Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az az értelme, hogy nem mindig ugyanazon a csapaton van a nagyobb nyomás. Volt valami felmérés, hogy sokkal jobban megéri kezdeni a tizenegyeseket, mert akkor a lélektani előny mindig nálad van. Az ABBA rendszerrel félúton cserélődik... Ergó igazságosabb a tizenegyespárbaj.recrea írta:És ennek mi értelme van?
Semmi, de jól hangzik. ABBA.recrea írta:És ennek mi értelme van?
Ez mi?PCsabi írta:Büntetőknél tetszik ez az ABBA-rendszer.
Nekem nem, egyrészt konzervatív vagyok, másrészt nem tartom szerencsésnek, hogy egy csapat kettőt lőjön egymás után, amíg az ellenfél lő, az jó éehetőség kicsit megnyugodni.PCsabi írta:Büntetőknél tetszik ez az ABBA-rendszer.
crixus írta:Nagy francia bajnokság...Tavalyi 6. helyezettet most szórta ki a Vidi az eurépa ligából
Biztos hogy elviszik még ezen a nyáron, csak a kérdés hogy ki. A Neymar ügy rendesen megbolondítja a piacot, még akár mi is hozhatjuk mondjuk 150ért nem kell. Nagyon a Real tűnt befutónak, de állitólag Guardiola is vinné de hiába a poszteres kép szerintem a kisgyerek megvárja hátha megkóstoljuk mi is.Mbappé utolsó meccse volt?
Nem, a végén visszalépett, és a 2-szer akkora fizut választotta - szerintem érthető módon. Vannak olyan pletykák, hogy azért ment oda, mert Neymar mondta, hogy ő is megy. Elég bulvár szagú ez mondjuk..zsoltfree írta:Bocs az offért, de Alves mit keres PSG mezben??? Nem a cityhez ment?
LG írta:De igen, viszont olyan szerződést írt alá, hogy kedve szerint játszhat más csapatokban is. A szuperkupán pl. jön hozzánk játszani, és valószínű a szezon során több fontos rangadón is pályára lép majd nálunk.zsoltfree írta:Bocs az offért, de Alves mit keres PSG mezben??? Nem a cityhez ment?
De igen, viszont olyan szerződést írt alá, hogy kedve szerint játszhat más csapatokban is. A szuperkupán pl. jön hozzánk játszani, és valószínű a szezon során több fontos rangadón is pályára lép majd nálunk.zsoltfree írta:Bocs az offért, de Alves mit keres PSG mezben??? Nem a cityhez ment?
MessiNeymarSuarez írta:Kondogbia mekkora öngólt lőtt, tejoég...![]()
![]()
Én a Vidi miatt ránéztem, meg láttam a Dinamo Bucharest-Bilbao-tvisca el barca írta:összefoglalót néztem csak én is, totál elfelejtettem, hogy meccs van
Szépen át is emelték az EL-ben.visca el barca írta:Bobbykám, a nagy nyári baseball dömping közben csak most vettem észre, hogy mandanda szép csendben visszasurrant a hátsó ajtón
Magon fent van HD-ben.MQuCsabi írta:Hol lehet a meccsekhez férni?