szerintem ez csak ilyen önnyugtató szöveg. sokkal jobban jártak nemyarral, mintha 220-ért megvették volna mbappét meg vmi francia tölteléket, vagy vettek volna két bale/pogba féle bohócot. vagy akkor ránk is ránk lehetett volna sütni 4 éve, hogy neymarért kifizettünk 100-at, pedig abból a pénzből akkor még két igen jó focistát is lehetett volna venni + akkor még senki nem tudta mi lesz belőle, az ugribugri brazil bajnokság után mire lesz itt képes. lehet fikázni a psg-t, de mi is a markeing meg a hype miatt vettük meg. mond h nincs igazamChino írta:Mondjuk a PSG talán jobban járt volna ha ezt a pénzt csapatépítésre fordítja. Legalábbis, ami a sportszakmai részét jelenti. Igazából van két kiemelkedő játékosuk, a többi azért nem szűk elit. Van egy Draxlerük akik igazán jó és fontos láncszem volt és nem erre próbálnának építeni, hanem inkább ráhozzák a nyakára Neymart. Akik tényleg elit játékosok voltak már kiöregedőben vannak. Silva, Alves, DiMaria, De a Matuidi-Cavani duóban sem sok van és ők sem a top5 kategória. Ha 220 milliót csapatszinten költenek el, szerintem jobban járhattak volna, persze a marketing és a pénz nem ezt diktálja. Illetve nem borult volna ekkorát a piac. 2-3 játékos többet adhatott volna, de hát nem ez a lényeg.

a kiöregedésről meg annyit, ha ők ez miatt gyengülnek, majd mi is fogunk, ini, masch 33-34, de 30+-nál jár messi, suarez, piq, turan, gyakorlatilag a fél kezdőnk """""öreg""""", rakéta, busi is inkább 30 mint 20...utánpótlás meg marlon, digne, denis suarez, pákó, andré gomes....
lentebb írtam.Kubla9 írta:Az első ajánlatunk Dembele gyerekért 70 millió+ bónuszok.
Dobták is vissza kapásból. Forrás:Di Marzio
ezt meg nagyon adom, kifizettünk érte 100-at, lallerért úgyszintén (jó, ő mondjuk megérte, mert azért előtt is világklasszis volt), most letesszük majd a jó esetben is 50-60 millás cou-dem pakkért a 220-at és akkor még mi panaszkodunk, hogy fel vannak verve az árak, holott mi csináljuk a cirkusztTromort77 írta:Lehet azon bosszankodni, hogy esik az eső, de nem érdemes. Kb ez ugyanaz a dolog. Én sem értem itt ezt a felháborodást. Mi is ugyanúgy egy felvásárló csapat is vagyunk. Mi mezünkön is ott virított, hogy Qatar. Amíg abból a pénzből megvettük Neymart addig rendben volt? Mert mi se aprópénzért vettük meg anno. Elment, nem kell ezen sírni.