Amúgy elég dúrva hogy érkezők terén egész spanyolországba milyen csend van.
Az Atleti nyilván eltiltott.
Zidane pedig a helyi, még kopaszabb Guardiola lett. Nagyon pontosan tudja mit akar, és értelmetlen pénz költés nélkül is tud csapatot építeni. Mondjuk aug 31-ig péreztől még várok egy galaktikus pénzkidobást.
Nálunk is csendes a nyár érkezők terén. Még ugye azt is el tudom képzelni, hogy nem is tárgyalunk senkivel hiszen konrétumok nem hangoztak el, az ördögi spanyol sajtó pedig ki tudja mit ír.
Grízes tuti marad. rajta kívül Carrasco akit nagyon sokra tartok, de ez ha egy valós ötlet is lenne, valószínűleg elinttéznénk annyival, hogy "középszer"... Nem hiszem hogy az Atletinek sok félni valója lenne tőlünk.
Coutinhoról a cikkek meg rendkívül ellentmondásosak. Egyik pillanatban azt írják egy lépésre van, ezzel párhuzamosan Klopp nyilatkozik hogy a "nem, az nem!" (Bár így is erre az üzletre látom a legngayobb sanszot.)
Bár Coutinho esetében, nekem nem teljesen világos, hogy Ney helyére dobnák be szélre, vagy középen játszana, és érkezne más is? Gondolom középre számolnánk vele, hiszen Neymar saga előtt is tervben volt.
"Embapé" Nekem az isten őrizz kategória, és valamiért nem is hiszem hogy rá mennénk. De annó Suárez is hasonlóan érkezett hogy, nyár elején cikkeztek arról, hogy így-úgy megy a Reálba mennyiért. Aztán leraktunk stikába egy összeget, és alá is írt. (Emlékeim szerint nem volt nagy saga.)
Dybala egy szimpi alázatos figurának tűnik, nekem sokkal "Barca kompatibilisebb" habitusnak tűnik mint Neymar, de ő meg nem ez a poszt.

Izgalmas lenne az érkezése, mert az változtatna a felálláson.
Talán Dybala + Coutinhot, kérnék, de Coutinho + Paulinho duót vizionálok.
Nem hinném, hogy sztáár nélkül maradunk nyáron.