Ha Gomes helyett ő játszana jövőre, már az óriási erősítés lenne, ő érzi a kényszerítőket, 16-oson kívülről is életveszélyesek a lövései, egy Busi-Coutinho-Ini középpálya azért elég labdaügyes lenne

Gondolkoztam már sokat rajta, de nem igazán tudom, ki lehetne ilyen. Pedig ha középpályást veszünk, szerintem csak ilyet lenne érdemes.Cestus írta:Egy Xavira hajazó hatos középpályás tényleg mindenképp kellene. Van ilyen típusú játékos most a piacon (Jean Seri-n kívül)?torrestoni írta:Amennyiben Coutinho érkezik és Neymar megy, sokkal inkább elképzelhető, hogy a brazil lesz valamilyen formában Messi és Suarez társa, nyilván nem teljesen szélsőként. Ezért kellene még mindig egy Verrattihoz hasonló stílusú középpályás.
Egy Xavira hajazó hatos középpályás tényleg mindenképp kellene. Van ilyen típusú játékos most a piacon (Jean Seri-n kívül)?torrestoni írta:Amennyiben Coutinho érkezik és Neymar megy, sokkal inkább elképzelhető, hogy a brazil lesz valamilyen formában Messi és Suarez társa, nyilván nem teljesen szélsőként. Ezért kellene még mindig egy Verrattihoz hasonló stílusú középpályás.
Pénzügyi fair play azért beleszól. Akármennyit nem tudnak kifizetni, nyereségessé kell tenni azt a klubot hogy több éven keresztül jól tudjanak igazolni. Ebben a szezonban ugye még +30 millió engedmény van, a következőben viszont tudtommal lemegy nullárakapitány írta:Nem arról van szó, hogy a Barca ki tud-e fizetni 200 millát bárkiért, hanem hogy folyamatosan kerülnek elő orosz, arab, kínai, amerikai stb. milliárdosok, akiknek nem gond ekkora összeget kifizetni. Vagy legyen mindenhol kivásárlási ár, vagy ne legyen sehol. Én annak örülnék, ha sehol sem lenne.
Nem arról van szó, hogy a Barca ki tud-e fizetni 200 millát bárkiért, hanem hogy folyamatosan kerülnek elő orosz, arab, kínai, amerikai stb. milliárdosok, akiknek nem gond ekkora összeget kifizetni. Vagy legyen mindenhol kivásárlási ár, vagy ne legyen sehol. Én annak örülnék, ha sehol sem lenne.Kovbal88 írta:Sajna butaságokat beszélsz. Hiába lenne Verrattinak 200 milliós kivásárlási ára, ugyanúgy nem tudnánk elhozni. Neymarnak is a 220 már olyan magas, hogy józan ésszel nem éri meg elhozni ennyiért. Gazdaságilag nem fér bele a dologba. És eddig a focit a gazdasági érdekek mozgatták és nem az egyéni megalománia. (kivéve a Real)hajnesz írta:Szerintem nem azzal van a baj, hogy egyes játékosoknak van kivásárlási áruk, hanem azzal, hogy a klubok megtehetik, hogy 5+ évre iratnak alá szerződéseket, ezzel ellehetetlenitve a játékosok szabad mozgását. Ha 2éves szerződések lennének, akkor rögtön más lenne a leányzó fekvése.
Igy sokkal többet érne mondjuk a klubhüség, meg a többi manapság elcsépelt fogalom
A szerződések hossza, pedig a játékosokat is védi, éppen ezért nehéz megszabadulni pl Douglastól. Ilyen esetekben nem csak a sztár játékosokra kell gondolni, hanem az összes játékosra. Sokszor pont a játékos szeretne hosszabb szerződést magának. Főleg az idősebb játékosoknál van ez.
Egy szerződés hosszabbítás csak annyit jelent, hogy drágábban tudják eladni a játékost és nem azt, hogy eladhatatlan.
Szóval a lényeg minden játékos mozdítható lásd Neymar. Az ár attól függ, el akarja-e engedi a klub és hogy az adott klubnak mennyi pénze van. A játékosok és menedzsereik valamint a klubok képviselői tisztában vannak a játékszabályokkal. És ismerik a kiskapukat. Azért tart napokig hetekig egy szerződés létrehozása.
S.Agüero írta:Nem rombolni kell, hanem letámadni, aztán ha az nem jön össze, akkor szépen visszazárni...
Csapatvédekezés, nem egyénekben kell gondolkodni.
De hozták, ő meg be is nyalt nekünk tövig. De ő is megszerezhetetlen kategória, még jobban mint Coutinho szerintem. Levy akkor is nehezen adta Balet, amikor még kellett nekik a pénz, most már az se kell, Eriksen meg a legjobbjuk nagyjából. Ha Pochettino nem akarná eladni, akkor őt nem lehet elhozni onnan szerintem. Bár lehet túlértékelem ezeket a nyilatkozatokat, de az ára neki se lenne kevesebb az biztos.Nervo írta:Én nem követem már régóta a pl-t, de erről az eriksen gyerekről nem tudtok semmit??annak idején őt is nagy tehetségnek tartották, nekem tetszett is a játéka.Fura hogy őt nem hozták még szóba velünk.
Én nem követem már régóta a pl-t, de erről az eriksen gyerekről nem tudtok semmit??annak idején őt is nagy tehetségnek tartották, nekem tetszett is a játéka.Fura hogy őt nem hozták még szóba velünk.visca el barca írta:én azért bízom coutinhoban, sanllehi csak akkor szokott elmenni boltolni ha már a finishben van a cucc. semedos transzfernél is volt az utolsó láncszem.
a pool meg soha nem lesz bajnok abban a mezőnyben, hiába erőlködnek. most is vettek egy darab salah-ot és ennyi.
Az ilyen hírekkel azonnal túl lépek, mert nulla a valóságalapjuk. Súlyos büntetés jár azért ha a klubbal nem egyeztél meg de a játékossal már közben egyezkedszS.Agüero írta:Amúgy a RAC1 szerint megegyeztünk a brazillal, és már csak a Pool-lal kell.
Ha nem is dögivel de ahhoz elég gazdagok, hogy 50-60 milliós ajánlatokat röhögve utasítsanak vissza.Rendesen zsebbe kell majd nyúlni hogy olyan pénzt mondjunk amitől már elgondolkoznak azon hogy eladják e vagy sem.palesz77 írta: Javítsatok ha tévedek, de most lett valami új szponzoruk nemrég, akiknek hála van pénz dögivel nem?
Jó, ez igaz, de akkor is ezt mondaná, ha tényleg nem adnák semmi pénzért. Meglátjuk, Sanllehí tényleg "biztató" ilyen szempontból.Tromort77 írta:De ugyan mi mást is mondhatna a sajtóban Klopp?
Javítsatok ha tévedek, de most lett valami új szponzoruk nemrég, akiknek hála van pénz dögivel nem?Nero. írta:Mondjuk a gazdasági dolgokba nincs sok beleszólása Kloppnak. Annyira nincs tele a Pool, 80 milla meg 80 milla.
Bocs, de valakinek dolgoznia is kell.S.Agüero írta: Egy az, hogy nem tudod, mi a helyzet.
A második meg, hogy egykor már otthon vagy egy buliból.![]()
Amúgy a RAC1 szerint megegyeztünk a brazillal, és már csak a Pool-lal kell.
És mégis az egyéni képességeket, meg kreativitást szajkózzák páran. A fentiekkel egyet is tudnék érteni, pont ezért érthetetlen lenne Coutinho nálam. Megint egy törpe ráadásul.S.Agüero írta:Nem rombolni kell, hanem letámadni, aztán ha az nem jön össze, akkor szépen visszazárni...
Csapatvédekezés, nem egyénekben kell gondolkodni.