekig várni. Arra nem lehet alapozni, mi lesz 4-5 múlva, egy sérülés vagy betegség kettétörheti a karrierjét, idő előtt kiéghet stb.

Meg azért az vicces, hogy néhányan úgy beszélnek a francia bajnokságtól, mintha mondjuk Quatarról vagy Szaúd-Arábiáról lenne szó (értem itt színvonalat, és hogy mennyire van a figyelem központjában), a PSG-ről meg mintha vmi középcsapat lenne, amelyek semmi esélye nincs még BL cím közelébe sem érni sem az elkövetkezendő években. Pont ellenünk mutatták meg, hogy igenis egy erős csapatról van szó, az egy dolog, hogy a visszavágón összefosták magukat, de szerintem még egyszer ilyen amatőr hibát nem követnek el.
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.20. 11:29:24

palesz77 írta:
Messias2 írta:Globo Esporte hozta le Neymar közeli barátaira, és a PSG-ben játszó brazilokra hivatkozva.
Az egyik legmegbízhatóbb sajtóorgánum Brazíliában.
Mondjuk nem tudom milyen lehet a brazil sajtó ha ők a legjobbak, mert ők állították azt is, hogy Lima elkotyogta egy póker partin, hogy jön hozzánk..
Na hivatalos PSG sajtótájékoztató:

Thiago Silva (mosolyogva):" „Nem tudom jön e! Fontos hogy a PSG az ő szintjén lévő játékosokat szerződtessen. Ha jön nagyon jó lesz a csapat."

Marquinhos (nevetve): "Ha figyelmeztette a brazilkokat, csak engem hagyott ki! (hahaha) Neymar egy kivételes játékos és örülnék az érkezsének."

Mundo Deportivo
palesz77

2017.07.20. 11:13:51

Messias2 írta:Globo Esporte hozta le Neymar közeli barátaira, és a PSG-ben játszó brazilokra hivatkozva.
Az egyik legmegbízhatóbb sajtóorgánum Brazíliában.
Mondjuk nem tudom milyen lehet a brazil sajtó ha ők a legjobbak, mert ők állították azt is, hogy Lima elkotyogta egy póker partin, hogy jön hozzánk..
Válasz küldése