2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Remélem, ha senkit se hozunk, legalább Sampert, Alenát és Marlont kölcsönadjuk a harmadosztályban ezüstérmes orosz FC Jekatyerinburgba, hogy mégcsak véletlenül se maradjanak itt tehetséges fiatalokdjtrack írta:Maradunk szélső meg belső kp nélkül ilyen Denis meg AG-el?
Nem erre gondolsz véletlenül?vinszentvega írta:Valaki aki korábban azt írta, hogy Messi posztjára lenne jó...
Mert ez Dybaláról szólt. Más meg nem írt hasonlót.Dybalát totál felesleges lenne hozni. Még ha Coutinho marad is. Gyakorlatilag ott játszik, ahol most Messi. Nem tudom szélen hogyan boldogulna.
Van, a RAC1 szerint ő a célpont ha Neymar megy. Di Marzio szerint Dembélé, Cat Radio szerint Mbappé.Res írta:Szóval van ennek a találgatásnak valami alapja??
Azt nem Dybalára írták?vinszentvega írta:Valaki aki korábban azt írta, hogy Messi posztjára lenne jó...Chino írta: Ezt nem igazán értem. Ki állította, hogy Coutinho nem a baloson játszik?
Valóban aggasztó, hogy semmi izgalmas igazolásról nincs szó. A maga részről kiegyezek azzal, ha Neymar elmegy és a szezon végére mégis tönkre-nyerjük majd magunkat.Tobias88 írta:Az is vicces, hogy még a Neymar-ügy előtt beígértek Bartoék egy sztárigazolást, ehhez képest elment Neymar és jött Semedo, Deulofeu meg Vermalen kölcsönből vissza.
Valaki aki korábban azt írta, hogy Messi posztjára lenne jó...Chino írta: Ezt nem igazán értem. Ki állította, hogy Coutinho nem a baloson játszik?
Ezt nem igazán értem. Ki állította, hogy Coutinho nem a baloson játszik?vinszentvega írta:Coutinho inkább van bal szélen. Legalább is a Klopp éra alatt játszott 4-2-3-1 ben baloldali középpályás volt végig...Tobias88 írta:
Ha átállnánk egy 4-4-2-re akkor nagyon beleillene a képbe. Elől Lali és Griezmann, mögöttük Messi. De ez két okból is halott ügy. Úgyis a 4-3-3 lesz, még ha nem is jön senki Neymar "pótlására". Inkább marad oda Arda vagy Deu, csak ne legyen változtatás, ahogy a dolgok állnak mostanában. Másrészt lenyilatkozta, hogy nem akar elmenni az Atma-ból és hosszabbított is.
Dybalát totál felesleges lenne hozni. Még ha Coutinho marad is. Gyakorlatilag ott játszik, ahol most Messi. Nem tudom szélen hogyan boldogulna. Szívem szerint egy Coutinho-Dembelének örülnék legjobban, akik leginkább felmerültek. (ha ilyen Thiago, Verratti nem játszik)
Esetleg ha belevonnák Draxlert az üzletbe, Neymar érkezésével talán annyira nem is ragaszkodnának hozzá. Szerintem nagyon jó játékos, egy az egyben nem pótolná persze, de jól járhatnánk vele. Kár, hogy pletykák sincsenek.
Már azt hittem skizofrén vagyok, de visszanéztem és tényleg nem én írtamvinszentvega írta:Coutinho inkább van bal szélen. Legalább is a Klopp éra alatt játszott 4-2-3-1 ben baloldali középpályás volt végig...Tobias88 írta:
Ha átállnánk egy 4-4-2-re akkor nagyon beleillene a képbe...
Coutinho inkább van bal szélen. Legalább is a Klopp éra alatt játszott 4-2-3-1 ben baloldali középpályás volt végig...Tobias88 írta:
Ha átállnánk egy 4-4-2-re akkor nagyon beleillene a képbe. Elől Lali és Griezmann, mögöttük Messi. De ez két okból is halott ügy. Úgyis a 4-3-3 lesz, még ha nem is jön senki Neymar "pótlására". Inkább marad oda Arda vagy Deu, csak ne legyen változtatás, ahogy a dolgok állnak mostanában. Másrészt lenyilatkozta, hogy nem akar elmenni az Atma-ból és hosszabbított is.
Dybalát totál felesleges lenne hozni. Még ha Coutinho marad is. Gyakorlatilag ott játszik, ahol most Messi. Nem tudom szélen hogyan boldogulna. Szívem szerint egy Coutinho-Dembelének örülnék legjobban, akik leginkább felmerültek. (ha ilyen Thiago, Verratti nem játszik)
Esetleg ha belevonnák Draxlert az üzletbe, Neymar érkezésével talán annyira nem is ragaszkodnának hozzá. Szerintem nagyon jó játékos, egy az egyben nem pótolná persze, de jól járhatnánk vele. Kár, hogy pletykák sincsenek.
Legalább eltűnik az aszimmetria a játékunkból. Állandó gond, hogy nincs jobb oldalunk, mostmár bal sem leszLG írta:Nekem ezzel van a legnagyobb bajom, szerintem hatalmas böszmeség a széljáték hanyagolása, a jobboldalt már tavaly leamortizáltuk, most ezzel a bal is oda lenne. Lehet ilyenekben gondolkodni, de én akkor átállnék 3 védős játékra, Vidálékat meg feltolnám szélsőnek.
Egyébként nem lenne rossz megoldás. 5 középhátvédünk van jelenleg a keretben. Látnék fantáziát benne, bár jelen pillanatban nem úgy néz ki, hogy Valverde ezt az opciót fontolgatná.LG írta: Nekem ezzel van a legnagyobb bajom, szerintem hatalmas böszmeség a széljáték hanyagolása, a jobboldalt már tavaly leamortizáltuk, most ezzel a bal is oda lenne. Lehet ilyenekben gondolkodni, de én akkor átállnék 3 védős játékra, Vidálékat meg feltolnám szélsőnek.
Nekem ezzel van a legnagyobb bajom, szerintem hatalmas böszmeség a széljáték hanyagolása, a jobboldalt már tavaly leamortizáltuk, most ezzel a bal is oda lenne. Lehet ilyenekben gondolkodni, de én akkor átállnék 3 védős játékra, Vidálékat meg feltolnám szélsőnek.visca el barca írta:vele azért egy 4-3-1-2-t, vagy egy 4-3-2-1-et meg lehetne próbálni, ami anniyra nem üt el a 4-3-3-tól. vagy lajos mellé megy és akkor PICIT mindkettő szélen van, vagy ha már látszólag idén is mindent középen erőltetünk, nyugodtan mehet messi mellé és akkor ketten leesznek középen. lényegében neymar is elég sokat volt ilyen pozícióban.Chino írta:Dybalát totál felesleges lenne hozni
mellesleg továbbra is tartom, hogy ő a leginkább hozható, a juve nem fog egy 100-120 millás ajánlatot visszadobni. sosem voltak szívbajosak, ha egy kulcsjátékost kellett eladni... ők ebből olasz szintre tudnak venni 2-3 minőségi játékost.
vele azért egy 4-3-1-2-t, vagy egy 4-3-2-1-et meg lehetne próbálni, ami anniyra nem üt el a 4-3-3-tól. vagy lajos mellé megy és akkor PICIT mindkettő szélen van, vagy ha már látszólag idén is mindent középen erőltetünk, nyugodtan mehet messi mellé és akkor ketten leesznek középen. lényegében neymar is elég sokat volt ilyen pozícióban.Chino írta:Dybalát totál felesleges lenne hozni
vinszentvega írta:Pláne, hogy piszkosul nem illik abba szerepbe,(balszél) pláne nem a csapatjátékunkba...Persze ha most nem Ney szerepét kellene pótolni, hanem Lajosét, akkor más lenne a gyerek fekvése...Tobias88 írta:Azt a 100 milliót manapság érte amúgy is ki kellene adni, de most hosszabbított szerződést, kijelentette hogy nem megy sehova. Pár újságírót szívesen kirúgatnék ilyen írások után.
sarcasm?csabimo írta:Nem vedd magadra, de egyes emberek mintha nem is ezen a bolygón élnének!skadi5 írta:én még mindig azt hiszem, hogy jól is ki lehetne jönni a Neymar - PSG storyból, ha a párizsiak hülyék, és ideadják cserébe a marquinhos-draxler-verratti hármast, meg egy olyan 50 millát, de egy draxler + ~180-200 milla se olyan rossz. baromi fiatal, technikás, jó a szélen, jó középen, legalábbis egy dulifuli andrégomes combónál tuti h jobb.
vermaelen, douglas, rafi, turan, ag és alcaser meg mehet amerre akar... csak vigyék bartomeuékat is.
Van egy kivásarlasi ár, amit letesznek es elmegy.. egy darab nyalókát sem kérhetünk, mi olyan érthetlen ezen az egészen??
Amugy meg igen párizsban hülyék vannak, adnak 3 játékost meg 50 milliot csak hogy nekünk jo legyen,
egy szerintem mindenképpen be volt tervezve (gyanítom verratti), de így, hogy neymar megy, az elnökségnek vmit domborítani kell, mert amúgy mennek a levesbe.Varatrix írta:Nem hinném, hogy sztáár nélkül maradunk nyáron.
RAC1: DybalaNervo írta:Griezmann lesz a fő opció Neymar távozása után.A sport most erről ír.
Pláne, hogy piszkosul nem illik abba szerepbe,(balszél) pláne nem a csapatjátékunkba...Persze ha most nem Ney szerepét kellene pótolni, hanem Lajosét, akkor más lenne a gyerek fekvése...Tobias88 írta:Azt a 100 milliót manapság érte amúgy is ki kellene adni, de most hosszabbított szerződést, kijelentette hogy nem megy sehova. Pár újságírót szívesen kirúgatnék ilyen írások után.Nervo írta:Griezmann lesz a fő opció Neymar távozása után.A sport most erről ír.
főleg h 200 lett az áraTobias88 írta:Azt a 100 milliót manapság érte amúgy is ki kellene adni, de most hosszabbított szerződést, kijelentette hogy nem megy sehova. Pár újságírót szívesen kirúgatnék ilyen írások után.Nervo írta:Griezmann lesz a fő opció Neymar távozása után.A sport most erről ír.
hát, ha Neked ezek a fontosak, szerintem inkább aggódjLG írta:Szerintem sokkal inkább határozza meg a sikerességünket, hogy ezeket hogy sikerül orvosolni, mint Neymar sorsa vagy 1-2 sztárigazolás. Pl. ha a középpályán megszűnnének a szerkezeti problémák, és ha Iniesta, Rakitic és Busquets is azt hozná, amit mondjuk 15/16-ban, akkor nem is kéne ide Coutinho vagy más. Meg én azért bízok benne, hogy a fiatalok közül is vki tud szintet lépni.