Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az ilyen hírekkel azonnal túl lépek, mert nulla a valóságalapjuk. Súlyos büntetés jár azért ha a klubbal nem egyeztél meg de a játékossal már közben egyezkedszS.Agüero írta:Amúgy a RAC1 szerint megegyeztünk a brazillal, és már csak a Pool-lal kell.
Ha nem is dögivel de ahhoz elég gazdagok, hogy 50-60 milliós ajánlatokat röhögve utasítsanak vissza.Rendesen zsebbe kell majd nyúlni hogy olyan pénzt mondjunk amitől már elgondolkoznak azon hogy eladják e vagy sem.palesz77 írta: Javítsatok ha tévedek, de most lett valami új szponzoruk nemrég, akiknek hála van pénz dögivel nem?
Jó, ez igaz, de akkor is ezt mondaná, ha tényleg nem adnák semmi pénzért. Meglátjuk, Sanllehí tényleg "biztató" ilyen szempontból.Tromort77 írta:De ugyan mi mást is mondhatna a sajtóban Klopp?
Javítsatok ha tévedek, de most lett valami új szponzoruk nemrég, akiknek hála van pénz dögivel nem?Nero. írta:Mondjuk a gazdasági dolgokba nincs sok beleszólása Kloppnak. Annyira nincs tele a Pool, 80 milla meg 80 milla.
Bocs, de valakinek dolgoznia is kell. Nem vihettem túlzásba.S.Agüero írta: Egy az, hogy nem tudod, mi a helyzet.
A második meg, hogy egykor már otthon vagy egy buliból.
Amúgy a RAC1 szerint megegyeztünk a brazillal, és már csak a Pool-lal kell.
És mégis az egyéni képességeket, meg kreativitást szajkózzák páran. A fentiekkel egyet is tudnék érteni, pont ezért érthetetlen lenne Coutinho nálam. Megint egy törpe ráadásul.S.Agüero írta:Nem rombolni kell, hanem letámadni, aztán ha az nem jön össze, akkor szépen visszazárni...
Csapatvédekezés, nem egyénekben kell gondolkodni.
Ez gáz.Messias2 írta:Most Coutinhóval mi a helyzet???
Buliban voltam, lemaradtam mindenről.
Én kicsit másképp értettem a rombolást. Nem a klasszikus erő fölénnyel operáló játékosokra gondolok. Bár Busi mellett Rakitic, Gomes és Sergi is védekezőbb aki képes egyensúlyt teremteni.hajnesz írta: Ezzel a résszel nem teljesen értek egyet, mivel a meccsek 95%-ban Coutinho-Busquets-valaki középpályánk lenne, amiből csak 1 valaki tudna rombolni, hogy a te szavaiddal éljek, az meg szerintem nem elég, ha az MSN van elől. Ha megy Neymar, akkor lehet, hogy még sok is
Szerintem ezt a részt nem értik sokan, még mindig. Mikor Xavi-Busquets-Iniesta tengely volt, akkor elől Pedro és Sanchez szaladgált vonaltól-vonalig, vagy bár az egyikük, mig most ezt nem lehet elvárni egy MSN-től. Erre vonatkozott az a rész, hogy ha Neymar elmegy ( ), akkor más a helyzet.Rombolókról meg annyit, hogy az Iniesta-Busquets-Xavi tengely sem volt egy 2 méteres csúcsnigga' osztag, mégis halálra lett verve a fél világ, mert olyan szinten játszottak.
Tromort77 írta:
De ugyan mi mást is mondhatna a sajtóban Klopp? Nyilván ragaszkodni fog hozzá, de Klopp nem az az ember aki olyan játékosokat tartson ott akik le akarnak lépni. Ő sokkal inkább érzelmi alapon dönt. Én simán el tudom képzelni, hogy a napokban bejelentik. Raúl Sanllehí tudtommal szinte csak akkor utazik amikor valami már a végső stádiumban van. Lehet, hogy lesz 80, de a hírek szerint kevesebb fizuval is beéri. Szóval kb ugyan ott lenne pénzügyileg a klub mint a Verratti üzlettel lett volna.
Bár jó lenne belevenni egy Rafinha-t az üzletbe.
Arda-ról olyan hírek szóltak, hogy a Rakuten üzlet része volt, hogy neki maradnia kell a nagy számú muszlim követők miatt. Nem véletlenül ment Messiékkel a szponzor eseményre is. Szóval úgy tűnik ő maradni fog.
Visszaérve Coutinho-ra. Nem olyan gyenge ő védekezésben mint amilyennek itt le van írva. Csak a Pool-ban sokáig más szerepkörben játszott és csak zónát kellett védekeznie. De képes ő Iniesta szerepének ellátására. Én sokkal jobban örülnék neki mint Verratti-nak örültem volna. Sokkal inkább szükség van egy ennyire kreatív középpályásra. Rombolni tudnak elegen.
Abban biztos vagyok, hogy Coutinho-nak bőven kellene idő, hogy beilleszkedjen. De tökéletes tagja lehetne a post Iniesta érának.
Ezzel a résszel nem teljesen értek egyet, mivel a meccsek 95%-ban Coutinho-Busquets-valaki középpályánk lenne, amiből csak 1 valaki tudna rombolni, hogy a te szavaiddal éljek, az meg szerintem nem elég, ha az MSN van elől. Ha megy Neymar, akkor lehet, hogy még sok isRombolni tudnak elegen.
De ugyan mi mást is mondhatna a sajtóban Klopp? Nyilván ragaszkodni fog hozzá, de Klopp nem az az ember aki olyan játékosokat tartson ott akik le akarnak lépni. Ő sokkal inkább érzelmi alapon dönt. Én simán el tudom képzelni, hogy a napokban bejelentik. Raúl Sanllehí tudtommal szinte csak akkor utazik amikor valami már a végső stádiumban van. Lehet, hogy lesz 80, de a hírek szerint kevesebb fizuval is beéri. Szóval kb ugyan ott lenne pénzügyileg a klub mint a Verratti üzlettel lett volna.palesz77 írta:Klopp elmondta 200-szor, hogy nem érdekli az ár, nem adják el. Suáreznél még ő nem volt ott, ez most más szitu lesz, ő bajnokcsapatot akar építeni, azt meg nem úgy szokás, hogy eladják a legjobbjukat. Lett új szponzoruk is, van pénz bőven, én nem élném bele magam a dologba a helyetekben.. Verratti saga 2.0 kiadás.
Bevállhat, ha kicsit megtanul védekezni, akkor jó fogás lehet nagyon.S.Agüero írta:Coutinho nagyon közel a Barcához, napokon belül bejelenthetik az érkezését. [Cadena SER]
A Katalán Óriás képviselői - Raúl Sanllehí - és a játékos ma megegyeztek mindenben és az angol klubbal való sikeres tárgyalás után a játékos egy 4+1 éves szerződést írhat alá. [RAC1]
Továbbá a RAC1 egyik megbízható újságírója, Gerard Romero szerint a 'Pool hajlandó tárgyalni ellenben a PSG-vel.