recrea írta:Bob_Marley írta:
Nyilván feltételezés mennyit hozhat a, de a kiesett fizetés és az átigazolási díj fix. És igen majd szezon végén kiderül. Fogadás?

Részemről azt mondom meglesz a bajnokság.

Másik topikban pont írtam miért lehet jó, hogy felbomlik elől a hármas.
Csak a 220 a fix, h mi mennyiért vettük, sztem ők maguk sem tudják, kiesett fizut meg összeségében (csapatszinten) kell nézni, mert ha jön két játékos, akik ketten ugyanannyit keresnek, mint Neymar keresett, akkor nincs kiesett fizu. Főleg, ha a 26 milliót is ki kell még fizetnünk, plusz lehet, h a Santosnak is kell fizetnünk. Plusz a járulékos költségek, amiért most a játékosokat üldözzük, plusz az ő árukat is megdobta minimum 50 %-al. Reálisan nézve, ez egyáltalán nem érte meg gazdaságilag, egyedül a Neymar családnak.
Azért a saját csapatom ellen nem fogadok, továbbá én se jósolok rossz szezont, ellenben az msn felbomlásának pozitív hatásában én is látok fantáziát.
Nekem ez így sok feltételezésnek hat, hiszen írod hogy a fizetés két embernek nagyobb lehet, járulékos költség stb (az mondjuk valós), de jelen helyzetet kell nézni, szerintem. Érted ha elmész a boltba és látod, hogy hú veszek paradicsomot, mert jó árra jön ki, jó befektetés akkor nem lehet úgy nézni, hogy de a megspórolt pénznél többet költesz majd másnap dinnyére meg paprikára. Értem a logikádat, s helyes is, de én másként számolok, de lehet a tiéd jó. Én adott esetet nézek, eladtunk bőven rekordért embert, kiesett egy pofátlan fizetés, nálam ez gazdaságilag egy jó biznisz volt. Nem tudom máshogy arányosítani mint 700 milliót termelő cég esetében legyen "csak" 220 millió euró, óriási összeg, egy emberért.
Serit se hoznám feltétlenül, majdnem Serink van, csak e és i betű nélkül.

A logikát nem értem, Inigora sajnálunk 32 milliót, de kidobnánk máshova 100+-t. És tényleg Dembele esetében az a röhej, hogy tavaly hozhattuk volna, Dortmund vette 15-ért, legyen a duplája, amiért mi hoztuk volna, de még akár legyen 40 is. Mennyire inkompetens lépés lenne most 100+-ért megvenni, nem értem hogy nem érezzük ennek a lépésnek a súlyát és fogalmatlanságát.
Igen pl lejjebb remek ötlet, hogy Matuidit hozhattuk volna vagy Rabiot. De ugyanez igaz, hogy körbe lehet ám nézni más csapatokban is. Spanyol liga, vagy ugye a francia okádja ki magából csúnya szóval a jó játékosokat. Vagy nem is kell feltétlenül igazolni, legyen Samper mit bánom én. Muniros dologgal nem értek egyet, Paco többet letett az asztalra, s Munir kezdőként se tudott nagyot produkálni a Valenciában. És igen Gomesről sem mondtam még le, mert a Valenciában jó volt, s voltak nálunk is életjelei.