Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
markionni
Capitá del Barça

2017.07.28. 22:01:22

LG-hez kiegeszites.
Gyenge erveles, hogy hanyan lottek nala tobb golt az europai topbajnoksagokban, azutan, hogy tavasszal pl. konkretan nem is lepett palyara CR a bajnoksagban idegenben a Malaga elleni dontot leszamitva.
Motaro
Jugador del Barça

2017.07.28. 21:51:51

Nyiri81 írta: Én inkább Ramos-ra mondanám a vezér szerepét. Idén mindenképp.
Egyetértek. CR csapatjátékban teljesen elszürkült, góllövésben is visszaesett. És ez csak rosszabb lesz. Nem megy már izomból, maradnak a tap in gólok. Kétségtelen, hogy befejezőként klasszis, de Messitől egyre csak távolabb kerül. Neymar szerintem a legrosszabbkor vált a bohócligába, most van ideális korban, amikor kikristályosodhatna a klasszisa. Ehelyett majd rohangál majd ilyen Ajaccio-k, meg Nice-ek ellen és kapkodja a lábait a sok csoki védő között, hogy ne törjék ketté.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.07.28. 21:44:28

LG írta:De tényleg, hogy lehet, ha nálunk a világ két legjobb játékosa (sőt, még Suarez is jobb nála :lol: ), CR meg olyan trágya, akkor nem mi lettünk bajnokok és BL győztesek? Mert biztos, hogy nem Benzema és Bale húzta őket, ebben ugye egyet értünk. Persze nem vitatom, hogy csapatként voltak nagy erősek, de igazi vezérbika nélkül nem tudtak volna ekkora sikereket elérni, az pedig CR volt.
Én inkább Ramos-ra mondanám a vezér szerepét. Idén mindenképp.
Csak is Puyol
miro.
Entrenador del Barça

2017.07.28. 21:40:51

Koszonom LG,nekem nem volt erom ra.

Meg Benzema is jobb nala mi? :D :D :mrgreen:
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.28. 21:38:18

kristop írta:azert keredik a szemem, paran komolyan ugy gondoljak, hogy ce az meg mindig top2, sziasztok, az elmult 2/3 evben merre jartatok? a srac az egyik legdurvabb befejezo lett, es mellette mezonyben, jatekban teljesen nulla. de tovabbmegyek, igy fejbol azt mondom, hogy egy kabe 10 jatekos tobbet lott nala iden a topbajnoksagokban, szoval mar a golok is neccesek. es ha golokban is rendszeresen tobben is jobbak, akkor mi marad? a marketing?

az hogy neymar a befejezeseken kivul valoszinuleg mindenben jobb, az teljesen alap, szinten alulinak erzem errol a vitat. pont ezert nem lehet a brazilt egy az egyben potolni.
Mivel a focit gólra játszák, a támadóknak meg első számú feladata, hogy gólt lőjenek, én érzem övöm alulinak, hogy ilyenekre reagálnom kell. ](*,) Úgy beszéltek róla, mintha a játék vmi sokadrangú eleme lenne. És nem is kis csapatokat tömött ki, hanem a szezon legfontosabb szakaszában, a legfontosabb meccseket játszott a legjobban. Igen, és elsősorban tényleg a helyzeteket befejezi, de miért baj? A többit megcsinálják a társak, a csapat meg nyeri a legfontosabb címeket. Épp ezért zseni CR, hiába kopott meg a játék több elemével, a gólérzékenységével és remek formaidőzítéssel eltudta érni, hogy a csapat számára semmivel sem haszontalanabb, mint korábban.

Neymar flikk-flakkjával mire mentünk? Se BL-t, se Bajnokságot nem hozott. Persze kiemelitek a PSG elleni visszavágót, de az őszi rossz teljesítményt, a Klasszikuson kihagyott meccslabdát, ami nagyon sokba került, meg mikor teljesen feleslegesen kiállíttatta magát, bölcsen elhallgatjátok.

De tényleg, hogy lehet, ha nálunk a világ két legjobb játékosa (sőt, még Suarez is jobb nála :lol: ), CR meg olyan trágya, akkor nem mi lettünk bajnokok és BL győztesek? Mert biztos, hogy nem Benzema és Bale húzta őket, ebben ugye egyet értünk. Persze nem vitatom, hogy csapatként voltak nagy erősek, de igazi vezérbika nélkül nem tudtak volna ekkora sikereket elérni, az pedig CR volt.
noname
Llegenda del Barça

2017.07.28. 21:07:49

Ritkán írok mostanában. Sztem Neymar az, ami a legjobban példázza azt h mi a gond most a csapattal. Ha kifizetik a kivásárlási árát, mehet. Én örülnék ki.
A Fifa egy szégyen
crixus
Entrenador del Barça

2017.07.28. 21:03:56

palesz77 írta: Elméletileg Júli 31.-ig kap még tőlünk 26 milliót a papa a legutóbbi hosszabbítás miatt. Zseniális. :lol:
Ez mondjuk elképzelhető indok arra is, hogy miért kussol ő is meg az apja is. Ha ugyanis el tudják húzni a transzfert augusztus elejéig, akkor még prémium 26 millió üti a markukat a szerződés értelmében. Ha nem fizetünk, szerződésszegésnek minősülhet. Persze ahhoz, hogy állást tudjak foglalni, látnom kellene a szerződés szövegét, amit úgysem fogok, de szép csavar lesz, hogy még egyszer lehúznak minket mielőtt dobbant a gyerek. :lol:
Gerinctelen egy banda ez... =D> =D>
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.07.28. 20:54:05

pitta19 írta:Nem irigylem a vezetőséget és Valverdet sem, be kellesz fogni a szurkolók száját valami nagy névvel, nekem tippem nincs. Barca meccsen kívül mást már nem nagyon nézek, hülyeségeket nem akarok beszélni.
Kíváncsian várom, legalább pénz az lesz.
Igen pénz lesz. Mivel mindenki tudja a számla végösszegét, bárkiért bejelentkezünk azonnal ugrik az ára a 2x-re.
Csak is Puyol
pitta19
Jugador d'estrella

2017.07.28. 20:46:46

Úgy látszik, hogy ez brazil betegség. Karrierjük csúcsán a sport teljesen másodlagossá válik. Ezt sajnos tőle nagyobb játékosok is eljátszották már... (Romario, Ronaldinho) Ha picivel több alázat szorult volna beléjük, na mindegy. Azon sem lepődnék meg, ha 3-4 év párizsi kiruccanás után és rengeteg euro millóval a zsebében menne vissza Brazíliába.
Megérzésem szerint Párizsban fog kikötni, mert ezután a saga után nem tudom mennyire válna hasznára a csapatnak, ha maradna. Nem irigylem a vezetőséget és Valverdet sem, be kellesz fogni a szurkolók száját valami nagy névvel, nekem tippem nincs. Barca meccsen kívül mást már nem nagyon nézek, hülyeségeket nem akarok beszélni.
Kíváncsian várom, legalább pénz az lesz.
kristop
Entrenador del Barça

2017.07.28. 20:43:04

azert keredik a szemem, paran komolyan ugy gondoljak, hogy ce az meg mindig top2, sziasztok, az elmult 2/3 evben merre jartatok? a srac az egyik legdurvabb befejezo lett, es mellette mezonyben, jatekban teljesen nulla. de tovabbmegyek, igy fejbol azt mondom, hogy egy kabe 10 jatekos tobbet lott nala iden a topbajnoksagokban, szoval mar a golok is neccesek. es ha golokban is rendszeresen tobben is jobbak, akkor mi marad? a marketing?

az hogy neymar a befejezeseken kivul valoszinuleg mindenben jobb, az teljesen alap, szinten alulinak erzem errol a vitat. pont ezert nem lehet a brazilt egy az egyben potolni.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.28. 20:38:41

haljak meg nem fizetném neki ki. pereljen be. csak van pénzünk sztárügyvédekre.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.28. 20:36:33

Mathieu18 írta:Aki ezt érti, írja le a lényegét.

Annyit értek, hogy 26 millió, Neymar pénzéhes-papa, meg július 31.
Elméletileg Júli 31.-ig kap még tőlünk 26 milliót a papa a legutóbbi hosszabbítás miatt. Zseniális. :lol:
zsoltfree
Capitá del Barça

2017.07.28. 20:32:08

miro. írta:
eimenis1212 írta:
Igen. De majd jövőre még egyértelműbbé válik. Most még CR lőtt góljainak száma elhomályosíthatja a valós értékelést. Ronaldo mezőnyben semmit nem tett hozzá a Reál játékához idén (de a góljait kegyetlenül, és profin megrúgdosta valóban). Egyébként sztem Suarez is jobb volt mint CR, mert gólokban nem maradt le, és mezőnyben is sokat tett hozzá a játékunkhoz (de ebbe ne menjünk bele, mert sokan csak az üreskapuira emlékeznek). De persze ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy nem CR fogja kapni az aranylabdát. De hát azt ugye nem a legjobb játékos kapja. Mert ha a legjobb kapná akkor CR-nek kb. 2 lasztija lenne, Messinek meg 7.
Fuuu ember..:D Te a rosszabbak kozul vagy azt latom.
Nem gondolhatod komolyan ezt a hszt.
Suarez is jobb volt,Neymar is,mindenki.
A golok elhomalyositjak az ertekelest.
Ez a kedvenc mondatom.
Ne haragudj,de veled igy pentek este nem allok inkabb le,elvezem a hetveget,vegyuk ugy hogy meg se szolaltam.
Szerintem egyáltalán nem butaság. Ronaldo tavaly és idén sem volt már olyan jó. Ha mondjuk isconak hívnák akkor ezzel a teljesítménnyel nem lenne sehol. Góljai vannak tény, de nagyon kevés nagy gólt szerzett az elmúlt 2-3 évben. A Madridban nem ő a lényeg. Ráadásul ezzel az egóval, hisztivel, öntőséggel nem hiszem hogy nagyon csapatépítő lenne. Nagyon nagy mákja van a palinak a sok gól miatt, és hogy útóbbi két évben 2 bl, bajnokság és eb...vicc. Nekünk inkább mázlit kéne igazolnunk. Lásd juve teljesítmény ellenünk illetve a döntőben.
Mathieu18
Barça B

2017.07.28. 20:25:00

http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... ca-6196370" target="_blank

Aki ezt érti, írja le a lényegét.

Annyit értek, hogy 26 millió, Neymar pénzéhes-papa, meg július 31.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.07.28. 20:23:29

miro. írta:
eimenis1212 írta:
Igen. De majd jövőre még egyértelműbbé válik. Most még CR lőtt góljainak száma elhomályosíthatja a valós értékelést. Ronaldo mezőnyben semmit nem tett hozzá a Reál játékához idén (de a góljait kegyetlenül, és profin megrúgdosta valóban). Egyébként sztem Suarez is jobb volt mint CR, mert gólokban nem maradt le, és mezőnyben is sokat tett hozzá a játékunkhoz (de ebbe ne menjünk bele, mert sokan csak az üreskapuira emlékeznek). De persze ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy nem CR fogja kapni az aranylabdát. De hát azt ugye nem a legjobb játékos kapja. Mert ha a legjobb kapná akkor CR-nek kb. 2 lasztija lenne, Messinek meg 7.
Ez a kedvenc mondatom.
Ne haragudj,de veled igy pentek este nem allok inkabb le,elvezem a hetveget,vegyuk ugy hogy meg se szolaltam.
ok. Azért remélem az egyértelmű h én az idei teljesítményéről írtam . Azért majd írd le jövőhéten h hány reál meccset láttál idén, és miben volt jó ronaldó a góllövésen kívül. Tényleg kíváncsi vagyok, h mit nem vettem észre vele kapcsolatban
zsoltfree
Capitá del Barça

2017.07.28. 20:21:36

Az milyen, hogy a barca fb-oldala a neymar képével promózza az el classicót.
Nem írtok ki egy szavazást csak igen nem válaszlehetőséggel ezzel a kérdéssel: menjen?

Kíváncsi lennék rá.
miro.
Entrenador del Barça

2017.07.28. 20:18:02

eimenis1212 írta:
Ez a kedvenc mondatom.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.07.28. 20:13:42

Quaresma77 írta:
eimenis1212 írta:...

Itt irtak meg olyat ami mellett nem tudok elmenni szo nelkul: " 10 szituaciobol 8x rossz megoldast valaszt" na most ha ez igy lenne, 1: ki lenne az a hulye aki ennyit fizet erte 2: mi milyen elvet kovetve kernenk erte 220 milliot.
igen, ezekre már nem is akartam reagálni. Valaki korábban leírta itt a fórumon, hogy nem mindegy hogy úgy kell cselezned hogy az ellenfél minden játékosa a kapujától 20 méterre áll, 40-re, vagy lazább rendszerben nem állnak vissza. Neymarnal nincs aki jobban meg tudná bontani a felállt védelmeket (ezt rajta kívül csak Messi tudja ilyen hatékonyan, persze máshogy mint ney). Mivel nálunk a beívelés nem opció ez kulcsfontosságú. A 10-ből 8 elég nagy túlzás, de tény: mivel felállt védelem ellen kicsi a terület, a labdavesztés lehetősége sokkal nagyobb. De fel kéne fogni, hogy a bárcának ez kulcsfontosságú h menjen, a védelem megbontás... És lehet h Ney ezekből sokszor labdát veszít, de amikor megcsinálja akkor létszámfölény/gólhelyzet/kulcspassz/gólpassz/gól lesz a végeredmény. Hihetetlen h az ígéretes támadásokban milyen százalékkal vesz részt, vagy egyenesen neki köszönhető. Persze ez nincs benne a statisztikákban. Ja és persze Pedro nem veszített volna 10ből nyolcszor lasztit, visszapasszal vagy oldalpasszal megoldotta volna, és mindenki elégedett lenne.
Valaki belinkelt az előbb egy klasszikós videót h neymar mitt hagyott ki a reál ellen. És h ez mennyire kemény. Ja. Tényleg az. Persze az más kérdés h 10-ből 8 csatár ha egy ilyen labdát kap a 16-os sarkán el sem jut helyzetig......

És mégvalami: aki szerint tényleg nem nagy szám neymar, az gondolkodjon el azon h miért beszélgetnek 220-300 milliós árról, miért nem 100-ról beszélgetünk vagy hasonló összegekről.

Én abszolút meg voltam vele elégedve idén is (a gólínség idején is nagy hasznára volt a csapatnak). De én a Suarezt lehúzokat sem értettem soha, vagy azokat akik Messit megtalálták anno. Szerintem ha ez a csatárhármas maradna, és jönne egy jó jhv, meg egy klasszikus középpályás, akkor 3-4-5 évre visszahozhatnánk a barca uralmat. De sajnos Ney menni fog. Majd biztos vagyok benne.

ja és még 1: messze a legtöbbet futó csatárunk. Rengeteg sprintben történő beindulás, futott, küzdőtt. Nem mondható róla h lelketlen volt, és nem tett meg mindent a barcáért (persze volt amikor elgurult a gyógyszer, de a hajtására nem lehet panasz)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eimenis1212 2017.07.28. 20:19:11-kor.
Normandia
Director del Fútbol

2017.07.28. 20:01:31

LG írta:De ez a 100 millió/egyéb összegek + Verratti ez csak fórumos találgatás, de ilyen hírekről nincs szó, igaz?
Nincs tudtommal, ez csak a mi vágyálmunk.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Quaresma77
Jugador del Barça

2017.07.28. 19:45:22

eimenis1212 írta:...
Majdnem minden szavadat osztom. Sokan kritizaljak h Neymar jelenlegi hozzaallasa nem valo a klubhoz ( a mai balhe utan az edzesen en is azt mondom h mehet btw) de konyorgom, milyen hozzaallasi gond ? H 2 felido alatt 3 golt lott ??? Hat remelem Suareznek is ilyen gondjai lesznek majd a szezonban ....

Itt irtak meg olyat ami mellett nem tudok elmenni szo nelkul: " 10 szituaciobol 8x rossz megoldast valaszt" na most ha ez igy lenne, 1: ki lenne az a hulye aki ennyit fizet erte 2: mi milyen elvet kovetve kernenk erte 220 milliot. Amint valakirol felroppent egy tavozasi hir mindenki megutalja, ez volt Fabregas eseteben, Alexis eseteben stb.

Felreertesek elkerules vegett a mai utan tenyleg mehet Isten hirevel, de amit itt kap napok ota, az nonszensz..
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.07.28. 19:43:24

miro. írta: O nem ezt irta.
A Kanyarba sincs meg Neymar.
Nagyon nagyon messze van meg Ronaldotol.
Elért eredményeket, pályafutást tekintve még nyilván. Soha nem is lesz az a szint, mint CR. Lehetett volna talán, de így hogy elmegy a franciákhoz bohóckodni, kizárt.
Igazad van, ez más tészta, én csak az elmúlt 2 éves forma alapján mondtam, hogy már jobb. És csakis a színtiszta játéktudást, játékot tekintve.

Mellesleg mint sportember, soha nem kötheti be majd CR és Messi cipőjét sem.

Más:

Én az a baj, látom annyira szerencsétlen balféknek ezt a vezetőséget, hogy kiszúrják a szemüket egy Matuidivel vagy Mourával. #-o Bár onnantól, ha kifizetik a 222 millát engem annyira nem zavar. De ha már játékost vonnak az üzletbe, hogy faragjanak az árból, akkor Verratti legyen, vagy senki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2017.07.28. 19:45:32-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
defender3
Entrenador del Barça

2017.07.28. 19:41:45

visca el barca írta:na gyerekek itt egy 120. variáció :D az AS szerint továbbra sem akar az arab adózni, és a 222 mellé egy játékost adna, a választék: di maria, matuidi, moura :D
Verratti :mrgreen:
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.28. 19:40:03

visca el barca írta:na gyerekek itt egy 120. variáció :D az AS szerint továbbra sem akar az arab adózni, és a 222 mellé egy játékost adna, a választék: di maria, matuidi, moura :D
Matuidi!! Napjaink egyik legalulértékektebb középpályása. És akkor Gomesnek is lehetne adni egy manchesteri repülőjegyet 40ért cserébe.

De ez hatalmas kamu szerintem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tromort77

2017.07.28. 19:39:39

Matuidi nem is lenne rossz ha nem lenne 6 ezer középpályásunk. De ha Di Maria itt köt ki én ki térek a hitemből. :D Inkább legyen a deal 223 millió. :D
markionni
Capitá del Barça

2017.07.28. 19:38:23

Sokan elfelejtik az elozo szezonban azt a szakaszt amikor Neymar ha jol emlekszem harom honapig csak szenvedett mind jatekban, mind golokban es 15 meccsig be sem talalt. Aztan a PSG meccsek kornyeken felallt a padlorol es jott a jobb forma, de hogy ezt valaki top3asnak nevezze az szerintem eros. Egyelore stabilan nem tud kiemelkedot hozni. Meg csak statisztikaban se.
Válasz küldése