P.U.Y.O.L. írta:Bestbarca írta:Ini amíg él kezd,hiába kopott is meg. De kell azért ő még ide,rutin,higgadtság stb, de álomlabdákat ne várjunk már.
Miért ne várjunk tőle álomlabdákat? Ezt nem is értem....
Nem a tudása kopott meg, hanem fizikálisan nem bírja már a heti két meccset. (+ugye edzések)
Kezdeni meg biztos nem fog minden meccsen, ezt már az előző idényben is láttuk, hogy több idő kell már neki a regenerálódásra. Ez szerintem egyértelmű, akár lesz érkező (mellé, mögé, elé) akár nem.
Én úgy gondolom, hogy Iniesta még nagyon sokat adhat a csapatnak, ha nem zsigereljük ki, hanem okosan használjuk, a rangadókra kell őt felépíteni és formába hozni, meg tavasszal a leghúzósabb időszakra.
A második, hogy a kiszemeltek egyike sem kiforrott játékos aki az Ő pótlására érkezik, de inkább érkezne. Szerintem nem az első évében kellene Valverdének a csikókkal bajlódnia (persze vén csatalovak sem kellenek). Úgy gondolnám, hogy előbb ismerje meg a stílust, a rendszert és az év második felére kezdjen el gondolkodni azon kik azok a fiatalok akiket ő be tudna építeni a csapatba.
Az is lehet, hogy Valverde könnyebben boldogul kiforratlan játékosokkal, mint kész sztárokkal. Előbbiekkel már dolgozott, utóbbiakkal még nem.
A hírek arról szólnak, hogy csak akkor menne a Realba, ha a BBC egyik tagja távozik, mert nem akar padozni.
Nem gondolom, hogy ehhez távoznia kéne vkinek. Ha leigazolják óriási összegért, akkor nyilván nyomni fogják, és nem is annyira alaptalanul. Bale nem futott legutóbb jó szezont, bár ebbe a sérülése is benne volt, Benzema pedig kb. 1,5 éve gyatra, elvétve vannak jobb meccsei, vagy olykor csak momentumai.