Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
davi10
Llegenda del Barça

2017.07.24. 20:17:58

Mondjuk ilyen fater mellett senki ne csodálkozzon azon, hogy a srác kb. egy 16 éves kamasz szintjén van szellemileg :D

Hiába nem a kedvencem, azért szurkolok neki, hogy legalább most hozzon egy jó döntést, mert a PSG-ben még ennyire se tartanák "rövid pórázon" sztem.
Épp elég brazil játékost láttunk már, aki úgy fejezte be a pályafutását, hogy csak nagyon kevés ideig, vagy egyáltalán nem hozta ki magából a maximumot.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
AudiQ3
Barça B

2017.07.24. 20:13:16

nincs értelme megtartani, ha valaki ennyire gerinctelen( főleg apuci) akkor menjen és a pénzt jól befektetve szerezni pár szuper játékost.....
Normandia
Director del Fútbol

2017.07.24. 20:02:42

Bob_Marley írta:Azt hogy több pénzt akar nem ítélem el, a pénz a megbecsülés jele is. "sztárgázsit" akar. A kommunikációt én is elítélem, mert vagy maradjon csöndben vagy a Barcelona játékosa vagyok jelenleg mondattal zárjon le minden felvetést. Ezek valóban olyan dolgok, amik senkire nem tartoznak, de a merengés a nagyvilágba totál felesleges.
Pont ezért adnám el, mert a klub jövője szempontjából sok mindent megoldana a transzfere. Nagy terhektől szabadulna fel a klub pénzügyileg és morált tekintve is.
Szerintem már adnák, csak a PSG nem tud kiskapuzni. Maradni fog.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.07.24. 19:48:41

Azt hogy több pénzt akar nem ítélem el, a pénz a megbecsülés jele is. "sztárgázsit" akar. A kommunikációt én is elítélem, mert vagy maradjon csöndben vagy a Barcelona játékosa vagyok jelenleg mondattal zárjon le minden felvetést. Ezek valóban olyan dolgok, amik senkire nem tartoznak, de a merengés a nagyvilágba totál felesleges.
Pont ezért adnám el, mert a klub jövője szempontjából sok mindent megoldana a transzfere. Nagy terhektől szabadulna fel a klub pénzügyileg és morált tekintve is.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.24. 19:24:02

Stalkyard írta:Pedig már nagyon nem lenne rossz, ha nem csak az MSN pillanatnyi formáján múlna a játékunk, és ehhez a változáshoz Neymar távozása akár kulcs is lehetne.
ha neymar kiszáll, akkor majd megint annyi lesz a játékunk, hogy ha messi jól játszik nyerünk, ha nem akkor nem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.07.24. 19:22:34

S.Agüero írta:Szerintem apuci csak azt szeretné, hogy Neymar mögött normális középpálya legyen, és nem az, hogy több pénzt kapjon.

:mrgreen:
Paulinho, Lima és meg is van oldva.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.24. 19:20:31

Szerintem apuci csak azt szeretné, hogy Neymar mögött normális középpálya legyen, és nem az, hogy több pénzt kapjon.

:mrgreen:
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.07.24. 19:18:25

Remélem amíg apucit kell győzködni, a középpályás keresés nem állt meg teljesen. Mert marha , hogy ezzel kell foglalkozni, amíg más égető dolgok is vannak.

Neymar meg remélem nem kap új szerződést. De azokkal értek egyet ebben a kérdésben, akik nem lepődtek meg. Tényleg tudtuk, hogy mit vállalunk, bennem egy pillanatig sem volt kétséges, hogy Neymar nálunk 5-6 szezonnál többet nem fog tölteni. Ez beigazolódni is látszik. Viszont amit az apja művel, az undorító. Akkor is az volt, amikor mi vettük meg.
El kéne adni a francba, és csapatszinten, egy ismételten világklasszis középpályával, esetleg szerkezetváltással pótolni ( egy az egyben egy másik játékossal pótolhatatlan, ez tény). De ez sajnos ennek a vezetésnek ami most van, lehetetlen feladat, így esélytelen. Pedig már nagyon nem lenne rossz, ha nem csak az MSN pillanatnyi formáján múlna a játékunk, és ehhez a változáshoz Neymar távozása akár kulcs is lehetne. De mint mondtam, ezek a dilettánsok azt se tudják melyik bolygón vannak, Roberttel az élen.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Motaro
Jugador del Barça

2017.07.24. 19:17:22

markionni írta:Attol hogy 12 eve szurkol a Barcanak feltehetoleg, meg a mult nem torlodik el es ez messze nem szamitott az egyik leggyengebb szezonnak a klub tortenelmeben.
Persze ennek fényében sincs semmi értelme az ezt megelőző mondatodnak
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.24. 19:14:01

markionni írta:Attol hogy 12 eve szurkol a Barcanak feltehetoleg, meg a mult nem torlodik el es ez messze nem szamitott az egyik leggyengebb szezonnak a klub tortenelmeben.
megint frusztrált vagy és feljöttél szétoffolni a topicot.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
markionni
Capitá del Barça

2017.07.24. 19:04:37

Attol hogy 12 eve szurkol a Barcanak feltehetoleg, meg a mult nem torlodik el es ez messze nem szamitott az egyik leggyengebb szezonnak a klub tortenelmeben.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2017.07.24. 18:59:31

markionni írta:
Messias2 írta:Addig nem kell remegni, míg az egyik leggyengébb szezonunkban is csapunk titeket a Bernabeuban.
Nem regota lehetsz Barcelona drukker. :D
Azért egy jó 12 szezon nyugodtan benne lehet, ha csak ebből a kijelentéséből indulok ki. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Motaro
Jugador del Barça

2017.07.24. 18:59:09

markionni írta: Nem regota lehetsz Barcelona drukker. :D
Nyilván, ha te mondod...pár hozzászólást azért legyártott gyorsan... #-o
tilla07
Barça B

2017.07.24. 18:42:20

Barca420 írta:
Kovbal88 írta: Mennie kell, egy ilyen után nem maradhat. Legalábbis ha egy klubnak van tekintélye nem fér bele
Egyértelmű, mennie kell , ha most szemet húnyunk.....
Sanama
Llegenda del Barça

2017.07.24. 18:38:21

Nem igazán értem ezt az egész helyzetet. Egy ilyen döntésnek még csak a gondolata sem két nap alatt alakul ki egy ember fejében. Ez pedig annyit jelent, hogy ha nem most, akkor majd jövőre, vagy 2 év múlva, vagy ha lejár a szerződése megint el fogja ezt játszani. Mert ha ő ezen egyáltalán elgondolkodott, akkor elég komolyan meg kell kérőjelezni azt, hogy mennyire akar ő itt lenni.

Persze, fontos a pénz, és sajnos mára már hatalmas presztízst jelent, hogy ki mennyit keres, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ilyen anyagi biztonság és háttér mellett még mindig ez döntene legnagyobb súllyal. (Valaki feldobott valami OTP meg osztrák bank példát: Nem értek vele egyet, egy szint után már ott sem a pénz a minden, hanem hogy hol, mit, és milyen minőségben tudsz csinálni, esetleg másokra javára (is). )

Viszont sajnos az a probléma, hogy ő tényleg nem itt nevelkedett, neki sokkal távolabbi az amit a Barca jelent. Illetve ezt a jelenlegi vezetőség viselkedése és döntései sem hozzák hozzá közelebb, mivel egyre messzebb viszik a jelenlegi klubot ezektől az értékektől.

Ő lehetne az, aki a következő 8 évet jelenti a csapatnak, de ezt kicsit nevetségesnek tartom, hogy brazil barátokat kelljen idehozni neki, hogy maradjon, illetve Messinek és Suareznek kell rábeszélni, hogy jobb itt neki.

Abban egyetértek, hogy sajnos nagyon sok oka lehet, hogy ilyen hírek után csendben marad, és nem nyilatkozik, de ezek a félreérthető social media postok nekem elfogadhatatlanok. Vagy mondjon egyértelműen valamit, vagy legyen akkor csendben ameddig nincs vége.

Egyrészt sajnálnám ha elmenne, mert CR és Messi után ő a Top3, de egyelőre nem pótolhatatlan. Abból a 220ból rendesen(mostani vezetőség miatt kérdőjelesen) lehetne javítani a csapat gyenge pontján, ami a középpálya.
Másrészt viszont, számomra ez nem szimpatikus, ahogy már utólag kiderült ugye, hogy tavaly is tárgyaltak a PSG-vel, illetve ahogy az apja intézkedik állandóan.
Egyelőre én úgy gondolom többet köszönhet ő a Barcelonanak, mint fordítva, ha munkahelyként tekint a csapatra, ha nem. Ezt pedig ha az apja nem is érzi, de neki bőven látnia kellene. Ha ennek ellenére ilyeneken gondolkodik, akkor menjen nyugodtan. Ronaldinho után sem állt meg az élet, most sem fog ha esetleg lelép, csak érte legalább jó pénzt kap a csapat, ha most megy.
markionni
Capitá del Barça

2017.07.24. 18:36:44

Messias2 írta:
markionni írta: Miert remegne barki? Iden is itt volt a brazil, meg is jo idenyt futottak. Szerintem itt inkabb aki remeg az a Barca, uj edzovel Neymar nelkul eleg meredek lenne a szezon.
Addig nem kell remegni, míg az egyik leggyengébb szezonunkban is csapunk titeket a Bernabeuban.
Nem regota lehetsz Barcelona drukker. :D
Barca420
Barça B

2017.07.24. 18:31:36

Kovbal88 írta: Mennie kell, egy ilyen után nem maradhat. Legalábbis ha egy klubnak van tekintélye nem fér bele
Egyetértek !! Mindegy milyen jó játékos Neymar, ezt még Ő se teheti meg amit az elmúlt napokban tett ! És nem azzal van a gond hogy ha több pénzt akar keresni mert az rendben van ! De ez megyek nem megyek , meg az apuci te vagy a legjobb barátom dolog ez szerintem nagyon gáz !
Nekem kicsit most olyan érzésem van mintha egy kis csapat lennénk, akinek mindenáron meg kell tartania az egyik játékosát.

Az meg hogy minden csak apuci hibája meg nekem kicsit olyan bűzlik . Szerintem csak így akarja magáról elhárítani a támadásokat !
Messias2
Director del Fútbol

2017.07.24. 18:27:53

markionni írta: Miert remegne barki? Iden is itt volt a brazil, meg is jo idenyt futottak. Szerintem itt inkabb aki remeg az a Barca, uj edzovel Neymar nelkul eleg meredek lenne a szezon.
Addig nem kell remegni, míg az egyik leggyengébb szezonunkban is csapunk titeket a Bernabeuban.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Rinku
Director del Fútbol

2017.07.24. 18:12:27

daffy írta:Ez esetben viszont vesznek haverokat,de annak a Barca ihatja meg a levét. Elvégre egy játékosnak igazolnak és nem egy csapatnak. Értem,hogy lehet az kp-s is,csak kicsit olyan,mintha egy kockával próbálnának betömni egy kör alakú lyukat,mert Neymar így kívánja.
Mit érdekli azokat, amíg jön a cash a számlára a csapatnak folyamatosan? Majd takaróznak azzal, hogy rekordköltségvetés, de persze, hogy a Barca issza meg a levét. Veszünk itt már mindenkit, akit csak lehet (nem aki kell, akit lehet!), utánpótlás meg sehol. Szvsz látnám 3.-ként jövőre a Barcát, potenciális, feltörekvő fiatalokkal a keretben, míg bajnokként teljesen elidegenedve a filozófiától, amiért itt sokan nézzük ezt a brigádot már évek óta. Ma már csak kb. az saját nevelés, aki már kiöregedőben van... Ismét mondom: politika.

Ha Neymar megy, ők is, itt már nem az edző parancsol, és nem is az elnökség szabja a kereteket. Nagyon szétborultak a szerepek és a hatalmi szintek, nagyon rossz irányba ment el a történet. Az is beteges már, hogy Messi fizetését is folyamatosan kell emelgetni, mert a tevekufárok kimeríthetetlen számlái mindenkit agyontömjéneznek és már csak presztízsből is igazodni kell ehhez a hülye baromsághoz. 500.000+ euró egy héten, hol élünk... És akkor még itt van Neymar is. Töketlen hülyék, az vezeti meg őket, aki akarja. Mehet is Neymar, nyugodtan, 222 millió jól jön. Mehet Mária és az egész kompánia is. Minden reggel bízom benne, hogy Mr. Bombasztik meglépett végre Párizsba. Mert akkor megy vele az elnökség is és felcsillan a remény, hogy visszadöccenünk oda, ahol lennünk kéne, ez pedig reményeim szerint egy tökös, karizmatikus vezetővel és épeszű társasággal társul majd.

(+1: A Real Madridhoz képest mi a fasorban sem vagyunk tárgyalásilag. Ez a Semedo is lesz a végén vagy 45 millió euró, egyedül Umtitit nem értem, hogy hogy sikerült ilyen jó áron leboltolni. De lehet, hogy Bartoék sem.)
Football, bloody hell. /SAF/
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.07.24. 18:11:17

Barca420 írta:Sziasztok !!!!!!

Lenne egy kérdésem ! Szerintetek ha Neymar marad ezután a hiszti után, nem fogja nagyon bontani a csapategységet?

Ha tényleg igaz hogy, barátokat akarnak neki venni ,abból nem lesz egy jó dolog szerintem!
Nehogy aztán jövőre meg egy Biglia jöjjön, csak hogy Messinek is kedvezzenek!! :evil:
Mennie kell, egy ilyen után nem maradhat. Legalábbis ha egy klubnak van tekintélye nem fér bele
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.24. 18:07:16

Normandia írta:Én abban sem vagyok biztos, hogy ez az egész nem a fater magán akciója csupán és Ney-t kényszeríti bele ebbe a helyzetbe.
ez tök egyértelmű. csak azt nem értem, ha neymar annyira maradni akarna, akkor miért nem mondja meg az apjának. bár én már olyat is kinézek a faterból, hogy "öcsém, ha nem mész el, és nem juttatsz így pénzt a családodnak, akkor minden kapcsolatot megszakítunk veled"... ki tudja mire képes egy ilyen olcsójános...
Kép
Barca420
Barça B

2017.07.24. 17:58:19

Sziasztok !!!!!!

Lenne egy kérdésem ! Szerintetek ha Neymar marad ezután a hiszti után, nem fogja nagyon bontani a csapategységet?

Ha tényleg igaz hogy, barátokat akarnak neki venni ,abból nem lesz egy jó dolog szerintem!
Nehogy aztán jövőre meg egy Biglia jöjjön, csak hogy Messinek is kedvezzenek!! :evil:
daffy
Madridista

2017.07.24. 17:51:54

Rinku írta: Ők hozták ide Neymart, ha most elvesztik, nagyon valószínű, hogy bukják a kövi szavazást. Poltika ez is, semmi több. Ha az kell, hogy Neymar mellé spanok jöjjenek, hát hozzák a spanokat. Okosba megoldják, hogy még azok középpályások is legyenek. Barto és az egész társulat iszonyat halvérű bagázs, egy kiló lószrt nem érhetnek férfiként, de hülyének semmiképpen nem hülyék. De itt tényleg arról van szó, hogy meddig fogja a sggük érinteni az elnöki páholy székeit. Lehet ősszel utoljára. De! Lehet, hogy tovább is... Nyilván erre játszanak. Lemennek ezek kutyába is, pénzember mind, az olyanoknak elveik amúgy sincsenek.
Ez esetben viszont vesznek haverokat,de annak a Barca ihatja meg a levét. Elvégre egy játékosnak igazolnak és nem egy csapatnak. Értem,hogy lehet az kp-s is,csak kicsit olyan,mintha egy kockával próbálnának betömni egy kör alakú lyukat,mert Neymar így kívánja.
Rinku
Director del Fútbol

2017.07.24. 17:46:52

daffy írta:Szerintem a világ vicce lenne ennyire lemenni kutyába. Ehelyett mondhatják neki azt is,hogy nyugodtan vizeljen a vezetőség fejére,azt is szabad..
Ők hozták ide Neymart, ha most elvesztik, nagyon valószínű, hogy bukják a kövi szavazást. Poltika ez is, semmi több. Ha az kell, hogy Neymar mellé spanok jöjjenek, ha ezzel tudják itt tartani még egy kicsit, hát akkor hozzák a spanokat. Okosba megoldják, hogy még azok középpályások is legyenek, mert azokra van szükség. Barto és az egész társulat iszonyat halvérű bagázs, egy kiló lószrt nem érhetnek férfiként, de hülyének semmiképpen nem hülyék. Arról van szó feketén-fehéren, hogy meddig fogja a sggük még érinteni az elnöki páholy székeit. Lehet ősszel utoljára. De lehet, hogy tovább is, leht, hogy megússzák a bizalmatlanságit, erősen készülnek rá, nyilván erre játszanak. Lemennek ezek kutyába is, ha kell, pénzember mind, az olyanoknak elveik amúgy sincsenek.
Football, bloody hell. /SAF/
crixus
Entrenador del Barça

2017.07.24. 17:20:59

Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601

Neymarnak barátokat venne a klub: Paulinho és Coutinho. Nem lenne így sok a nem-EU-s játékos?
Marhaság. Ha az lenne a gondja, hogy kevés a barát, akkor nem érezné jól magát, nem menne bele, hogy még (egy évet?) maradjon.

Egyébként akár Coutinho akár Paulinho, nem sírnék, ha jönnének. Csak akkor a Denis, Gomes, Arda, Rafinha pakkot kellene eladni, miattuk sem sírnék, ha távoznának. Utóbbi az, akit kicsit sajnálnék egyedül. Viszont egy Busquets, Samper, Iniesta, Rakitic, Roberto, Coutinho, Paulinho középpálya elég jól hangzana. Pláne úgy, hogy Coutinho vagy Roberto előre is be tudna segíteni.
Válasz küldése