giggs írta:Ebből 89% oldalra a mellette állónak, vagy a kapusnak. Írtam, hogy amikor letámad az ellenfél, akkor van bajban.
Amugy egy vedotol mit varsz ? Amiota Barca meccset nezek, meg Puyol Marquez tengely ota is az ment altalaban, hogy a legbiztonsagosabb megoldast, ez altalba ahogy irtad is, vagy oldalra, vissza, hatra. Most komolyan egy vedo kene szervezze a jatekot, vagy mit vartok tole ? Szerintem az utobbi idok egyik legjobb igazolasa, ar/ertek aranyban a negro. Vannak neha hibai, meg kell csiszolni a jatekan, de a vak is latja, hogy ha igy halad, hosszu tavra megoldhatja az egyik kv posztot.
Amikor letamadtak is, altalaba a biztost valasztja, ez igaz Pique vagy Masch ra is, ok is voltak amikor rontottak meg Umtiti is hibazott neha. De ki nem ? Most megint keressuk a tut a szenakazalban a jatekosoknal.. ?
Szerintem pont, hogy nem nala(naluk kell) keresni, tavaly az egyik legjobb emberunk volt szvsz, Piquen se mult a dolog, az emlitettek kozul talan Masch volt neha bizonytalan, meg Stegen, de tavaszra megmutatta, hogy van benne kakao, sok pontot hozott nekunk.
Nekunk alapvetoen a jatekunk nem abbol all, hogy egy vedo kezdje szervezni a jatekot, hanem a leheto legbiztasabbat csinalni, altalaba odaadni a kpnak, Busi, vagy Ininek, hogy ok szervezzenek, vagy Messi, barki csak nem ok. Nem is emlekszem hogy volte olyan amikor egy vedonk szervezte a jatekot, talan Suarez golja, egy regebbi Clasicon, amikor Masch atloveset vette le, s rugta el Casillas mellett.
Meg amugy is, valszeg ezek az alap jatek melleett, edzoi utasitas is gondolom, hogy ne vitezkedjenek hatul ha nem muszaj, de igy is sokszor nyomas alatt nagyon szepen hozzuk ki, haromszogelessel vagy csak jol kijatszva. Na de bocs az offer, de ezt muszaj volt...