Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. CR csapatjátékban teljesen elszürkült, góllövésben is visszaesett. És ez csak rosszabb lesz. Nem megy már izomból, maradnak a tap in gólok. Kétségtelen, hogy befejezőként klasszis, de Messitől egyre csak távolabb kerül. Neymar szerintem a legrosszabbkor vált a bohócligába, most van ideális korban, amikor kikristályosodhatna a klasszisa. Ehelyett majd rohangál majd ilyen Ajaccio-k, meg Nice-ek ellen és kapkodja a lábait a sok csoki védő között, hogy ne törjék ketté.Nyiri81 írta: Én inkább Ramos-ra mondanám a vezér szerepét. Idén mindenképp.
Én inkább Ramos-ra mondanám a vezér szerepét. Idén mindenképp.LG írta:De tényleg, hogy lehet, ha nálunk a világ két legjobb játékosa (sőt, még Suarez is jobb nála), CR meg olyan trágya, akkor nem mi lettünk bajnokok és BL győztesek? Mert biztos, hogy nem Benzema és Bale húzta őket, ebben ugye egyet értünk. Persze nem vitatom, hogy csapatként voltak nagy erősek, de igazi vezérbika nélkül nem tudtak volna ekkora sikereket elérni, az pedig CR volt.
Mivel a focit gólra játszák, a támadóknak meg első számú feladata, hogy gólt lőjenek, én érzem övöm alulinak, hogy ilyenekre reagálnom kell.kristop írta:azert keredik a szemem, paran komolyan ugy gondoljak, hogy ce az meg mindig top2, sziasztok, az elmult 2/3 evben merre jartatok? a srac az egyik legdurvabb befejezo lett, es mellette mezonyben, jatekban teljesen nulla. de tovabbmegyek, igy fejbol azt mondom, hogy egy kabe 10 jatekos tobbet lott nala iden a topbajnoksagokban, szoval mar a golok is neccesek. es ha golokban is rendszeresen tobben is jobbak, akkor mi marad? a marketing?
az hogy neymar a befejezeseken kivul valoszinuleg mindenben jobb, az teljesen alap, szinten alulinak erzem errol a vitat. pont ezert nem lehet a brazilt egy az egyben potolni.
Ez mondjuk elképzelhető indok arra is, hogy miért kussol ő is meg az apja is. Ha ugyanis el tudják húzni a transzfert augusztus elejéig, akkor még prémium 26 millió üti a markukat a szerződés értelmében. Ha nem fizetünk, szerződésszegésnek minősülhet. Persze ahhoz, hogy állást tudjak foglalni, látnom kellene a szerződés szövegét, amit úgysem fogok, de szép csavar lesz, hogy még egyszer lehúznak minket mielőtt dobbant a gyerek.palesz77 írta: Elméletileg Júli 31.-ig kap még tőlünk 26 milliót a papa a legutóbbi hosszabbítás miatt. Zseniális.
Igen pénz lesz. Mivel mindenki tudja a számla végösszegét, bárkiért bejelentkezünk azonnal ugrik az ára a 2x-re.pitta19 írta:Nem irigylem a vezetőséget és Valverdet sem, be kellesz fogni a szurkolók száját valami nagy névvel, nekem tippem nincs. Barca meccsen kívül mást már nem nagyon nézek, hülyeségeket nem akarok beszélni.
Kíváncsian várom, legalább pénz az lesz.
Elméletileg Júli 31.-ig kap még tőlünk 26 milliót a papa a legutóbbi hosszabbítás miatt. Zseniális.Mathieu18 írta:Aki ezt érti, írja le a lényegét.
Annyit értek, hogy 26 millió, Neymar pénzéhes-papa, meg július 31.
Szerintem egyáltalán nem butaság. Ronaldo tavaly és idén sem volt már olyan jó. Ha mondjuk isconak hívnák akkor ezzel a teljesítménnyel nem lenne sehol. Góljai vannak tény, de nagyon kevés nagy gólt szerzett az elmúlt 2-3 évben. A Madridban nem ő a lényeg. Ráadásul ezzel az egóval, hisztivel, öntőséggel nem hiszem hogy nagyon csapatépítő lenne. Nagyon nagy mákja van a palinak a sok gól miatt, és hogy útóbbi két évben 2 bl, bajnokság és eb...vicc. Nekünk inkább mázlit kéne igazolnunk. Lásd juve teljesítmény ellenünk illetve a döntőben.miro. írta:Fuuu ember..eimenis1212 írta:
Igen. De majd jövőre még egyértelműbbé válik. Most még CR lőtt góljainak száma elhomályosíthatja a valós értékelést. Ronaldo mezőnyben semmit nem tett hozzá a Reál játékához idén (de a góljait kegyetlenül, és profin megrúgdosta valóban). Egyébként sztem Suarez is jobb volt mint CR, mert gólokban nem maradt le, és mezőnyben is sokat tett hozzá a játékunkhoz (de ebbe ne menjünk bele, mert sokan csak az üreskapuira emlékeznek). De persze ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy nem CR fogja kapni az aranylabdát. De hát azt ugye nem a legjobb játékos kapja. Mert ha a legjobb kapná akkor CR-nek kb. 2 lasztija lenne, Messinek meg 7.Te a rosszabbak kozul vagy azt latom.
Nem gondolhatod komolyan ezt a hszt.
Suarez is jobb volt,Neymar is,mindenki.
A golok elhomalyositjak az ertekelest.
Ez a kedvenc mondatom.
Ne haragudj,de veled igy pentek este nem allok inkabb le,elvezem a hetveget,vegyuk ugy hogy meg se szolaltam.
ok. Azért remélem az egyértelmű h én az idei teljesítményéről írtam . Azért majd írd le jövőhéten h hány reál meccset láttál idén, és miben volt jó ronaldó a góllövésen kívül. Tényleg kíváncsi vagyok, h mit nem vettem észre vele kapcsolatbanmiro. írta:Fuuu ember..eimenis1212 írta:
Igen. De majd jövőre még egyértelműbbé válik. Most még CR lőtt góljainak száma elhomályosíthatja a valós értékelést. Ronaldo mezőnyben semmit nem tett hozzá a Reál játékához idén (de a góljait kegyetlenül, és profin megrúgdosta valóban). Egyébként sztem Suarez is jobb volt mint CR, mert gólokban nem maradt le, és mezőnyben is sokat tett hozzá a játékunkhoz (de ebbe ne menjünk bele, mert sokan csak az üreskapuira emlékeznek). De persze ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy nem CR fogja kapni az aranylabdát. De hát azt ugye nem a legjobb játékos kapja. Mert ha a legjobb kapná akkor CR-nek kb. 2 lasztija lenne, Messinek meg 7.Te a rosszabbak kozul vagy azt latom.
Nem gondolhatod komolyan ezt a hszt.
Suarez is jobb volt,Neymar is,mindenki.
A golok elhomalyositjak az ertekelest.
Ez a kedvenc mondatom.
Ne haragudj,de veled igy pentek este nem allok inkabb le,elvezem a hetveget,vegyuk ugy hogy meg se szolaltam.
Fuuu ember..eimenis1212 írta:
Igen. De majd jövőre még egyértelműbbé válik. Most még CR lőtt góljainak száma elhomályosíthatja a valós értékelést. Ronaldo mezőnyben semmit nem tett hozzá a Reál játékához idén (de a góljait kegyetlenül, és profin megrúgdosta valóban). Egyébként sztem Suarez is jobb volt mint CR, mert gólokban nem maradt le, és mezőnyben is sokat tett hozzá a játékunkhoz (de ebbe ne menjünk bele, mert sokan csak az üreskapuira emlékeznek). De persze ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy nem CR fogja kapni az aranylabdát. De hát azt ugye nem a legjobb játékos kapja. Mert ha a legjobb kapná akkor CR-nek kb. 2 lasztija lenne, Messinek meg 7.
igen, ezekre már nem is akartam reagálni. Valaki korábban leírta itt a fórumon, hogy nem mindegy hogy úgy kell cselezned hogy az ellenfél minden játékosa a kapujától 20 méterre áll, 40-re, vagy lazább rendszerben nem állnak vissza. Neymarnal nincs aki jobban meg tudná bontani a felállt védelmeket (ezt rajta kívül csak Messi tudja ilyen hatékonyan, persze máshogy mint ney). Mivel nálunk a beívelés nem opció ez kulcsfontosságú. A 10-ből 8 elég nagy túlzás, de tény: mivel felállt védelem ellen kicsi a terület, a labdavesztés lehetősége sokkal nagyobb. De fel kéne fogni, hogy a bárcának ez kulcsfontosságú h menjen, a védelem megbontás... És lehet h Ney ezekből sokszor labdát veszít, de amikor megcsinálja akkor létszámfölény/gólhelyzet/kulcspassz/gólpassz/gól lesz a végeredmény. Hihetetlen h az ígéretes támadásokban milyen százalékkal vesz részt, vagy egyenesen neki köszönhető. Persze ez nincs benne a statisztikákban. Ja és persze Pedro nem veszített volna 10ből nyolcszor lasztit, visszapasszal vagy oldalpasszal megoldotta volna, és mindenki elégedett lenne.Quaresma77 írta:eimenis1212 írta:...
Itt irtak meg olyat ami mellett nem tudok elmenni szo nelkul: " 10 szituaciobol 8x rossz megoldast valaszt" na most ha ez igy lenne, 1: ki lenne az a hulye aki ennyit fizet erte 2: mi milyen elvet kovetve kernenk erte 220 milliot.
Nincs tudtommal, ez csak a mi vágyálmunk.LG írta:De ez a 100 millió/egyéb összegek + Verratti ez csak fórumos találgatás, de ilyen hírekről nincs szó, igaz?
Majdnem minden szavadat osztom. Sokan kritizaljak h Neymar jelenlegi hozzaallasa nem valo a klubhoz ( a mai balhe utan az edzesen en is azt mondom h mehet btw) de konyorgom, milyen hozzaallasi gond ? H 2 felido alatt 3 golt lott ??? Hat remelem Suareznek is ilyen gondjai lesznek majd a szezonban ....eimenis1212 írta:...
Elért eredményeket, pályafutást tekintve még nyilván. Soha nem is lesz az a szint, mint CR. Lehetett volna talán, de így hogy elmegy a franciákhoz bohóckodni, kizárt.miro. írta: O nem ezt irta.
A Kanyarba sincs meg Neymar.
Nagyon nagyon messze van meg Ronaldotol.
Verrattivisca el barca írta:na gyerekek itt egy 120. variációaz AS szerint továbbra sem akar az arab adózni, és a 222 mellé egy játékost adna, a választék: di maria, matuidi, moura
Matuidi!! Napjaink egyik legalulértékektebb középpályása. És akkor Gomesnek is lehetne adni egy manchesteri repülőjegyet 40ért cserébe.visca el barca írta:na gyerekek itt egy 120. variációaz AS szerint továbbra sem akar az arab adózni, és a 222 mellé egy játékost adna, a választék: di maria, matuidi, moura
Matuidi nem is lenne rossz ha nem lenne 6 ezer középpályásunk. De ha Di Maria itt köt ki én ki térek a hitemből.visca el barca írta:na gyerekek itt egy 120. variációaz AS szerint továbbra sem akar az arab adózni, és a 222 mellé egy játékost adna, a választék: di maria, matuidi, moura