Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az FFP szerint átigazolási összget szét lehet osztani évekre, ameddig a játékos szerződése tart. Szóval ha kötnek vele egy 6 éves szerződést, már csak arra kell vigyázni, hgoy a következő években kigazdálkodják a 40 milliót szezononként, ami azért nem lehetetlen.MQuCsabi írta:És akkor az UEFA ilyenkor hogy bólithat rá, ez hogy működik, beavana valaki? Hol van fair play, hol nincs?
Az UEFA a hír hallatán eleinte fenyegetőzött még az FFP-vel. De jobban beleásták magukat, majd lenyilatkozták, hogy nem sérti az FFP-t Neymar leigazolása.MQuCsabi írta:És akkor az UEFA ilyenkor hogy bólithat rá, ez hogy működik, beavana valaki? Hol van fair play, hol nincs?
Mélységesen egyetértek.messideco írta:Na húzz innen te brazil c...
Természetesen nem arra gondoltam, hogy ténylegesen egy a mostanival egyenrangú új klasszikus jelenik meg, csak arra, hogy a Barca-PSG meccset majdnem ugyanakkora elánnal fogják figyelni és majdnem ugyanannyira felspanolják magukat a rajongók a meccsel kapcsolatban.LG írta:...
Nem tudom mit kellene tenni ilyenkor. Ha minden igaz, Valverde nem szeretne jo ideig latni. Remelem örökke szol ez.MQuCsabi írta:Most kicsit mi is pikkelünk rá, ezért egyből elítéljük mindenért.
MAga az összeugrással semmi ne mvolt szerintem. Feszült, mindenki őt figyeli, stb. Inkáb azz volt gáz, hogy képtelen volt erőtvenni magán és lenyugodni. AZ már felesleges volt. Semedo bizonyítani akar, esetleg nem tetszik neki, hogy Ney le akar lépni, így rámászott kicsit, teljesen rendben volt.
Azért a Klasszikushoz nem hasonlítanám, az mögött azért igen komoly múlt és tradíció áll, de olyasmi, vagy annál is pikánsabb rivalizálás kialakulthat, mint a Barca-Chelsea volt 2004-2009 között. A többivel viszont egyet értek, szerintem is jót tesz a PSG-nek a mostani hype, soha nem figyelt még rájuk ember, és ha Nemyar tényleg odaigazol, akkor ez még nőni fog. Egy PSG-Barca-t tavasszal az egyenes kieséses szakazban pedig sokkal többen néznének meg, mint eddig valaha bármelyik meccsüket is, ennél már tényleg csak egy El Classico ütne nagyobbat.Engedelmeddel kicsit továbbgondolom ezt: nem lehet, hogy a PSG-nek nagyon jót tesz, ha kialakul egy PSG-Barca rivalizálás? Neymar nyilván azért is kell nekik, mert nagy játékos, meg ő lenne a klub és a katari vb arca. De a PSG-t az is a nagyok közé emelheti, ha egy Real-Barca rivalizáláshoz hasonló harc létrejön a klub között. Ehhez jön, hogy a BL-ben állandóan összesorsolnak minket és a két klub rajongótábora is kezd komolyan fújni egymásra. Gyakorlatilag a PSG-Barca egy új el clásico lehetne.
Ha ez nekem szólt, akkor én írtam, hogy a Sky riportrere. Belinkelhetem legközelebb a Twitter bejegyzést is hozzá, ha úgy jobb végülis, de nem hiszem, hogy sokat mondott volna a neve bárkinek is. Videót meg még nem láttam akkor az esetről, az később jött ki csak.Andris írta:Legyetek olyan jók, és híreket csak forrással rakjatok be! A.
Semedo. Nyilván a láthatóan kevés önbizalmát megdobta ez, hogy edzésen nekimennek, mert megpróbál szerelni..visca el barca írta:marlon v semedo?
Engedelmeddel kicsit továbbgondolom ezt: nem lehet, hogy a PSG-nek nagyon jót tesz, ha kialakul egy PSG-Barca rivalizálás? Neymar nyilván azért is kell nekik, mert nagy játékos, meg ő lenne a klub és a katari vb arca. De a PSG-t az is a nagyok közé emelheti, ha egy Real-Barca rivalizáláshoz hasonló harc létrejön a klub között. Ehhez jön, hogy a BL-ben állandóan összesorsolnak minket és a két klub rajongótábora is kezd komolyan fújni egymásra. Gyakorlatilag a PSG-Barca egy új el clásico lehetne.LG írta:Ha összekerülünk a PSG-vel, az mindenesetre igen pikáns párharc lenne. Ott a 6-1, a Veratti-ügy, a Neymar-ügy, ha meg Neymar oda is igazol, akkor ott komoly indulatok is elszabadulhatnak a meccsek alatt, pl. kérdéses hogyan reagál rá a Nou Camp közönsége, illetve ő hogyan reagál a közönségre, a gólt lő nem ünnepeli magát, vagy még rátesz egy lapáttal, és provokálni fog?Ezek után azt kívánnám, hogy kerüljünk majd össze BL-ben, de nem kívánom mert úgy is ellenünk fogja kifogni élete formáját és minden lövése bemegy ellenünk.
Össze kell kerülni velük, egyszerűen túl sokan kíváncsiak most erre a párharcra. Persze a szemszögünkből komoly presztízse is lenne, mindenképp meg kéne mutatnunk, hogy miénk a jövő, és nem a PSG féle csapatoké, ha meg Neymar oda igazol, akkor remélem úgy megverjük őket, hogy bőgni fog.
Ha összekerülünk a PSG-vel, az mindenesetre igen pikáns párharc lenne. Ott a 6-1, a Veratti-ügy, a Neymar-ügy, ha meg Neymar oda is igazol, akkor ott komoly indulatok is elszabadulhatnak a meccsek alatt, pl. kérdéses hogyan reagál rá a Nou Camp közönsége, illetve ő hogyan reagál a közönségre, a gólt lő nem ünnepeli magát, vagy még rátesz egy lapáttal, és provokálni fog?Ezek után azt kívánnám, hogy kerüljünk majd össze BL-ben, de nem kívánom mert úgy is ellenünk fogja kifogni élete formáját és minden lövése bemegy ellenünk.
Szépen bánik a rajongóival....Cestus írta:Nekem Semedonak tűnik. Micsoda drámavisca el barca írta:marlon v semedo?
Nekem Semedonak tűnik. Micsoda drámavisca el barca írta:marlon v semedo?