palesz77 írta:Coutinho mondjuk nem pont Neymar habitus tudtommal partik terén, házas ember sok éve, most született nemrég gyereke is. Inkább Suárezt kíséri oviba, mint Neymart éjfélkor egy discoba szerintem..

Paulinhonak is van felesége ha jól tudom, ezt az énjét inkább Rafinhával tudja kiélni Neymar szerintem, de lehet tök rosszul gondolom.
Viszont Coutinhot ha hozzuk, azt nem miatta, ebbe szinte tuti biztos vagyok. Azt se tudom hány éve szóba kerül már a gyerek velünk folyton, őszintén kétlem, hogy Neymar miatt kezdtük el követni..
Lejjebb írtam, hogy Coutinho szerintem sem elsősorban miatta jönne, Paulinho már egy kicsit gyanús. Én amúgy nem is a bulizástól tartok, inkább az öltözőben lehetne probléma, ha kialakulna egy brazil klikk, bár lehet alaptalanok a félelmeim, ugyanakkor nem tudhatjuk, hogy Valverde hogyan tudna boldogulni velük, hisz ekkora sztárokkal még nem dolgozott.
Talán elsülhetne jól is a dolog, ha Nemyarnak megjönne az esze, akkor nagyon erős lehetne a baloldalunk Albával, Coutinhoval és vele. Ott van még Iniesta is... amikor egészséges is formában van, még mindig klasszis. Jó lenne tudni, hogy indokolt volt-e a sok pihentetés az előző szezonban, vagy LE tolta túl a dolgot.
Ha a vezetőség dönt, az edzőnek nem osztanak lapot.
Biztos, hogy komoly beleszólása van Kloppnak is, valószínűleg, ha azt mondja, neki minden áron kell Coutinho, akkor a vezetőség nem fogja elengedni, legalábbis abból még soha semmi jó nem sült ki, ha a vezetőség az edző ellen dolgozott. Biztos vagyok benne, hogy Koppnak is rá kell bólintania, gondolom vmivel meggyőzik, pl Coutinho elengedéséért cserébe megígérik olyan játékosok leigazolását, akik illenek az elképzeléseibe.