Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez jogos, igazad van...Normandia írta: Off
Azt tudod hány katona volt a Wermacht kötelékében abban az időszakban? Na csak azért, hogy az annyira még sem olya sűrűn fordult elő.

OffBob_Marley írta:offMessiNeymarSuarez írta:Hoffenheim jógyenge tizit lőtt...![]()
Az megvan hogy Himmler az egyik asszisztens neve?
Ha jól rémlik 15 Heynrich Himmler volt a Wehrmacht kötelékében 39-45 között, szóval annyira nem lehet ritka.
Végigfutva az eredményeken van 1-2 csapat, akik nem is igazán rémlenek melyik ország, szurkolok nekik. Mindig jó ha új csapatok is megtudják magukat mérettetni.
offMessiNeymarSuarez írta:Hoffenheim jógyenge tizit lőtt...![]()
Az megvan hogy Himmler az egyik asszisztens neve?

Persze, kint is volt a meccsen, Mutuval úgy örültek mint két gyerek, bár Mutu lehet csak a koksztól örült.visca el barca írta:rivaldinhot remélem vágod h az öreg kölyke

nyert már második kalapos BL-tMessias2 írta:Amikor mi lettünk a bajnokok, akkor nekem is tetszett.babaking írta:
Nekem tetszik a rendszer, hogy az elsö kalapba mennek a bajnokok, mert így bár az elsö kalap gyengébb, a második jóval erösebb, és így jó meccsek alakulhatnak ki a csoportkörben is. Izgulnia meg úgy sem kell senkinek, mert a másik két csapat nem jelenthet akadályt senkinek (najó talán az angoloknak), meg nem jelent semmit ha estleg csak másodikként megy tovább valaki.
Amikor mi lettünk a bajnokok, akkor nekem is tetszett.babaking írta:
Nekem tetszik a rendszer, hogy az elsö kalapba mennek a bajnokok, mert így bár az elsö kalap gyengébb, a második jóval erösebb, és így jó meccsek alakulhatnak ki a csoportkörben is. Izgulnia meg úgy sem kell senkinek, mert a másik két csapat nem jelenthet akadályt senkinek (najó talán az angoloknak), meg nem jelent semmit ha estleg csak másodikként megy tovább valaki.