Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem már adnák, csak a PSG nem tud kiskapuzni. Maradni fog.Bob_Marley írta:Azt hogy több pénzt akar nem ítélem el, a pénz a megbecsülés jele is. "sztárgázsit" akar. A kommunikációt én is elítélem, mert vagy maradjon csöndben vagy a Barcelona játékosa vagyok jelenleg mondattal zárjon le minden felvetést. Ezek valóban olyan dolgok, amik senkire nem tartoznak, de a merengés a nagyvilágba totál felesleges.
Pont ezért adnám el, mert a klub jövője szempontjából sok mindent megoldana a transzfere. Nagy terhektől szabadulna fel a klub pénzügyileg és morált tekintve is.
ha neymar kiszáll, akkor majd megint annyi lesz a játékunk, hogy ha messi jól játszik nyerünk, ha nem akkor nem.Stalkyard írta:Pedig már nagyon nem lenne rossz, ha nem csak az MSN pillanatnyi formáján múlna a játékunk, és ehhez a változáshoz Neymar távozása akár kulcs is lehetne.
Paulinho, Lima és meg is van oldva.S.Agüero írta:Szerintem apuci csak azt szeretné, hogy Neymar mögött normális középpálya legyen, és nem az, hogy több pénzt kapjon.
Persze ennek fényében sincs semmi értelme az ezt megelőző mondatodnakmarkionni írta:Attol hogy 12 eve szurkol a Barcanak feltehetoleg, meg a mult nem torlodik el es ez messze nem szamitott az egyik leggyengebb szezonnak a klub tortenelmeben.
megint frusztrált vagy és feljöttél szétoffolni a topicot.markionni írta:Attol hogy 12 eve szurkol a Barcanak feltehetoleg, meg a mult nem torlodik el es ez messze nem szamitott az egyik leggyengebb szezonnak a klub tortenelmeben.
Azért egy jó 12 szezon nyugodtan benne lehet, ha csak ebből a kijelentéséből indulok ki.markionni írta:Nem regota lehetsz Barcelona drukker.Messias2 írta:Addig nem kell remegni, míg az egyik leggyengébb szezonunkban is csapunk titeket a Bernabeuban.
Nyilván, ha te mondod...pár hozzászólást azért legyártott gyorsan...markionni írta: Nem regota lehetsz Barcelona drukker.
Egyértelmű, mennie kell , ha most szemet húnyunk.....Barca420 írta:Kovbal88 írta: Mennie kell, egy ilyen után nem maradhat. Legalábbis ha egy klubnak van tekintélye nem fér bele
Nem regota lehetsz Barcelona drukker.Messias2 írta:Addig nem kell remegni, míg az egyik leggyengébb szezonunkban is csapunk titeket a Bernabeuban.markionni írta: Miert remegne barki? Iden is itt volt a brazil, meg is jo idenyt futottak. Szerintem itt inkabb aki remeg az a Barca, uj edzovel Neymar nelkul eleg meredek lenne a szezon.
Egyetértek !! Mindegy milyen jó játékos Neymar, ezt még Ő se teheti meg amit az elmúlt napokban tett ! És nem azzal van a gond hogy ha több pénzt akar keresni mert az rendben van ! De ez megyek nem megyek , meg az apuci te vagy a legjobb barátom dolog ez szerintem nagyon gáz !Kovbal88 írta: Mennie kell, egy ilyen után nem maradhat. Legalábbis ha egy klubnak van tekintélye nem fér bele
Addig nem kell remegni, míg az egyik leggyengébb szezonunkban is csapunk titeket a Bernabeuban.markionni írta: Miert remegne barki? Iden is itt volt a brazil, meg is jo idenyt futottak. Szerintem itt inkabb aki remeg az a Barca, uj edzovel Neymar nelkul eleg meredek lenne a szezon.
Mit érdekli azokat, amíg jön a cash a számlára a csapatnak folyamatosan? Majd takaróznak azzal, hogy rekordköltségvetés, de persze, hogy a Barca issza meg a levét. Veszünk itt már mindenkit, akit csak lehet (nem aki kell, akit lehet!), utánpótlás meg sehol. Szvsz látnám 3.-ként jövőre a Barcát, potenciális, feltörekvő fiatalokkal a keretben, míg bajnokként teljesen elidegenedve a filozófiától, amiért itt sokan nézzük ezt a brigádot már évek óta. Ma már csak kb. az saját nevelés, aki már kiöregedőben van... Ismét mondom: politika.daffy írta:Ez esetben viszont vesznek haverokat,de annak a Barca ihatja meg a levét. Elvégre egy játékosnak igazolnak és nem egy csapatnak. Értem,hogy lehet az kp-s is,csak kicsit olyan,mintha egy kockával próbálnának betömni egy kör alakú lyukat,mert Neymar így kívánja.
Mennie kell, egy ilyen után nem maradhat. Legalábbis ha egy klubnak van tekintélye nem fér beleBarca420 írta:Sziasztok !!!!!!
Lenne egy kérdésem ! Szerintetek ha Neymar marad ezután a hiszti után, nem fogja nagyon bontani a csapategységet?
Ha tényleg igaz hogy, barátokat akarnak neki venni ,abból nem lesz egy jó dolog szerintem!
Nehogy aztán jövőre meg egy Biglia jöjjön, csak hogy Messinek is kedvezzenek!!
ez tök egyértelmű. csak azt nem értem, ha neymar annyira maradni akarna, akkor miért nem mondja meg az apjának. bár én már olyat is kinézek a faterból, hogy "öcsém, ha nem mész el, és nem juttatsz így pénzt a családodnak, akkor minden kapcsolatot megszakítunk veled"... ki tudja mire képes egy ilyen olcsójános...Normandia írta:Én abban sem vagyok biztos, hogy ez az egész nem a fater magán akciója csupán és Ney-t kényszeríti bele ebbe a helyzetbe.
Ez esetben viszont vesznek haverokat,de annak a Barca ihatja meg a levét. Elvégre egy játékosnak igazolnak és nem egy csapatnak. Értem,hogy lehet az kp-s is,csak kicsit olyan,mintha egy kockával próbálnának betömni egy kör alakú lyukat,mert Neymar így kívánja.Rinku írta: Ők hozták ide Neymart, ha most elvesztik, nagyon valószínű, hogy bukják a kövi szavazást. Poltika ez is, semmi több. Ha az kell, hogy Neymar mellé spanok jöjjenek, hát hozzák a spanokat. Okosba megoldják, hogy még azok középpályások is legyenek. Barto és az egész társulat iszonyat halvérű bagázs, egy kiló lószrt nem érhetnek férfiként, de hülyének semmiképpen nem hülyék. De itt tényleg arról van szó, hogy meddig fogja a sggük érinteni az elnöki páholy székeit. Lehet ősszel utoljára. De! Lehet, hogy tovább is... Nyilván erre játszanak. Lemennek ezek kutyába is, pénzember mind, az olyanoknak elveik amúgy sincsenek.
Ők hozták ide Neymart, ha most elvesztik, nagyon valószínű, hogy bukják a kövi szavazást. Poltika ez is, semmi több. Ha az kell, hogy Neymar mellé spanok jöjjenek, ha ezzel tudják itt tartani még egy kicsit, hát akkor hozzák a spanokat. Okosba megoldják, hogy még azok középpályások is legyenek, mert azokra van szükség. Barto és az egész társulat iszonyat halvérű bagázs, egy kiló lószrt nem érhetnek férfiként, de hülyének semmiképpen nem hülyék. Arról van szó feketén-fehéren, hogy meddig fogja a sggük még érinteni az elnöki páholy székeit. Lehet ősszel utoljára. De lehet, hogy tovább is, leht, hogy megússzák a bizalmatlanságit, erősen készülnek rá, nyilván erre játszanak. Lemennek ezek kutyába is, ha kell, pénzember mind, az olyanoknak elveik amúgy sincsenek.daffy írta:Szerintem a világ vicce lenne ennyire lemenni kutyába. Ehelyett mondhatják neki azt is,hogy nyugodtan vizeljen a vezetőség fejére,azt is szabad..
Marhaság. Ha az lenne a gondja, hogy kevés a barát, akkor nem érezné jól magát, nem menne bele, hogy még (egy évet?) maradjon.Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601
Neymarnak barátokat venne a klub: Paulinho és Coutinho. Nem lenne így sok a nem-EU-s játékos?