Bajnokok Ligája & Európa Liga
A Napoli szépen játszott, a Nizzától meg kicsit többet vártam. Azt hittem, a Napoli elfárad a sok letámadástól a második félidőre, és a Nice talán kiegyenlíthet még. Ehhez képest összehoztak még az olaszoknak egy tizit, meg ki is állíttatta magát Koziello.
Seri meg elég halovány volt ma, bár ugye a teljes csapatot lejátszották. Meg azért a Nice-ből hiányzik is pl. Balotelli.
Seri meg elég halovány volt ma, bár ugye a teljes csapatot lejátszották. Meg azért a Nice-ből hiányzik is pl. Balotelli.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hál istennek nem változott sokat a Napoli, még mindig öröm nézni őket. Talán a legszebben játszó csapat Európában jelenleg, még ha bajnok minőségte nem is nagyon tudnak összehozni a forrásaikból. Bár most azért nagyon komoly kis csapatuk van már, ha a Juve botladozna valamiért, akár oda is érhetének a végén..
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez jogos, igazad van...Normandia írta: Off
Azt tudod hány katona volt a Wermacht kötelékében abban az időszakban? Na csak azért, hogy az annyira még sem olya sűrűn fordult elő.
Astana-nál Kleinhesiler eldönti.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Celtic stadionjában van egy kisebb hangulat...

- Normandia
- Director del Fútbol
OffBob_Marley írta:offMessiNeymarSuarez írta:Hoffenheim jógyenge tizit lőtt...![]()
Az megvan hogy Himmler az egyik asszisztens neve?
Ha jól rémlik 15 Heynrich Himmler volt a Wehrmacht kötelékében 39-45 között, szóval annyira nem lehet ritka.
Végigfutva az eredményeken van 1-2 csapat, akik nem is igazán rémlenek melyik ország, szurkolok nekik. Mindig jó ha új csapatok is megtudják magukat mérettetni.
Azt tudod hány katona volt a Wermacht kötelékében abban az időszakban? Na csak azért, hogy az annyira még sem olya sűrűn fordult elő.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
offMessiNeymarSuarez írta:Hoffenheim jógyenge tizit lőtt...![]()
Ha jól rémlik 15 Heynrich Himmler volt a Wehrmacht kötelékében 39-45 között, szóval annyira nem lehet ritka.
Végigfutva az eredményeken van 1-2 csapat, akik nem is igazán rémlenek melyik ország, szurkolok nekik. Mindig jó ha új csapatok is megtudják magukat mérettetni.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hoffenheim jógyenge tizit lőtt...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ebbe a MU-ba tökéletesen illene Gomes... 

nem tudom nézitek e? a Real leiskolázza ezt a falábú angol gárdát, ennek ellenére csak egy les(gyanús) góllal vezetnek.
azt mondjuk nem tudom (még soha nem sikerült rájönnöm)mitől százmilliós ez a Pogba gyerek? egy szép szerelés a fél idei teljesítménye a többi nulla, vagy hiba.
a spanyolok uralják a középpályát de a támadóhármasuk még nem elég éles. Isco és Casemíró viszont , nagyon jól mozog. a védelmük jól rombol de nincs nehéz dolguk egyelőre.
én úgy látom a Real behúzza de persze jöhet még változás ha az angolok bátrabbak lesznek.
azt mondjuk nem tudom (még soha nem sikerült rájönnöm)mitől százmilliós ez a Pogba gyerek? egy szép szerelés a fél idei teljesítménye a többi nulla, vagy hiba.
a spanyolok uralják a középpályát de a támadóhármasuk még nem elég éles. Isco és Casemíró viszont , nagyon jól mozog. a védelmük jól rombol de nincs nehéz dolguk egyelőre.
én úgy látom a Real behúzza de persze jöhet még változás ha az angolok bátrabbak lesznek.
- visca el barca
- Presidente del Barça
csak egy szurkolói koreo a legia uefa meccséről.... mindig is volt ízlésük a srácoknak. ismerve az uefat elég komoly bünti lesz belőle

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ajax-Nice meccset nem tudom nézi-e valaki még, de érdemes. Kicsi Kluivert kegyetlen mit megy, bazi jónak néz ki eddig ez a kölyök..
A velünk ismét szóbahozott Seri is jól játszik amúgy, ilyen teljesítménnyel lenne tényleg keresnivalója itt is. Jelenleg legalábbis mindenképp.
szerk.: Seri mi gólpassz..
A velünk ismét szóbahozott Seri is jól játszik amúgy, ilyen teljesítménnyel lenne tényleg keresnivalója itt is. Jelenleg legalábbis mindenképp.
szerk.: Seri mi gólpassz..

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Persze, kint is volt a meccsen, Mutuval úgy örültek mint két gyerek, bár Mutu lehet csak a koksztól örült.visca el barca írta:rivaldinhot remélem vágod h az öreg kölyke

Itt a gólja:
https://www.youtube.com/watch?v=LQQC3cCtybM

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát ez így eldőlt sajnos.....

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szép jinx volt....Hát ez így el is dől.....
Sokkal több volt ebben, még tíz emberrel is. Nagy kár érte.
Sokkal több volt ebben, még tíz emberrel is. Nagy kár érte.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szép is 2-0-ról kiengedni a kézből és most már 2-2....
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kegyetlen jó a mezünk. 
Kéne még egy gól, de ez se rossz.

Kéne még egy gól, de ez se rossz.

Pedig ez az izraeli csapat se kepvisel olyan jatekerot amit beharangoztak a meccs elott. Legalabbis egyelore. Kene egy idegenbeli gol, nincs meg ez letudva. Es ne felejtsuk el, hogy a bajnok edzoje elment a Honvednak, csak par hete keszulnek az uj mesterrel.
A Vasas gyorsan lerendezte magát! Nem kellene ezt erőltetni.
nyert már második kalapos BL-tMessias2 írta:Amikor mi lettünk a bajnokok, akkor nekem is tetszett.babaking írta:
Nekem tetszik a rendszer, hogy az elsö kalapba mennek a bajnokok, mert így bár az elsö kalap gyengébb, a második jóval erösebb, és így jó meccsek alakulhatnak ki a csoportkörben is. Izgulnia meg úgy sem kell senkinek, mert a másik két csapat nem jelenthet akadályt senkinek (najó talán az angoloknak), meg nem jelent semmit ha estleg csak másodikként megy tovább valaki.

Madridista.
Amikor mi lettünk a bajnokok, akkor nekem is tetszett.babaking írta:
Nekem tetszik a rendszer, hogy az elsö kalapba mennek a bajnokok, mert így bár az elsö kalap gyengébb, a második jóval erösebb, és így jó meccsek alakulhatnak ki a csoportkörben is. Izgulnia meg úgy sem kell senkinek, mert a másik két csapat nem jelenthet akadályt senkinek (najó talán az angoloknak), meg nem jelent semmit ha estleg csak másodikként megy tovább valaki.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Ahogy nézem a második kalaposok jól belenyúlhatnak, de akár egy nagyon laza csoportot is kaphatnak az elsö kalaposok alapján.
Nekem tetszik a rendszer, hogy az elsö kalapba mennek a bajnokok, mert így bár az elsö kalap gyengébb, a második jóval erösebb, és így jó meccsek alakulhatnak ki a csoportkörben is. Izgulnia meg úgy sem kell senkinek, mert a másik két csapat nem jelenthet akadályt senkinek (najó talán az angoloknak

Madridista.