visca el barca írta:hagyni kell a francba az egészet. coutinhot is, dembelét is, serit is.
én már akkor is elégedett leszek ha az arda, munir, veramelen, douglas, rafinha, DS pakktól megszabadulunk (AG ugye nem eladó). előre megpróbálnék még hozni vkit, inaki williamsre gondoltam, elég szimpatikus gyerek, hátha lehetne belőle vki, de ahogy látom neki is 50 milliós kisárlási ára van...
ts/cillessen
semedo/vidal/piq/masch/marlon/umtiti/alba/digne
rakéta/busi/ini/AG/SR/alena/samper
messi/lajos/pákó/dölöfu/?
ezzel kell nekivágni a szezonnak és bízni valverdében, de főleg messiben, hogy lesz kedve idén focizni. aztán ez vagy elég lesz vagy nem.
bizalmatlansági indítványból nem tudom mi lesz, a culékat nem ismerem, hogy sztárlázban égnek, vagy beérik annyival mint Bob, hogy hűdesokpénzünkvan. remélem előbbi és eltakarítják innen ezt a nulla sleppet.
Az a baj, hogy Messinek tavaly is volt kedve focizni, sőt sokszor földöntúli formában nyomta, de stabil, kreatív csapat nélkül ez pont annyira volt elég, hogy ne februárban veszítsük el a reményt a bajnokságban, hanem az utolsó fordulóban, és arra hogy BL-ben a Juve ellen legalább legyen 1-2 helyzetünk, és ennyi...
Idén sem erre kéne támaszkodnunk, pont hogy erősíteni kéne a csapatot, csak ugye hamarabb hoznék el saját lábon egy igazolást, mint Bartoék nagyon úgy néz ki...
Komolyan, egy ilyen RM ellen Dulifulikkal, meg Denisekkel akarunk harcba szállni ligában, BL-ben?

Abramovics feleségének meg biztos kellett a pénz etetni szegény gyerekeket, ezért iratta rá a fele vagyonát...