Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:Zene az hiphop, pont.
Akkor már blues az alapja és ami a hiphopnak is egy őse.davi10 írta:A társadalmi problémákra találták ki a punkot
A drámai változásokra meg ott vannak a rockballadák.
Alapvetően minden műfajt elhallgatok, de nálam is a rock, metal vonal a nyerő.
Instrumentállal megfogtál.PCsabi írta:Bob, ne viccelj már, rocknak nem lehet mondanivalója? Vagy van nem egy olyan instrumentalis zene, ami "többet mond minden szónál".
maradjunk annyiban hogy hiphop, rock, soul, funk meg jazzsoadroli írta:Zene az rock, metal, pontBob_Marley írta:Zene az hiphop, pont.![]()
![]()
.
Zene az rock, metal, pontBob_Marley írta:Zene az hiphop, pont.
Reggae-t is szeretem, de leginkább a filozófiát. Ahogy a hiphopnak is a mondanivalója a kulcs.davi10 írta:Mondod ezt Bob Marley névvel és profilképpelBob_Marley írta:Zene az hiphop, pont.
Mondod ezt Bob Marley névvel és profilképpelBob_Marley írta:Zene az hiphop, pont.
Kint voltam 2 hetet, ott a bulikba 80% csak spanyol zenék mentek.Messias2 írta:Milyen szórakozóhelyre jártál te, ahol ilyen zenélet hallgattak?Nero. írta: Alapbol sose hallgattam ilyet de kint sok rumkóla után a dizsiben a helyi gárékkal...
Én eddig azt hittem, hogy technos arc vagy.
Milyen szórakozóhelyre jártál te, ahol ilyen zenélet hallgattak?Nero. írta: Alapbol sose hallgattam ilyet de kint sok rumkóla után a dizsiben a helyi gárékkal...
Ne hallgass rá Nero., ez kifejezetten jó zene!
Alapbol sose hallgattam ilyet de kint sok rumkóla után a dizsiben a helyi gárékkal... Még meg is siratom az emlékeketMessias2 írta:Ezek szörnyű zenék, Nero.