Mindent mondatoddal egyetértek!Stalkyard írta:Remelem jön Coutinho es Dembele is, egyedül igy lehetne menteni ezt a nyarat.
Tekintve hogy mindkét igazolás hiány posztra történik, es fiatal klasszis játékosokrol van szó, nem értem ezt az óriási felháborodást az árakon. Neymart 21 évesen a brazil bihocligabol hoztuk 100 feletti összegért gyaníthatóan, azon a transzferen senki se akadt ennyire fent. Most Dembele személyében egy olyan 21 éves embert hoznank 120-150 millaert, aki mar bizonyított egy Dortmundban, ráadásul azt se kell említeni mekkora infláció folyik az átigazolási piacon... Coutinho nagyjából ugyanez a tészta. Szóval marhára nem ertem ezt anagy felháborodást. Azt gondoltátok, hogy Neymar (es Iniesta) pótlása majd meglesz 60 milla + 2 barimeccs? Vagy komolyan nem ertem. Ennyibe kerül manapság egy fiatal klasszis igazolás. Fel kene ébredni. Vagy lehet játszani a büszke hungarokatalant, aztán najd kéretik csendben lenni ha jövőre mi állunk majd a 6-1 rosszabbik felén az olajosok ellen.
Dembele óriási tehetség, nem kell hozzá nagy (ész) hogy az ember észrevegye, a mozgása , ahogy lát a pányán stb stb, Cou. önmagában egy zseni ez is tisztán látszik, szükségünk van rájuk.
Mindkettőnek egyetlen nagy baja van: egyenlőre rossz csapatban vannak.
A mostani helyzetben nem szabad spórolni mert olyan gödörbe kerülhetünk amiből nagyon nehéz lesz kimászni!
Az áruk annyi amennyi, sajnos elszálltak a dolgok, de ettől még nem áll meg az élet, lépni kell mert aki itt fanyalog az majd nagyon szomorú lesz amikor semmit nem nyerünk és csakugyan fordítva lesz az 6:1, aszem ezt senki nem szeretné megélni!
Dembele, talán még azt is megkockáztatnám lehet olyan mint Ney vagy még több.
Öröm nézni ahogy mozog és amilyen lazán, ösztönből teszi mindezt. Hihetetlen a pali