Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.07.28. 13:50:06

MErthogy mit mond ki amúgy az a törvény?
Kép
ericco
Barça B

2017.07.28. 13:49:37

MQuCsabi írta:És akkor az UEFA ilyenkor hogy bólithat rá, ez hogy működik, beavana valaki? Hol van fair play, hol nincs? :D
Az FFP szerint átigazolási összget szét lehet osztani évekre, ameddig a játékos szerződése tart. Szóval ha kötnek vele egy 6 éves szerződést, már csak arra kell vigyázni, hgoy a következő években kigazdálkodják a 40 milliót szezononként, ami azért nem lehetetlen.

Amúgy mit vártatok, azok után, amilyen körülmények között hozzátok került?
A játékos számára teljesen okés volt, hogy már orvosin is volt a Madridnál, majd Roseel a klubot, az értékesítési jog többi birokosait, az ügynököt, mindenkit megkerülve megegyezett az apukával. Csak azért, mert megtarhatta a marketingjogait (Madridban 50% a klubot illeti).
Idő kérdése volt, mikor jön egy méggazdagabb szerető.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 13:47:01

MQuCsabi írta:És akkor az UEFA ilyenkor hogy bólithat rá, ez hogy működik, beavana valaki? Hol van fair play, hol nincs? :D
Az UEFA a hír hallatán eleinte fenyegetőzött még az FFP-vel. De jobban beleásták magukat, majd lenyilatkozták, hogy nem sérti az FFP-t Neymar leigazolása.

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 8471823360" target="_blank
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.07.28. 13:41:13

És akkor az UEFA ilyenkor hogy bólithat rá, ez hogy működik, beavana valaki? Hol van fair play, hol nincs? :D
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.07.28. 13:37:42

Világ életemben a jelenlegi vezetőségünk ellen voltam, de most tiszta szívből drukkolok neki, hogy ne engedjenek a cigány fiú vergődésének, és kössék az ebet a karóhoz, azaz 222 millió, vagy marad a srác. Nyilván Ney is érezni fogja, hogy a hiszije után nem maradhat, hiszen közutálat tárgya lenne a városban, és nem sok Neymar feliratú Barca mez kelne el az elkövetkező években, szóval yachtot nem venne belőle :-) Ráadásul a kivásárlási ára nő évről évre, és 4 évig nem is nagyon kell senkivel tárgyalnunk. Tudom, hogy maradása senkinek nem lenne ideális, de még most is mi vagyunk jó alku pozícióban. Szóval csak keményen fiúk! Ne engedjetek!
Szerintem amúgy reálisan Dembelét tudjuk majd elhozni, igaz kb 100at le fogunk tenni érte, de a jelöltek közül talán ő az egyedüli esélyes, mert a Dortunddal lehet tárgyalni, a többivel nehéz.

Elvileg az UEFA áldását adta a transzferre, szóval fogadhatjuk az ajánlatokat!
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.28. 13:37:30

messideco írta:Na húzz innen te brazil c... ](*,)
Mélységesen egyetértek.
Sikerült elérnie (valósínűeg nem mindenkinél), hogy ne ahygjon űrt a távozása.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 13:29:04

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0643904513" target="_blank

Tegnap meg elvileg megérkezett a pénz a PSG számlájára a mesés keletről.

Lehet, hogy már Bartoékkal is le van boltolva minden.
"It is what it is."

messideco
Presidente del Barça

2017.07.28. 13:26:29

Na húzz innen te brazil c... ](*,)
Kép
"And my heart will leave you never."
kristop
Entrenador del Barça

2017.07.28. 13:22:10

i'm so done with him.

ha verratti + dembele vagy verratti + mbappe jon akkor meg sirni se fogok
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 13:21:57

LG írta:...
Természetesen nem arra gondoltam, hogy ténylegesen egy a mostanival egyenrangú új klasszikus jelenik meg, csak arra, hogy a Barca-PSG meccset majdnem ugyanakkora elánnal fogják figyelni és majdnem ugyanannyira felspanolják magukat a rajongók a meccsel kapcsolatban.

Ehhet tegyük hozzá, hogy a Barca-PSG ellentét mellett simán kreálnak még egy Neymar-Messi harcot is, ami még szilárdabban meg fog állni, ha figyelembe vesszük, hogy Neymar a brazil, Messi az argentín válogatott vezére.

Innentől borítékolható, hogy a BL-ben továbbra is rengetegszer össze leszünk sorsolva.
"It is what it is."

zknym
Jugador del Barça

2017.07.28. 13:21:43

Segítsetrek nekem kérlek, ugye jól tudom, hogy eddig a barca háza tájáról cska olyan információink vannak, hogy nem kívánják eladni, és Neymar maradni fog. És ezzel párhuzamosan sem Neymar sem az apja nem adott még semmilyen szóbali megerősítést arra, hogy a távozását komolyan kell venni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zknym 2017.07.28. 13:22:01-kor.
crixus
Entrenador del Barça

2017.07.28. 13:18:52

Egy hónapja húzódik ez az ügy, nyilván váltani akar a brazil, ez a napnál is világosabb mostanra azt hiszem minden szurkolónak. Pont ezért lenne elvárható egy nyilatkozat.
Andrist kérdezném főleg, mert ő védi a leginkább Neymart: miért nem lehet azt mondani, hogy tárgyalunk más klubokkal is, a Barca-val is, de még nincs végleges döntés.
Ezzel elejét lehetett volna venni a találgatásoknak, a médiahisztinek. Itt nem arról van szó, hogy Neymar elkötelezett-e a Barca felé, hanem egy alapvető tiszteletről a szurkolói felé. Mert számomra elég egyértelmű, hogy a legtöbb szurkolója Barca-drukker. Ennek ellenére mindenki megszólalt már, őt meg az apját kivéve. Ez nyilván nem tetszik a szurkolóknak, nekem sem.

A mai hisztijéről meg annyit, hogy a körülötte lévő hiszti biztos benne volt a frusztrált viselkedésében, de ilyet akkor sem lehet. CR-ről keringtek hasonló videók, milyet röhögtünk rajta... most meg...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2017.07.28. 13:15:06

MQuCsabi írta:Most kicsit mi is pikkelünk rá, ezért egyből elítéljük mindenért.

MAga az összeugrással semmi ne mvolt szerintem. Feszült, mindenki őt figyeli, stb. Inkáb azz volt gáz, hogy képtelen volt erőtvenni magán és lenyugodni. AZ már felesleges volt. Semedo bizonyítani akar, esetleg nem tetszik neki, hogy Ney le akar lépni, így rámászott kicsit, teljesen rendben volt. :D
Nem tudom mit kellene tenni ilyenkor. Ha minden igaz, Valverde nem szeretne jo ideig latni. Remelem örökke szol ez.

Idejott, negy ev alatt megkapott mindent.

- Maga a klub nagysagrendileg 400 milliot költött ra.

- Mindent megkapott, kinyaltak a valagat, az FCB-n kivül talan meg ket klub van amelyik ilyen szintre emelte volna a nevet es marketingerteket, ami neki nagyon sulyos közvetett többletbevetelt hozott, es igazi vilagszintü ismertseget. Ez lesz majd Mbappeval is a Realnal.

- A klub elvallalta hogy büncselekmenyt kövessen el a leigazolasaval, azert ez a klub törtenelmeben pelda nelküli.

- Kisirt maganak evenkenti hosszabbitasokat, minden alkalommal hajlott tavozasra, ezert is kelett folyton "betonozni". Ez is hozzajarult a meg jobban elszaladt berezeshez.

- Minden stiklijet, nyügjet, bajat, reklamfellepeset, bulijat, sportszerütlenseget elviselte a klub es a szurkolok.

- Elmeletben tavaly, vagy 2015-ben azert nem igazolta le a PSG, mert az igenyei, mint sajat maganrepülö a Selecao meccseire es a ber, egyeb juttatasok, apukanak a jutalek mar a PSG szamara is megterhelö let volna az atigazolasi dijjal. Akkor itt vajon mit kaphatott a brutto 60 millios evi beren kivül?

- Leallt egy olyan klubbal alkudozni, akiknel a sportszakmai szempontok nevetsegesek. Ezen kivül csak a penz. Pont azzal a klubbal, akik tulaja zsigerböl megveti a Barcelonat, 5-6 eve nem hajlandoak targyalni, pökhendi modon kezelik a klubot, pedig mas kavehaz a kettö. Ettöl rosszabb viszony nemzetközi szinten nincs meg egy a Barça viszonylataban. Es eppen ök mondjak mindegyik jatekosukra, hogy nem, nem, nem. Ö meg velük all le alkudozni. Nagy presztizsvereseg ez a klubnak. Oda szrik, ahol mindent megkapott.

- Sokan lebecsülik mennyit kapott Neymar a Blaugranatol.

- A csapat jelenlegi legnagyobb ikonjai gyözködik, a klubvezetes meg ismerve Neymart azzal all elö, hogy marpedig nem megy. Milyen kommunikacio ez, miközben a Sport szavazasan 30ezer emberböl 24ezer azt mondja hogy tiszteletlen a klubbal, es szurkolokkal.

- Amit nyilvanosan jatszik, tehat nem nyilatkozik, de posztol ketertelmü dolgokat, gyerekes es undorito.

- Maga a viselkedese sosem volt leanyalom, de minden evben amiota itt van eljatszotta mar a kicsi es nagy hisztijeit.

Ezek fejeben, föleg barmilyen edzesen valo hiszti es latvanyos kivonulas utan, mi a jo eg az ami öt olyan nagyon igazolja, vedi? Nonszensz ez az ember. Peldatlan. Ezert kellett volna reg ultimatumot kapnia, es elzavarni.

Azert megneztem volna, Guardiola, vagy van Gaal hogyan kezelte volna ezt. Örülhetne hogy luk van rajta.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2017.07.28. 13:23:01-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.28. 13:09:49

Engedelmeddel kicsit továbbgondolom ezt: nem lehet, hogy a PSG-nek nagyon jót tesz, ha kialakul egy PSG-Barca rivalizálás? Neymar nyilván azért is kell nekik, mert nagy játékos, meg ő lenne a klub és a katari vb arca. De a PSG-t az is a nagyok közé emelheti, ha egy Real-Barca rivalizáláshoz hasonló harc létrejön a klub között. Ehhez jön, hogy a BL-ben állandóan összesorsolnak minket és a két klub rajongótábora is kezd komolyan fújni egymásra. Gyakorlatilag a PSG-Barca egy új el clásico lehetne.
Azért a Klasszikushoz nem hasonlítanám, az mögött azért igen komoly múlt és tradíció áll, de olyasmi, vagy annál is pikánsabb rivalizálás kialakulthat, mint a Barca-Chelsea volt 2004-2009 között. A többivel viszont egyet értek, szerintem is jót tesz a PSG-nek a mostani hype, soha nem figyelt még rájuk ember, és ha Nemyar tényleg odaigazol, akkor ez még nőni fog. Egy PSG-Barca-t tavasszal az egyenes kieséses szakazban pedig sokkal többen néznének meg, mint eddig valaha bármelyik meccsüket is, ennél már tényleg csak egy El Classico ütne nagyobbat.

Kb. mindenkinek az érdeke, hogy ez így meg is valósuljon, ha tényleg egy ici-pici igazság van benne, hogy manipulálják a BL-sorsolást, akkor össze is kell jönnie. Ha nem jön össze, akkor onnan számomra világos lenne, hogy csak összeesküvés-elmélet az egész, egy ekkora money meccset az Uefa sem hagyna ki.
miro.
Entrenador del Barça

2017.07.28. 13:06:19

Kemény ez a hiszti,fbs csajt rá hogy elmegy lassan.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.28. 13:00:47

Andris írta:Legyetek olyan jók, és híreket csak forrással rakjatok be! A.
Ha ez nekem szólt, akkor én írtam, hogy a Sky riportrere. Belinkelhetem legközelebb a Twitter bejegyzést is hozzá, ha úgy jobb végülis, de nem hiszem, hogy sokat mondott volna a neve bárkinek is. Videót meg még nem láttam akkor az esetről, az később jött ki csak.
visca el barca írta:marlon v semedo?
Semedo. Nyilván a láthatóan kevés önbizalmát megdobta ez, hogy edzésen nekimennek, mert megpróbál szerelni..

Mondjuk videó alapján szimpla 5 perc hiszti jelenet, nálunk is volt már rengeteg ilyen baráti focin, itt meg keményebbek az edzések, szóval előfordul gondolom. De ez akkor is gáz, főleg hogy ilyen szinten túlreagálja.. Nagyon nincs ott fejbe már szerintem.

szerk.: Vagy várjatok, jól látom az elején, hogy Ney 2-szer odakönyököl? Bazira rezeg a kép, és van 2 "villanás" féle, az az ő keze, vagy a kapálózó Semedoé? :-k
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 12:58:23

LG írta:
Ezek után azt kívánnám, hogy kerüljünk majd össze BL-ben, de nem kívánom mert úgy is ellenünk fogja kifogni élete formáját és minden lövése bemegy ellenünk.
Ha összekerülünk a PSG-vel, az mindenesetre igen pikáns párharc lenne. Ott a 6-1, a Veratti-ügy, a Neymar-ügy, ha meg Neymar oda is igazol, akkor ott komoly indulatok is elszabadulhatnak a meccsek alatt, pl. kérdéses hogyan reagál rá a Nou Camp közönsége, illetve ő hogyan reagál a közönségre, a gólt lő nem ünnepeli magát, vagy még rátesz egy lapáttal, és provokálni fog?

Össze kell kerülni velük, egyszerűen túl sokan kíváncsiak most erre a párharcra. Persze a szemszögünkből komoly presztízse is lenne, mindenképp meg kéne mutatnunk, hogy miénk a jövő, és nem a PSG féle csapatoké, ha meg Neymar oda igazol, akkor remélem úgy megverjük őket, hogy bőgni fog. 8)
Engedelmeddel kicsit továbbgondolom ezt: nem lehet, hogy a PSG-nek nagyon jót tesz, ha kialakul egy PSG-Barca rivalizálás? Neymar nyilván azért is kell nekik, mert nagy játékos, meg ő lenne a klub és a katari vb arca. De a PSG-t az is a nagyok közé emelheti, ha egy Real-Barca rivalizáláshoz hasonló harc létrejön a klub között. Ehhez jön, hogy a BL-ben állandóan összesorsolnak minket és a két klub rajongótábora is kezd komolyan fújni egymásra. Gyakorlatilag a PSG-Barca egy új el clásico lehetne.

Én is pl. azt veszem észre magamon, hogy lassan több szimpátiát érzek a Real, mint a PSG iránt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2017.07.28. 13:01:02-kor.
"It is what it is."

LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.28. 12:54:52

Ezek után azt kívánnám, hogy kerüljünk majd össze BL-ben, de nem kívánom mert úgy is ellenünk fogja kifogni élete formáját és minden lövése bemegy ellenünk.
Ha összekerülünk a PSG-vel, az mindenesetre igen pikáns párharc lenne. Ott a 6-1, a Veratti-ügy, a Neymar-ügy, ha meg Neymar oda is igazol, akkor ott komoly indulatok is elszabadulhatnak a meccsek alatt, pl. kérdéses hogyan reagál rá a Nou Camp közönsége, illetve ő hogyan reagál a közönségre, a gólt lő nem ünnepeli magát, vagy még rátesz egy lapáttal, és provokálni fog?

Össze kell kerülni velük, egyszerűen túl sokan kíváncsiak most erre a párharcra. Persze a szemszögünkből komoly presztízse is lenne, mindenképp meg kéne mutatnunk, hogy miénk a jövő, és nem a PSG féle csapatoké, ha meg Neymar oda igazol, akkor remélem úgy megverjük őket, hogy bőgni fog. 8)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.07.28. 12:50:10

Most kicsit mi is pikkelünk rá, ezért egyből elítéljük mindenért.

MAga az összeugrással semmi ne mvolt szerintem. Feszült, mindenki őt figyeli, stb. Inkább az volt gáz, hogy képtelen volt erőtvenni magán és lenyugodni. AZ már felesleges volt. Semedo bizonyítani akar, esetleg nem tetszik neki, hogy Ney le akar lépni, így rámászott kicsit, teljesen rendben volt. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2017.07.28. 13:23:34-kor.
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2017.07.28. 12:31:56

Nagyon megutáltam, elszállt a ló vele, menjen csak jácca az eszét ahol akarja, ilyen komolytalan apukedvence kisgyererekre nincs szükség a csapatban..Ez a Barcelona nem valami bohoc Santos ahol minden belefér. A karrierjének vége a psg-be valo szerzödessel a kutya nem kivancsi a francia bajnoksagra..
Andris
Adminisztrátor

2017.07.28. 12:29:37

Nem tudom kivenni, hogy valójában mi váltotta ezt ki. De az ilyesminek nincs helye edzésen, egy ilyen hiszti nagyjából egy hat éves kislányhoz illik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 12:20:54

Szegény Valverde csak nézi :D Kicsit sajnálom az embert. Átvette a csapatot a Real éve után, eleve óriási elvárások vannak vele szemben, erre nyáron a nyakába szakad még ez az elhúzódó Neymar ügy is, hogy tervezni se tudjon.
"It is what it is."

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.28. 12:14:43

Cestus írta:
Nekem Semedonak tűnik. Micsoda dráma :D
Szépen bánik a rajongóival.... :lol:
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 12:12:52

Nekem Semedonak tűnik. Micsoda dráma :D
"It is what it is."

visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.28. 12:11:28

marlon v semedo?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése