Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát előbb fogadtam volna arra, hogy Neymart valaki megveszi 220-ért, minthogy Gomest sikerül elpasszolnunk pénzértvisca el barca írta:a nyár legnagyobb pillanata lenne. 5 éve nem iszom szeszt, de ha eladjuk beverek 1 deci sörtCestus írta:Bóvli források olyan pletykákról számolnak be, hogy eladnánk Gomest. Ha a középpályán jelentős mozgások várhatók, az elsők között kellene őt elbúcsúztatni.
a nyár legnagyobb pillanata lenne. 5 éve nem iszom szeszt, de ha eladjuk beverek 1 deci sörtCestus írta:Bóvli források olyan pletykákról számolnak be, hogy eladnánk Gomest. Ha a középpályán jelentős mozgások várhatók, az elsők között kellene őt elbúcsúztatni.
nem tudom h rosszindulatból nyilatkozta-e, lehet is fikázni érte, de azért lássuk be igaza van. thiago is ezért lépett le, tavaly dembele is ezért dobott minket vissza, meg még ki tudja hány igazolás ezért nem valósult meg.Samper írta:Lehet, hogy Barto mai NYT nyilatkozata fordulatot jelez a Barca életében. Xavinak válaszolt, miszerint ő maga volt a probléma a fix létével, ezért minden fiatalabbnak el kellett mennie. És problémának nevezi Iniestat, Piquét és másik mondatban még Busquetset és Messit is, hogy mellettük nincs hely másnak. Nálam ez - kicsit önkényesen - úgy jön le, hogy Ini nem fog szerződést újítani, egyébként meg mostantól Valverde sokkal erősebben fog rotálni, Mint LE bármikor. Megszűnik a "fix kezdő" fogalma.
Világos. Csak megfelelő ajánlat esetén elgondolkoznának szerintem, hogy Thiago-t jó pénzért elpasszolják, a helyére berakják mittomén Tolissot és még vesznek 1-1 utódot a 40 éves Ribérynek meg Robbennek (lehet, hogy már vettek, annyira nem követem őket), hogy ne őket kelljen legközelebb a BL-ben a Real ifjú titánjai ellen játszatniP.U.Y.O.L. írta:Viszont a Bayernnél nem sok gazdaságilag stabilabb csapat létezik. Persze nyilván nem jönne rosszul nekik a pénz, de egyáltalán nem szorulnak rá, hogy eladják az egyik legjobb játékosukat...
Viszont a Bayernnél nem sok gazdaságilag stabilabb csapat létezik. Persze nyilván nem jönne rosszul nekik a pénz, de egyáltalán nem szorulnak rá, hogy eladják az egyik legjobb játékosukat...Cestus írta:
Arra én is kíváncsi lennék, hogy a Bayern mennyire ragaszkodna Thiagohoz, ha letennénk nekik egy százast érte és esetleg még egy játékost is. A Bayern rekordeladása a 30 milliós Kroos volt eddig, rekordvásárlása a 40 milliós Tolisso. Ezekhez képest egy 100+-os bevétel egészen más dimenzió nekik és azért lenne ott is erősítenivaló. Persze a kérdés az, hogy Thiago visszajönne-e, gondolom nem.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy a Bayern mennyire ragaszkodna Thiagohoz, ha letennénk nekik egy százast érte és esetleg még egy játékost is. A Bayern rekordeladása a 30 milliós Kroos volt eddig, rekordvásárlása a 40 milliós Tolisso. Ezekhez képest egy 100+-os bevétel egészen más dimenzió nekik és azért lenne ott is erősítenivaló. Persze a kérdés az, hogy Thiago visszajönne-e, gondolom nem.ktm írta:Ha Neymar elhuzza a csikot en visszahoznam Thiagot + Sanchezt, kar, hogy eselytelen. A "Paulinho felek" pedig szoba se johetnenek szerintem.
Ezt én is olvastam..Ha igaz a nyilatkozat akkor elég durván kikelt magából...Samper írta:Lehet, hogy Barto mai NYT nyilatkozata fordulatot jelez a Barca életében. Xavinak válaszolt, miszerint ő maga volt a probléma a fix létével, ezért minden fiatalabbnak el kellett mennie. És problémának nevezi Iniestat, Piquét és másik mondatban még Busquetset és Messit is, hogy mellettük nincs hely másnak. Nálam ez - kicsit önkényesen - úgy jön le, hogy Ini nem fog szerződést újítani, egyébként meg mostantól Valverde sokkal erősebben fog rotálni, Mint LE bármikor. Megszűnik a "fix kezdő" fogalma.
Izmos, magasra tud ugrani, mi kell még?djtrack írta:csak ez a falábú ne jöjjön...annyira darabos volt az inter meccseken is...totál 0 amióta leigazolták http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/ ... csen-video#" target="_blank
Di Maria viszont Messi barátja, sajnos manapság már nálunk ez is szempont.Rivaldo11 írta:Sokkal inkább kéne Draxler, mint Di Maria. Coutinho remélem jön most már, ha pedig Paulinhot valóban Valverde kérte, akkor jöjjön. Csak történjen már valami...
Spanyolországban nem kell adózni kivásárláskor, csak sima transzfernél (https://futbol.as.com/futbol/2016/10/21 ... 80317.html" target="_blank). Franciaországban viszont kell, Neymar esetében ez a PSG nagy problémája. Amúgy a zárójelben belinkelt cikk alapján Griezmann példájánál maradva jobban megéri 100 millióért kivásárolni Grizit, mint mondjuk 90 millióra lealkudni az árát, mert a 90 milliós esetben van adó és ezzel együtt 108,9 milliót fizetnénk 100 helyett.Barca420 írta:az adó amivel Ő is kb 200 milla lenne !