Egybehangzó sajtóértesülések szerint 85+15-öt visszakézből elutasított a Pool, és azt mondták, hogy nem eladó Coutinho. Továbbra is tartom amit az elején mondtam, a saját projektjüket böknék tökön, ha eladnák a brazilt, nem látom egyszerűen azt az opciót, hogy ő jönne.. Verratti 2.0 ez az ügy szerintem.
Más. Elvétve vagyok pár napig most csak "sajna", látom sok jó vitáról maradok le..

Pár gyors gondolat lefekvés előtt:
zsoltfree írta:Most viszont tényleg egy Dembele, és Coutinhoért könyörgünk már 100 plusszos összegekkel?
Igen, mert már itt tart a piac. Szerintem is röhejes, de a ennyiért állnak velünk szóba, akkor nincs mit tenni. Mbappé 180, Eriksen szintén +100 lenne, Ketia 85 millióért(?) se lett eladva, stb. Hónapról-hónapra nőnek a játékosok értékei, ha minőséget akarunk vagy tejelünk, vagy a mostaninál jobb sportigazgatót és szakmai stábot szerzünk. Jelen helyzetben az elsőre van csak esély.
Coutinho meg amikor nem sérült, már simán van PL top 10. Ebben a posztban meg amit most játszott előszezonban, szerintem még előrébb is csusszan majd - nálunk is hasonlót játszana.
Rinku írta:Ezért kéne kukázni még vagy két benga fekát a francia középcsapatokból. Aranybányák. Ezek a negrók arannyá tudnak válni szakértő kezek alatt, iszonyatos fizikum és erő lakozik bennük, ha növesztünk beléjük egy kis agyat még, a szakembereink megvannak hozzájuk. ... Seri árán nem gondolkoznék egy percet sem. ...
Itt nem tudom, hogy Serit is erre értetted-e, de emberünk 170 sincs, és nem épp az a brusztolós fajta..
Agyat növeszteni meg nem olyan egyszerű sajnos, de erről a rövid gondolatom lejjebb majd.
hajnesz írta:Bocsánat,kreativ, magas játékintelligenciájú emberekkel, igy a helyes. Fizikai párharcot meg vivjon a kapusunk, az nem barca filozófia, szóval hagyjuk

.Meg különben is, a kis törpéknek csak akarni kell, és menni is fog a védekezés. Az más kérdés, hogy még a riválisunknál is elfér egy ilyen tipusú ember oda középre, és bár nem ő csinálja a cirkuszi mutatványokat a labdával, szép csendben 2 döntőben is gólt lőtt.
Itt afölött a tény fölött szép csendben átsiklotok sokszor, hogy mellette van egy Isco-Kroos-Modric trió, akik minden hiányosságát feledtetik a pályán kb, olyan szinten zseniális triót alkotnak. Rakd be Gomes és Rakitic közé, egész más lenne a megítélése..
Lehet odaszúrogatni azoknak, akiknek egy Barcában fontos a kreativitás és a játékintelligencia egy középső középpályástól, de semmivel nem jobb az, ha ezeket a tulajdonságokat félvállról veszi valaki. Mutassatok már egy olyan sikeres csapatot, aki a miénkhez hasonló játékot tudott úgy játszani, hogy nem volt egy minőségi támadó szellemű középpályása sem. Nekünk ez egyedül Ini jelenleg, aki ha szerencsések vagyunk 25-30 meccset fog tudni játszani jövőre jó eséllyel, lehet annyit se.
Itt volt egész évben a Gomes, Rakitic, Arda trió pl, pont azok a profilok vegyítve amire vágynak itt rengetegen, erő, magasság, akarat, aztán egyik annyira rossz volt a középpályán, hogy csak támadóként használatuk végül, másik kettővel meg büntetni lehetett volna, amikor együtt játszottak.
Azt meg én speciel nagyon remélem, hogy a sikereket hozó filozófiát nem fogjuk elhagyni a rövidtávú eredmények érdekében.. Még mielőtt valaki felhozná a stílusváltást.
Subinho írta:tyityo írta:150 milláért én tuti nem venném meg Dembelét

.Ez csak lehuzás akkor inkább visszahoznám Alexis Sánchez-t.Szerintem jönne is hogy már nincs Neymar igy fix kezdö lenne.
Detto! Amikor itt játszott is szerettem, azóta pedig nagyon sokat fejlődött, bőven kilóg a PL-ből felfelé. 60 misi+100 Coutinho és meg is vagyunk és mág marad is 60 Bartomeunak. Ha meg eladjuk a Turan/Gomes párost, akkor egy 100-as mehet a stadionra. Csak történjen már valami!!!
Alexis szerintem mondjuk nem fejlődött annyira sokat igazából, csak úgy van játszatva ahogy kell. Nyilván javult is, de emlékezzünk a 14-es VB-n hogy játszott, miután nálunk egy magához képest jó Barcás szezont hozott.. Ég és föld. Neki vezérbikának kell lenni, csak úgy tud érvényesülni igazán, az meg itt sose lesz. Szerintem mindenki jobban járt az ő távozásával.
Bob_Marley írta:Serit se hoznám feltétlenül, majdnem Serink van, csak e és i betű nélkül.
Szóviccnek tényleg jó, de remélem azért nem teljesen komoly.

Teljesen más a két játékos, és az is, amit az aktuális csapatuknak nyújtanak.