Furcsa ezt leírni, de egyedül a védelem jelenleg az, ahol jól állunk, ahol minden posztra meg vannak az embereink. Egyedüli kérdőjel az, hogy Vermalen vagy Marlon lesz e a 4. számú opció középhátvédnek?! Ha gonosz akarok lenni azt mondom, hogy ha marad Verma akkor is Marlon lesz, mert kb. szeptemberre megsérül a belga, és nem játszat többet idén.

Viszont a középpálya nagyon nem, míg a csatársorunk is eléggé sok kérdőjellel tarkított. Alapvetően nem tudom mit is akar az edző? Milyen szisztémába keresünk mi játékosokat? Bal szélsőt akarunk a távozó helyére venni, vagy inkább csatárt? Míg ezekre a kérdésekre nem tudjuk a választ, addig mi is csak tapogatózunk! Ha megy Neymar, akkor nálam az érkező Coutinho nem az ő helyére jön. Legalábbis nem egy az egyben. Szólnak itt hírek Di Mariaról is, akit pluszban átpasszolna a Psg a Neymar biznisz részeként. Összességében neki a klasszikus 433as rendszerben nagyon örültem volna, mert eléggé univerzális szélső játékos, sőt még középpályán sem elveszett.
Az eddig látottak alapján Messi nem jobb szélső lesz, hanem a csatár mögött helyezkedik majd el. Középen rengetegen vagyunk, de a franc sem tudja hova ez a sok ember. Elvileg maga az edző kérte, hogy hozzuk Paulinhot. Maga a stílus, amit a brazil képvisel lehet elférne a keretben, de szerintem tuti lehetne olcsóbban, jobbat és fiatalabbat venni.
Nekem az eddigi hírek alapján, illetve Nemyar vélhető távozása, ezen üzlet keretében DiMaria érkezése miatt, valamint a többi pletyka szinten felmerült név miatt talán megfontolandó lenne átállni egy 4 középpályás rendszerre, ahol előttük kötetlenül mozog Messi. Ehhez balra jó lehetne egy Coutinho/Ini/Alena, középre egy Busi/Gomes/Samper, valamint egy Rakitic/SR/Paulinho, míg jobbra egy Di Maria/Deu/Dembelé, előttük Messi/Denis, valamint Suarez/Paco. Nyilván ezen még lehetne bőven szűkíteni, de mivel elvileg Coutinhoval közel az egyezség, míg Di MAria a Ney üzlet részeként jöhet, Dembelét meg csak meg tudjuk szerezni augusztusban. De én ha csatárt akar Suarez mellé és Messi elé Valverde, akkor is a Dortmundban gondolkodnék Aube személyében. Szóval sok itt a kérdöjel, kíváncsian várom a Neymar távozása utáni néhány napot, mivel hamar el kell hallgattatni a népet, szóval nem húzhatják a végtelenségig a dolgot.