Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.12. 14:22:02

Sziasztok,

Lionelmessi19: teljesen egyetértek. Falábú Ezqu:kuka, helyette kéne vmi jobb képességű ember. Eidur:jöjjön. Hátra:Gabi Milito.

Azulgrana para siempre!
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.12. 14:17:26

Balinho írta:Én nem értem, hogy Kluivert neve miért nem merül fel...
Senki ne mondja nekem hogy Gudjonssennél nem jobb játékos. (Ha felépül a sérüléséből akkor sztem sokkal többet tud mint az izlandi)
Mellette: -Igazi félisten Barcelonában, imádják ott őt arra
- A kispadot is vállalná (Valenciában is ez várna rá)
- igazi erőcsatár, a betömörülő védelmek ellen hiába gyors Eto'o, kell egy igazi jól fejelő támadó is
- taktikai repertoár tovább bővülne. (esetleg szereznénk fejesgólt is a szezonban)
- szerintem (bár ez lehet h már személyes elfogultság) ha újra idehoznánk az új lendületet adna neki, (a bizalom pedig fontos neki).
- Megszakadna a Barcáért
- Ha egy működő csapatba kellene játszania, hogy nincs rajta az a teher hogy neki kell hátán vinni a csapatot akkor sztem szenzációs lenne
- Gudi 3 millájánál többet biztos h nem kérne

Ellene: Sokat volt sérült - De ez Larssonra is igaz
- Nincs formában => ez egy jó alapozással megoldható...
Csakhát sajnos szóba sem kerül
ez nem ilyen egyszerű!!! kb. ugyanaz a helyzet, mint rivaldoval. régen félisten volt itt, de mostanában már nem nagyon megy neki a játék. ki tudja miért, talán kiégett, a sok sérülés is biztosan hátráltatja. rivaldo és kluivert is fantasztikus playa volt, de az már elmúlt!!! el kell fogadni, egyszerűen már nem ide valók!!! sem kluvert, sem rivaldo nem tudná hozni már a régi formáját!!! sztem az lenne a legjobb, ha kluivert nem egy nagy csapatba menne játszani, hanem vmi kisebbe, de állandóan játszhatna, mint rivaldo. pl. Hollandia - AZ (van gaal), vagy AJAX (ten cate) Ott még ellenne 1-2 évig, de sztem már senki ne várja tőle, hogy olyan sztár lesz, mint 2000-ben... Túl fiatalon került be a nagy sztárok közé és egyszerűen ennyi... Mások 23-25 évesek, mire igazi nagy sztárok lesznek. ő 18 volt, amikor a VB-n a braziloknak gólt lőtt!!! hamar kiégett...
Andris
Adminisztrátor

2006.06.12. 14:06:31

Hát tőlem jöhet Gudjonsen, nem hiszem, hogy sok jobb reális lehetőség lett volna. egyébként a Chelsea egy nagy klub, akármennyire is nem szeretem, és Guddy egy jó színfolt volt ott, még ha keveset is játszott

Másrészt pedig sztem el lehetne ezqut küldeni a francba, és helyette szívesen látnék egy fiatal tehetséget, még Messi mellett is. 8)

Hátulra pedig szimpatikus ötlet :idea: a Milito gyerek
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.12. 13:50:09

egyetértek!

nyilván mindenkinek vannak kedvenc ex Barca-s játékosai, de valószínűleg nem véletlen tette ki őket az az ember a csapatból, aki kétszeres bajnokot és BL győztes együttest faragott a CSAPATból.

persze nem kell fenntartás nélkül kezelni Rijkaard minden húzását, de az idő eddig őt igazolja.
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.12. 13:43:47

Télleg nem értem a problémátokat, kellett 1 csatárt igazolnunk, és úgy néz ki hogy a vezetőség hosszas gondolkodás után hozott 1 döntést, és letették a voksukat Gudjohnsen mellett.Fiatal,magas,tapasztalt,univerzális.Csatárként tudjuk hogy jó, és mint az elmúlt 1-2évben láttuk középpályásként is megállja a helyét.Évi 10-20 gól között szerintem várható tőle, amilyen kiszolgálást kapni fog,úgy meg főleg.

Kluivertet meg felejtsük már el, azért ment el mert csak rombolta a morált nálunk,és már focizni se akart.Ilyen idények után amit produkált, örüljön hogy ha 1 nagycsapatnak számító klub leszerződteti.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Balinho
Entrenador del Barça

2006.06.12. 13:24:13

Én nem értem, hogy Kluivert neve miért nem merül fel...
Senki ne mondja nekem hogy Gudjonssennél nem jobb játékos. (Ha felépül a sérüléséből akkor sztem sokkal többet tud mint az izlandi)
Mellette: -Igazi félisten Barcelonában, imádják ott őt arra
- A kispadot is vállalná (Valenciában is ez várna rá)
- igazi erőcsatár, a betömörülő védelmek ellen hiába gyors Eto'o, kell egy igazi jól fejelő támadó is
- taktikai repertoár tovább bővülne. (esetleg szereznénk fejesgólt is a szezonban)
- szerintem (bár ez lehet h már személyes elfogultság) ha újra idehoznánk az új lendületet adna neki, (a bizalom pedig fontos neki).
- Megszakadna a Barcáért
- Ha egy működő csapatba kellene játszania, hogy nincs rajta az a teher hogy neki kell hátán vinni a csapatot akkor sztem szenzációs lenne
- Gudi 3 millájánál többet biztos h nem kérne

Ellene: Sokat volt sérült - De ez Larssonra is igaz
- Nincs formában => ez egy jó alapozással megoldható...
Csakhát sajnos szóba sem kerül
doki
Entrenador del Barça

2006.06.12. 12:44:52

Jó lenne Gudjonhsen.Sokszor bízonyított csatárként,és rutinosnak is mondható!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.12. 11:46:00

Én nagyon nem értek egyet Sacchival. A Barca Laportával az élen, sosem esne bele a madrid szindrómába:) Neki annál több esze van... Amúgy meg nem értem a problémát...

Adott az alap csatártrió Dinho-Eto'o-Messi... Ha nem igazoltunk volna senkit, akkor csak Guilly és Exquerro maradt volna cserének, mivel sajnos Larsson elment Svédo.-ba, Maxi kölcsönbe megy, Saviolának a visszatértének az esélye zérus.

Szoa most mi is itt a probléma???? Az hogy szereztünk egy épkézláb csatárt és hogy egy esetleges sérüléshullámnál nem Jorquerát kell majd felvinni csatárnak:DD
Eto'o-nál és Dinho-nál számíthatunk arra, hogy sérülés nélkül végignyomják a szezont, de Messi szvsz hiányozni fog 6-7 meccsről, és akkor ott lesz Guilly. Vagy ha el lesz tiltva vmelyikük akkor mit csinálnánk???

MINDENKI tudja, hogy Larsson helyére igazoltuk le Gudjohnsent.... és hogy emiatt miért lépne fel a madrid szindróma nem is értem... És mivel mi 3 támadóval/csatárral rohamozunk nem 2-vel, ezért 5 édeskevés lett volna... kb ezért jött Gudjohnsen.

Nem értem, hogy ezzel most mi a probéma...
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.12. 09:19:51

antiimperialista írta:Sacchival értek egyet, teljesen igaza van. Persze remélem, hogy ez nálunk nem egy rossz sorozat kezdete lesz...
Hihetetlen, hogy az értékek megtartása helyett egy ilyen játékost akarnak igazolni, aki ráadásul nem is igazi csatár, már régóta nem is azon a poszton játszik. Nem jó ez így...
értéken gondolom, hogy Saviola-t érted. :wink:

őszintén. az utóbbi idők Saviola-ja nem igazán győzőtt meg engem. anno nagyon szerettem a játékát és jól is játszott a Barcaban, de sztem nem éri meg azt a csillagászati fizetést, amit még mindig "követel".

Eidur hasznára lenne a csapatnak.
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.06.12. 09:12:54

ha kimondhatatlannevüovics jönne ide, akkor real-os leszek:D
na ez persze vicc. De amúgy inkább jöjjön gudjonsen. Forlán nem nagyon csinálna semmit szerintem. Nem ide való na!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.12. 09:09:51

Szia AI,

Sztem amit Sacchi írt, abban nem sok igazság van, mert Tőlünk elmegy Saviola, Larsson. Ezqu falábú, őt csak akkor teszi be Frank, ha meg kell legyen a 11 ember a kezdőbe. Maxi (sajnos) szintén elmegy, ha nem is biztosan véglegesen, de 1-2 évre legalábbis (hátha megmutatja egy másik csapatban, hogy Nálunk is érdemes számolni vele)
Ami Gudjohnsen-t illeti, nem látom be, hogy mi lenne másképp, ha nem őt , hanem Forlán-t igazolnánk le. (azonkívül, hogy lenne egy kevésbé jó játékosunk még drágábban) Sztem Eidur sokoldalúsága nagyon jól jönne nekünk, pláne mikor idén is voltak időszakok, amikor szinte megszűnt a középpályánk a sérülések miatt.
A rossz sorozat kezdete pont az lenne, ha olyan agyonsztárolt játékost igazolnánk, aki csak megbontaná a csapategységet (Ibrahimovic) nem lenne hajlandó elfogadni a helyét és szerepét, és beállni a sorba. Sztem Eidur sokat ült a kispadon ahhoz, hogy meg tudja becsülni, ha a kezdőbe kerül és mivel nemcsak Henkét tudnánk pótolni vele, hanem más poszton is lehetne hasznosítani, így valszeg több lehetőséget kaphatna…..
Egy szó, mint száz: sztem ő Barca szint és bízom Frankék-ben, illetve abban, hogy ésszel igazolunk…
Viszont Gabi Milito mindenképp kéne hátra!

Forca Barca!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.12. 08:44:23

Sacchival értek egyet, teljesen igaza van. Persze remélem, hogy ez nálunk nem egy rossz sorozat kezdete lesz...
Hihetetlen, hogy az értékek megtartása helyett egy ilyen játékost akarnak igazolni, aki ráadásul nem is igazi csatár, már régóta nem is azon a poszton játszik. Nem jó ez így...
sasi1
Entrenador del Barça

2006.06.12. 07:48:35

Charlie írta:Gudhjohnsen azért lőtt 2gólt, mert nem csatár játszattak vele.Azért csatárként elég jó :wink: Bizonyította már sokszor, a magyarok ellen is.Megmutatja majd nálunk is, és Larsson utódja lesz,

C.
Neked legyen igazad :wink:
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.11. 23:10:56

Gudhjohnsen azért lőtt 2gólt, mert nem csatár játszattak vele.Azért csatárként elég jó :wink: Bizonyította már sokszor, a magyarok ellen is.Megmutatja majd nálunk is, és Larsson utódja lesz, nem középpályás, de ha a szükség úgy hozza, akkor majd ott is bevethető.

Úgy beszélek mintha már a miénk is lenne.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
sasi1
Entrenador del Barça

2006.06.11. 23:07:52

Azt írjátok, hogy jó Gudjohnsen, mert sokoldalú és nem az a lényeg, hogy az elmult szezonban csak 2 gólt lőt.........., de én azt hittem, hogy Larson utódját szeretnék leigazolni, egy igazi csatárt.
Kit érdekel, hogy sokoldalú, sokhelyen bevethető.
Védőt, és kapust ugye nem fog játszani? középpályán 6 játékos van, szerintem ide sem kell.........
Mi maradt??????????????
Theo
Jugador d'estrella

2006.06.11. 19:54:50

Lampardos 30milla baromság, azt olvastam h vmi angol szabály miatt 6-10milláért elhozhatjuk :)
De nem biztos, én ennyiért 100% elhoznám =] akár cserének is ^^
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.06.11. 19:46:36

Elmegy 2-3 csatár és jön helyettük 1. Hmm... Ezt én is meggondolatlan lépésnek tartom :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.06.11. 19:38:57

harcilepke
Jugador del Barça

2006.06.11. 19:31:39

Ér e ennyit Lampard?!!?

www.nb1.hu oldalról

Barcelona, június 10., 12.30 A katalán klub csillagászati összeget kínál a játékosért.

A The Sun című angol napilap értesülése szerint a Barcelona kész kiadni 30 millió fontot Frank Lampardért. A BL-győztes csapat Lampard megszerzéséért a horribilis összeg mellett egyúttal Decót is kínálja José Mourinho együttesének. A szakember azt szeretné, ha Lampard a következő szezonban Michael Ballackkal együtt szerepelne a középpályán, Frank Rijkaard együttese ugyanakkor abban bízik, hogy Jorge Mendes, Mourinho és Deco ügynöke mégis belemegy az érdekes üzletbe.
huevos
Jugador d'estrella

2006.06.11. 16:01:54

én örülök gudjohnsennek, mindig is jó játékosnak tartottam, jobb is forlánnál, és aki nem jön ki murinhoval, az nem biztos hogy jó fej, de biztos hogy nem f***!
never let the children cryin'!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.11. 16:00:54

Sztem Gudjohnsen abszolút jó igazolás lenne, intelligens, sokoldalú, több poszton bevethető, sokkal jobb, mint Forlán. Nem ő, hanem,a falábú Ezqu az , aki nem Barca-szint, és sajnálom Maxit, aki nem kap elég lehetőséget…
Hátra még kell Milito!

Azulgrana para siempre!
Andris
Adminisztrátor

2006.06.11. 15:58:44

sub_bass írta:Én nem tartom elhibázott lépésnek Guddy leigazolását! Ha nagyjábol láttad meccseit a Cselszkijbe, akkor láthattad, hogy mindig is üde színfolt volt a játéka, és mindig kiegyensúlyozottan teljesített!! Többen akarjátok Huntelaart a csapatnál látni! Egy ekkora tehetség, mint ő, nem a padozásra hivatott, ráér még 2-3 év múlva is sztem! De nem küldi rosszul :) :)
Tőlem jöhet Gudjonsen
Huntelaar meg nem hiszem, h megszerezhető lesz 2-3 év múlva, mert be fog vhol futni, de nagyon
ha meg nem, akkor nekünk sem fog kelleni
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.06.11. 15:36:20

Én nem tartom elhibázott lépésnek Guddy leigazolását! Ha nagyjábol láttad meccseit a Cselszkijbe, akkor láthattad, hogy mindig is üde színfolt volt a játéka, és mindig kiegyensúlyozottan teljesített!! Többen akarjátok Huntelaart a csapatnál látni! Egy ekkora tehetség, mint ő, nem a padozásra hivatott, ráér még 2-3 év múlva is sztem! De nem küldi rosszul :) :)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.06.11. 15:30:21

Először is: Gudjohnsen? Jöjjön!

Amúgy érdekes amit mondasz Sacchi...

De, azért Gudi jókora előnye, a többi jelölthöz képest, hogy hihetetlen sokoldalú játékos, azt játszik, amit a helyzet és az edző megkövetel tőle.

Másrészt, a kezdő Ron-Eto'o-Messi hármason kívül ki marad cserének? Saviola tuti nem jön vissza, Maxi kölcsönbe megy, Larsson elment -> Maradt az az Ezquerro, aki valljuk be, nem sokat csinált, az elmúlt szezonban, és a Giuly, aki nem éppen csatáralkat... Éppen ezért kell valaki oda előre, elsősorban Eto'o helyettesének, Gudi pedig tökéletesen beleillik ennek a csereembernek a szerepébe.

Harmadrészt meg nem szabad elfelejteni a sérüléseket, amikből sajnos kijut rendesen minden évben, ezért jó ha vannak helyettesek. Gudi meg szerintem simán klasszis - azaz, "Barça-szint" - mégha nem is az a szupersztár típus... Én jó playának tartom.

Az ára lehet kicsit magasnak tűnik, de mindenképpen jól járunk vele, mert Saviolának - látatlanban is - 3x ennyi lenne a fizetése.

A madrid-szindróma meg kizárt, hogy itt is előjöjjön, Laportáékat nem úgy ismertük meg, mint a Perez bácsit anno. :)

Üdv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2006.06.11. 19:54:10-kor.
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.06.11. 15:14:07

üdv!

Nagyon ritkán írok itt az eurobarcán a fórumba a Real vs. Barca topicon kívül. Most azonban ezt fogom tenni. Gudjohnsen leigazolása szerintem teljesen fölösleges és elhibázott lépés volt. Emlékezzetek vissza, nálunk is így kezdődött a rossz sorozat. Jelenleg Eto'o, Ezquerro, Messi, Ronaldinho is bevethető csatárposzton. Ott van a két kiváló argentin, Maxi és Saviola. A felsoroltak közül csak Maxi nem jobb talán Gudjohnsennél. Nyilván sokszor lehetőséget akarnak majd adni neki, ( elvéve ezzel a lehetőséget pl. Saviolától v Ezquerrótól )... Soha sem láttam benne semmi különleges képességet, ami miatt nagy játékosnak kellene tartanom. Tavaly a Giuly, Messi, Dinho, Eto'o, Ezquerro, Maxi, Larsson hetesből 4 mindig a padon ült, vagy még ott sem. Most elment Larsson, maradtak még hatan és ott van még a "joker" Saviola is... Ezek után szerintem abszolút értelmetlen tizen akárhány millió eurót kidobni egy olyan játékosért akire nincs szükség... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mostantól fellép a Madrid szindróma, csak ezek számotokra nem jó előjelek szerintem... Majd meglátjuk...

S.
Lezárt