Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
még van 4hét, a sírt még ne kezdd el megásni, az ismerőseim között pesszimistának tartanak de ennyire nem vagyok én sem borúlátócsababarca írta:Tuti bebukjuk az egész nyarat, és Neymar out, senki nem jön a helyére se a kp-ra.
Majd Valverdevel kimondatják, hogy top1es a keret európaszerte, és minden happy lesz.
Tudok gratulálni Neymarostól, apucistól, Bartostol mindenkinek aki ebben az utóbbi években részt vett. Komoly agy kellett hozzá, és erőfeszítések.
Harmadik-negyedik számú védőnek anyagilag és minőségileg is luxus. Ha Umtiti emiatt padra kerül annak baromira fogok örülni. Sok idő óta a legjobb igazolásunk, egy fiatal, tehetséges védő, aki joggal lehet kezdő a csapatban. Ráadásul pont azt a posztot erősítjük, ahová a legkevésbé kell ember. Plusz a középhátvédek azok, ahol a legkevésbé megy a rotálás. Legalábbis ott kellene legkevésbé. Nagyon kell hogy legyen két állandó ember, akik legjobban össze vannak szokva.MQuCsabi írta:Én most Inigot ne mértem. Piqué, Umtiti, MAsche, Verma és MArlon. Akkor Verma megy és MArlon B csapat? MErt akkor van értelme hozni Martinezt.
Dimariska? ex-Realos, Messi haverja, legutóbb nagyon jól nyomta ellenünk az odavágón, adott a helyzet hogy ezt lehozzák mint érdekesség...darkmark írta:Én nem is értem, hogy merülhet fel egyáltalán diMária, mint lehetséges jelölt. Az oké, hogy a blikkben írnak ilyent, de engem elszomorít, hogy itt egyáltalán felmerül a neve, mint lehetséges játékosunk.
Azt meg nem értem, hogy a párizsi olajnak miért nem éri meg egy Neymart egy Verratti+120 misis csomagért adni, így spórolnának vagy 180-200 millát adókkal mindennel együtt, nem bafogatná őket a fairplay miatt sem, ha jól gondlom. Mi örülhetünk az olasznak, ők rejsz*lhatnak Neymarra, mi meg 120+Gomesért elhozzuk Dybalát. Én simán el tudom képzelni, hogy a 4 védő előtt Busi+Rakéta és Verratti stabilan tartja a középpályát, előttük Dybala és Messi uralja az ellenfél térfelét a két felfutó szélsőnkkel, hátulról támgatást kapnak Verrattitól és Luis meg beveri, amit kap. Kicsit eltolódna a szélről a játékunk középre és biztos kevesebb lenne a klasszikus tikitaka, de szerintem ez egy eredményes, látványos foci lehetne.
palesz77 írta: Di Maria meg kétlem, hogy lázba hozná a népet..
Szerintem rosszul írták, és így lenne helyes. Én legalábbis azt olvastam, hogy ha most jön Dembélé, akkor Grizes nem jön jövőre. Aminek több értelme is van. De Romero nekem nagy csalódás idén, meglepne, ha ez igaz lenne. 2 napja azt is állította, hogy kifizetjük Paulinho kivásárlási árát, most meg azt mondja, hogy nem célpont..visca el barca írta:ezt a részt sajnos nem tudom értelmezni. valaki megtenné nekem?Tromort77 írta:If Dembele is signed this summer, Griezmann wouldn't come next summer so Dembele's progression as a player cannot be blocked. [rac1]
Fura...visca el barca írta:ezt a részt sajnos nem tudom értelmezni. valaki megtenné nekem?Tromort77 írta:If Dembele is signed this summer, Griezmann would come next summer so Dembele's progression as a player cannot be blocked. [rac1]
Nem tudom örülnék e. Én nagyon szeretem Inigot! Umtiti előtt mindig reménykedtem hogy, jön, de jelenelg már kevésnek tartom a kezdőhöz,ilyen páros mellett, ugyanakkor de többre tartom mint hogy, padon üljön végig. Ha rotál valverde, és Masch elé tenné, akkor lehet értelme.AudiQ3 írta: Barça is willing to pay the release clause of 32M for Real Sociedad defender Inigo Martinez. It's a request of Valverde. [Diario Sport]
A-hajlandó kifizetni a 32 m-es kiadási záradékot az igazi sociedad védő, inigo martinez-nek. Ez valverde kérése. [Diario sport]
ezt a részt sajnos nem tudom értelmezni. valaki megtenné nekem?Tromort77 írta:If Dembele is signed this summer, Griezmann would come next summer so Dembele's progression as a player cannot be blocked. [rac1]
Ha tényleg Di Maríát akarják most, akkor azt nem ártana minél gyorsabban eldönteni és bevonni a Neymar-transzferbe, amíg lehet.Messias2 írta: RAC1 is saying these are the two options:
Option 1: Griezmann in 2018 and Di Maria now
Option 2: Ousmane Dembélé
Ahogy Mbappére sem. Befejező csatárra nincs szükség, arra ott van Lajosunk.LG írta:Pontosan leírtad azt is, miért nincs rá szükségünk, hiszen ezt a szerepkört nálunk Messi tölti be. Kérdés persze, hogy mit akarunk játszani, de a jelenlegi játékunkba nem lenne helye.Pontosan! Ezért kell Dybala.
Labdabiztos, kreatív, tökéletes korban van, és őstehetség. Szerintem inkább játszana középpályást nálunk, mintsem csatárt.
Pontosan leírtad azt is, miért nincs rá szükségünk, hiszen ezt a szerepkört nálunk Messi tölti be. Kérdés persze, hogy mit akarunk játszani, de a jelenlegi játékunkba nem lenne helye.Pontosan! Ezért kell Dybala.
Labdabiztos, kreatív, tökéletes korban van, és őstehetség. Szerintem inkább játszana középpályást nálunk, mintsem csatárt.
Pontosan! Ezért kell Dybala.recrea írta:Sztem sokkal jobban meg tudja bontani Dembele a védelmet. Másrészt meg Mbappe center, nem? Az meg nekünk nem kell.Bob_Marley írta:Bírom Dembele-t, de még nagyon nyers. MBappe már most ilyen fiatalon is baromi higgadt. Inkább őt preferálnám, ha emberi áron megtudnánk szerezni.