Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem...Az egyik legjobb anime amit mostanában nézhettem, de a Top10-be nálam simán bennevan, Tánya pedig csatlakozott a kedvenc női szereplőim közé.defender3 írta:Youjo Senki Saga of Tanya the Evil
A főszereplőnk egy 9 éves kislány testébe zárt ateista japán karrierista irodista, akit csak a saját előremenetele érdekel. Isten (X lény, ahogy a főszereplő nevezi) úgy próbálja rávenni, hogy megtérjen, hogy halálakor egy alternatív világba küldi. Ebben a világban most zajlik az I. világháború, ami megfelel a valóság I. és II. világháborújának a keverékének. Megjelenik benne az I. vh-ra jellemző lövészárok harc meg a II. vh-s V1, tankok.
Az animében szépen megjelenik a jó és rossz nem is áll olyan távol egymástól. Egy háborúban mindenki áldozat.
A monológok, párbeszédek, gondolatok szépen fel vannak építve. Érződik, hogy nem volt elkapkodva a készítése.
Sok mindent elmond a főszereplőről, hogy egy szörny és kislány alakjában-nak nevezik.
Trailer
R besorolású de ez csak jót tesz neki.
Mindenkinek tudom ajánlani aki egy kicsit komolyabb animét szeretne nézni és meg tud barátkozni azzal, hogy egy 'kislány' a főszereplő.
Szerintem megéri folytatni.Slither írta:Rá kéne szánom magam hogy újra előkapjam a mangát, nem is tudom miért hagytam abba, vhogy csak nem hozott lázba hogy hetente olvassam, aztán meg nem volt kedvem bepótolni a lemaradást.
Rá kéne szánom magam hogy újra előkapjam a mangát, nem is tudom miért hagytam abba, vhogy csak nem hozott lázba hogy hetente olvassam, aztán meg nem volt kedvem bepótolni a lemaradást.palesz77 írta:És nem is gyengén robog eddig, nagyon jó a második évad is. Annyira meghozta a kedvem, hogy végigolvastam a hiányzó 30 manga fejezetet is, hát durva mik fognak történni..dévid villa írta:Ma debütált!Van egy tippem, hogy kb ott fejezik majd be ezt az évadot, ahol 3-4 fejezettel ez előtt tartott. Legalábbis nagyon remélem, akkor lesznek még kemény dolgok..
És nem is gyengén robog eddig, nagyon jó a második évad is. Annyira meghozta a kedvem, hogy végigolvastam a hiányzó 30 manga fejezetet is, hát durva mik fognak történni..dévid villa írta:Ma debütált!
Ma debütált!palesz77 írta:Attack on Titan - Season 2 PV Trailer - Shingeki no Kyojin
Fuh de várom..Bár ahogy nézem, csak addig tart az évad, amíg még olvastam a mangát, szóval sok új nem lesz, de így azért mégis más - meg változtatnak is kicsit.
Angolt tudok magyarul meg nem nézek.Feast4 írta:És azt nem tudja valaki hol hozzáférhető?
defender3 írta:Pontosan.Feast4 írta:Srácok ez a videó melyik animéből készült?
https://www.youtube.com/watch?v=8fhCsdu_NBg" target="_blank
Ez a Nanatsu no taizai lehet a címe?
Pontosan.Feast4 írta:Srácok ez a videó melyik animéből készült?
https://www.youtube.com/watch?v=8fhCsdu_NBg" target="_blank
Ez a Nanatsu no taizai lehet a címe?
A Spoilerhez: Sajnos fogalmam nincs paleszpalesz77 írta:Tényleg nem volt rossz, bár nekem azért nem ütött akkorát, mint az Attack anno. Az lényegesen jobb, de ennek is magával ragadó a világa, összességében élveztem én is, és várom a folytatást.Kash írta:Koutetsujou No Kabaneri
BREAKING NEWS - Hivatalos! Jövő év nyarára érkezik az Attack On Titan folytatása, messze van még, de megéri rá várni, olvasom a mangát, garantált a libabőr.
Az Attackos hírnek meg nagyon örülök, lehet ennek örömére el is kezdem folytatni a mangát. Ott egy kis segítséget kérnék:Más:
Megnéztem a Death Note-ot végre, hosszú idő után. Hát ez eszméletlen jó.. Nem tudtam pontosan miről szól, de minden várakozásomat felülmúlta. Aki nem látta, annak mindenképp ajánlani tudom csak, már értem miért van ajnározva annyit..Noname, a te avatarod meg szintén értem már.
Tényleg nem volt rossz, bár nekem azért nem ütött akkorát, mint az Attack anno. Az lényegesen jobb, de ennek is magával ragadó a világa, összességében élveztem én is, és várom a folytatást.Kash írta:Koutetsujou No Kabaneri
BREAKING NEWS - Hivatalos! Jövő év nyarára érkezik az Attack On Titan folytatása, messze van még, de megéri rá várni, olvasom a mangát, garantált a libabőr.
Azon kevés animék egyike amit képes voltam DVD verzióban megvenni. Abszolút 10/10 a sztori, a karakterek miatt, és úgy általábanRinku írta:Cowboy Bebopot néztetek, srácok?Isten áldja a torrentet, hogy hozzá tudtam jutni full hd-ban, fiatalkorom legjobban vágyott végignézése volt, de csak most tudtam maradéktalanul pótolni.