Klopp a forrás szerint szeretné bevonni Rafinhát a Coutinho-ügyletbe. 30-40 millióra taksálják az árát.
Fogalmam sincs, ennek mennyi köze lehet a valósághoz, de van egy tippem

Hál'istennek, nem kell Paco 2 tízszer annyiért.Nervo írta:Hazardot állítólag nem engedi Conte, legalábbis a goal.com szerint.
Dembeléből hiányoznak Neymar sztárallűrjei, alázatos srácnak tűnik nekem. Azért ez sokat jelenthet a jövőben.LG írta:Szerintem Dembelé top1 is lehet, miután Messi kifut. Ő is megtudja bontani a védelmet, kulcspasszokban, gólpasszokban is erős, emellett jó befejező. Én hosszútávon többet látok benne, mint Neymarban, nyilván most még messze van tőle, de az az 5 év, mellyel fiatalabb, nem kevés idő. Ha töretlenül tud fejlődni, hatalmas játékos lehet. Bízom benne, hogy már idén csatlakozik hozzánk.Hazard-ot írtam már én is, szerintem is ő tudná csak pótolni jelenleg, de, őt nagyon nehéz lenne elhozni London-ból, bár 120-130 körül lehet elengednék. Dembelé viszont, ha egyből nem is, idővel azért top4-5 játékos lehet simán.
Szerintem Dembelé top1 is lehet, miután Messi kifut. Ő is megtudja bontani a védelmet, kulcspasszokban, gólpasszokban is erős, emellett jó befejező. Én hosszútávon többet látok benne, mint Neymarban, nyilván most még messze van tőle, de az az 5 év, mellyel fiatalabb, nem kevés idő. Ha töretlenül tud fejlődni, hatalmas játékos lehet. Bízom benne, hogy már idén csatlakozik hozzánk.Hazard-ot írtam már én is, szerintem is ő tudná csak pótolni jelenleg, de, őt nagyon nehéz lenne elhozni London-ból, bár 120-130 körül lehet elengednék. Dembelé viszont, ha egyből nem is, idővel azért top4-5 játékos lehet simán.
Hol kell aláírni?S.Agüero írta:A PSG nem szeretné kifizetni Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát és ezért hajlandóak lennének bevonni a transzferbe Marco Verrattit. [L'EQUIPE]
130+Verratti, maradékból meg még elhozzuk Dembélét vagy Coutinhot.
most ők nem a jövő nagy csapatát építik?S.Agüero írta:A PSG nem szeretné kifizetni Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát és ezért hajlandóak lennének bevonni a transzferbe Marco Verrattit. [L'EQUIPE]
130+Verratti, maradékból meg még elhozzuk Dembélét vagy Coutinhot.
Amúgy vannak róla pletykákzknym írta:minden vélemény tiszteletet érdemel ezért sem dobok rá egy negatív választ, és mivel nincs is Hazard a szóbeszédben, pletykákban így nincs is értelme folytatni.visca el barca írta:hazard olyan mint fabregas. van két jó hónapja akkor minden róla szól, utána meg a sehol nincs. isten mentsen tőle. az egyik leginkább túlsztárolt pali a piacon.
minden vélemény tiszteletet érdemel ezért sem dobok rá egy negatív választ, és mivel nincs is Hazard a szóbeszédben, pletykákban így nincs is értelme folytatni.visca el barca írta:hazard olyan mint fabregas. van két jó hónapja akkor minden róla szól, utána meg a sehol nincs. isten mentsen tőle. az egyik leginkább túlsztárolt pali a piacon.
Neymart egy az egyben senki nem váltja ki, ez igaz. Viszont Neymar utód+jó középpálya > Neymar+gyenge középpálya.zknym írta:...
Márpedig a Dembele/Mbappe/Dybala trióból egyik sem fogja tudni hozni azt a szintet. Lehet, hogy Ney egy promadonna de attól még a védelmet meg tudta bontani laza bokamozdulattal. Dybala, nem értem, túl van sztárolva. Minden évben kikiáltanak valaki Messi utódjának.Cestus írta:Minden lehetőség meg lesz arra, hogy brutál keret jöjjön össze a pénzből. Kérdés, hogy a vezetőség akar-e feszített tempóban melózni egész augusztusban. Muszáj lesz nekik. Nem abban az esetben buknak meg, ha Neymar eligazol, hanem ha nem tudják elfeledtetni a távozását.
Ezt nagyon adnám én is. Rafinha-n akin el lehetne gondolkodni, de vele kapcsolatban csak a Barcelona orvosai tudnának biztost mondani, milyen típusúak a sérülései, mennyire fogékony ezekre.visca el barca írta:egy normális klubnál kb így nézne ki ez a nyár
andre gomes 40, turan 30, rafinha 30 + én még DS-t is eladnám ez 100-120 + neymar 220
ez összesen 340 millió euró, ebből bőven kijönne coutinho meg dembelé még túlárazva is, és maradna a kasszában egy 100-as is + a töltelékektől is megszabadulnánk
semedo, vidal, piq, masch, marlon, umtit, alba, digne
busi, ini, SR, rakitic, samper, coutinho (esetleg DS)
messi, suarez, pákó, dembelé, dölöfu
lenne egy brutális keretünk, plusz még maradna egy 100as is a pénztárban.