Tényleg nem értem a történéseket.Varatrix írta:Neymar esete szinte egyértelmű, és tiszta volt a Coutinho sagához képest.
![]()
Ugye délelőtt [goal.com, mundo, sport] lehozta hogy, pár óra, vagy az angol lap esetében már konkrét megállapodás.
Jelenleg tehát "PÁR ÓRÁVAL KÉSŐBB": " A játékos nem kéri magát átadó listára, bízik hogy a két klub barátságosan el tudja intézni az átigazolást. A klub vezetősége továbbra is optimista, de tudják hogy nem lesz gyors átfutású a traszfer." [sport]
A [Goal.com] akik már ott tartottak hogy kész a megállapodás, most arról írnak hogy, a Barca 109 millió fontos ajánlatára is nemet mondott a liverpool, és ismételten közölték hogy nem eladó.
![]()
Engem itt már ég nem az zavar hogy kattintást akarnak, mert mindenkinek szíve joga nem elolvasni, a fórumon sem kell reagálni, ha baromságnak tartod, de ennyire hogy lehetünk töketlenek hogy sorra hátrálunk ki az összes üzlet mögül?
Megkímélné az idegeimet ha most kilőnék a netet sept1-ig.
Ha van egy kiszemeltem akkor bízom abban amit elképzeltem, ha az van hogy csak valakit igazolni akarok akkor ok, hezitálok nem biztos az elhatározásom:) Ha ez utóbbi vagyok, mit keresek a Barcelona élén?
Ha az van spórolni akarok, megint csak azt kérdezem mit keresek a Barcelona élén? nem azért mert spórolni akarok, ez rendben van, csak éppen az agytröszt nem érti ma mi a helyzet:)
Ma maradt 3 napunk hogy valamiféle ütőképes csapattal felálljunk az Ősi rivális ellen... hát ez bukott:)
Jöjjön laporta vagy akárki de legyen már ennek vége!