Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amen!Rivaldo11 írta:Ha menni akar, menjen. Senki nem lehet nagyobb a klubnál. Sajnálnám nagyon, de nem fog megállni az élet.
És utólag megérte Alvest megtartani még évekig? Meg, mivel még a mai napig nyögjük a hiányát, amin remélhetőleg Semedo változtatni fog.LG írta:Pedig szerintem ez a legvalószínűbb opció. Dani Alves is nem egyszer igy zsarolta ki a magasabb fizetést, csak ezt sokan elfelejtették, mert mostanában őt inkább visszasírni divat, és a klubot hibáztatni. Lehet, hogy Neymar nem is annyira, de a faterja igencsak pénzéhes disznó. És akár hosszabbít magasabb fizetésért, akár megy, a faternak megint csurran-csöppen.Szerintem a legrosszabb dolog, ami történhet, az az, hogy Neymar marad egy új szerződéssel és csilliárdos fizetéssel.
Pedig szerintem ez a legvalószínűbb opció. Dani Alves is nem egyszer igy zsarolta ki a magasabb fizetést, csak ezt sokan elfelejtették, mert mostanában őt inkább visszasírni divat, és a klubot hibáztatni. Lehet, hogy Neymar nem is annyira, de a faterja igencsak pénzéhes disznó. És akár hosszabbít magasabb fizetésért, akár megy, a faternak megint csurran-csöppen.Szerintem a legrosszabb dolog, ami történhet, az az, hogy Neymar marad egy új szerződéssel és csilliárdos fizetéssel.
ennyi.. MINDENKI PÓTOLHATÓ! menjen ha menni akar, jön más.. előtte és utána is lesz Barca.. így vagy úgyBob_Marley írta:Ez, hogy mennyibe kerülne a PSG-nek, ahogy LG is írta borzasztó fals információ, hozzáteszem akkor számoljunk úgy hogy nem csak pénzt kapunk, hanem a horror fizetése is kikerülne amivel évi 20+ millió teher lekerülne. Ekkora összegnél én nem is gondolkoznék, főleg miután kivásárolják, akkor teendőnk sincs. Ez nem hálátlanság, ez üzlet és jól működik ha rekordbevételünk van, s 200+ millióból lehet játékost venni bőven. Aki menni akar az menjen, mindenki pótolható.
Remélem mihamarabb le is zárul az ügy,vagy így ,vagy úgy.Cestus írta:https://twitter.com/esportsrac1/status/ ... 6155274240
"Neymar 220 millió eurós átigazolása megvalósítható és igen előrehaladott állapotban van."
Egyrészt keres ő itt bőven eleget, és a kivásárlási összege is nagyon magas, 30 millió körül jött Umtiti és bevált. Lehet itt igazolni jó játékosokat, olyan 40 millióért. Az 5-6 játékos Neymar árából egy fél csapat. Szóval ennyi pénzért nem fog hiányozni. Arda is helyettesítette tavaly.davi10 írta:Kb. annyit tudok a játékos szerződésekről, amennyi a FIFA menedzser módokban van, de nem lehetne kiküszöbölni ezt az egész balhét azzal, hogy odadugnak Neymar elé egy szerződést, hogy nesze fiam, +1 évvel megtoldjuk a mostanit, valahány millióval többet fogsz keresni, és felvisszük a kivásárlási áradat, hogy annyi legyen, mint a Messié? Feltéve, hogy elfogadja.
Nagyon komolytalannak nézett ki ez az egész, eddig nem is kommentáltam, betudtam annak, hogy megint előjött Neymar feltűnési viszketegsése, de egyre komolyabbnak tűnik a dolog.
Úgy még aggasztóbb, hogy azt is el tudom képzelni, hogy elmegy 222 milláér, nem veszünk semmit, kuka az egész év, jövőre meg már menesztik is Valverdét (mondjuk ez már az én pesszimizmusom).
Akkor ha igazad van lehet többé nem látunk??visca el barca írta:
befejeztem, majd ha eladjuk visszajövök