Ennek az irasnak adom minden szavat, zsolt
Nagyon elvannak szallva az arak, jatekoosk, meg ugy minden... Nem jo fele mennek a dolgok.
En mar ugy vagyok ezzel az igazolasos hercehurcaval, hogy ha nem jon senki akkor ne is hozzunk senki kozepszert, a nepcsitittasert, meg hasonlok miatt. Minel hamarabb valahogy rugjak ki a mostani vezetoseget, es kezdjenek el epitkezni ujra. Lehetoleg a gazsival amit kaptunk Neymarert.. Pakoljak ki a sallangot valahogy most mar, s adjak meg a lehetoseget a fiataloknak. Hatha... Telig sok minden kiderulhet, akkorm eg kupakat nem adnak, addig meg igy is minimum elvaras az lenne, ezzel a kerettel, hogy tapadjunk a Madridra. Szerintem annyira nincs, nem lenne baj ezzel a kerettel igy sem, csak a media, meg sokminden felfujta. Mi is, mert rossz, hogy elment egyik huzoember, a masikok meg kezdnek oregedni ki. Erositeni kellett volna a nyaron, ehelyett gyengultunk, de meg igy is, tavalybol kiindulva lehet keresnivalonk, csak jo szerekzetet kell kapni, taktikat, ki kell okoskdni Valverdenek, amihez remenyeim szerint konyit az oreg, azert...
Azert ne felejtsuk el, van egy Suarezunk, Messink, Busi, Ini( jo nem egy csucs Ini, de ha jol tudjuk kezelni a fontos meccsekre jo lehet meg nagyon), Pique, Masch, hogy csak a fontosabbakat mondjam. Azert ez meg igy is veretes nevsor, meg a top3 as csapatok is osszetennek a kezuket joforman ha ilyen kezdojuk lenne. Pl, az orokvesztes csapatokban, Juve, Tico fele ennyi sztar nincs, de csapatkent mindig ott vannak a tuz kozelbe, igaz, lehet olyankor pont 1,2 sztar hianyzik. Akik nekunk meg vannak.
Azert ez a nevsor, meg igy Neymar nelkul is azert nem elhanyagolhato, ebbol ha Ernesto kihozza a maxot, siman lehet egy jo idenyunk. Inkabb nehozzanak senkit, legyen vege bohockodasnak, Kuldjek el Gomest, en Aradt megtartanam igy, Ney helyett Deuval edes kettesben nyomhatnak felvaltva. De Gomest, es meg legalabb Rafi vagy Denisnek mennie kene. Sampert meg Alenat amennyire lehet nyomatni kellene, telig hogy lassuk meg mit birnak meg, mit hoz ki beloluk a lehetoseg. Ez csak fickio, felvetes, de lehetne benne racio, szerintem. S ha nem valik be, telen ott lenne a della, s remelhetoelg egy uj vezetoseggel lehetne hozni 1,2 arcot, minosegi arcot
Ahogy zsolt is irta, en sem ertem Grizt miert nem probaltuk meg, nem annyira fiatal mar, de a legjobb koraban van, ahogyan hoztuk Lajcsit is. O is amit lehetett mindent elbukott, szerintem abbol a kevesbol tudna gazdalkodni amit itt kap..
150 millakat kiadni Dembelere, akarmennyire irto tehetseges, de nem adnek en sem, meg Coutinhora sem. Meglassuk mi lesz ebbol, de most mar ez egy rohadt nagy szappan opera, ami meg mindig nem jart le... Ez mar kezd vicc kategoria lenni lassan
En csak abban bizom, hogy tuzoltasra ne hozzanak senki kozepszert, illetve a vezetoseget minel elobb elsporetni onnet. Valszeg, ez a ketto nem fog megtortenni egyben, max csak egy, remelhetoelg utobbi.