Azert ne kuldjél el mindenkit mert más véleményen vannak emberek mint te! Mindenki szerint horror árrol beszélünk, de erröl nem te vagy én tehetünk, hanem ez a pancser vezetöség..Maxi írta:Ha kiadunk 100+ milliót Dembelere én köszönöm szépen többet nem jövök.
Ez nem állapot, komolyan mondom. Vicc, óriási nagy vicc az egész. Coutinho ára is az, de Ő azért bizonyított már, bár 100(60) felett semmiképp nem adnék érte!
Inkább menjünk neki ezzel a kerettel a szezonnak de úristen, nehogy ilyen fejetlenségbe szaladjunk bele, mert megőrülök komolyan.![]()
![]()
Ja és kedves forumtársaim, nagyonnagyon vissza kell fogjam magam, hogy ne küldjek el néhányatokat a jó büdös...ba. Kb a kezdetek óra olvasom a forumot, de eljutottunk oda nektek köszönhetően, hogy lassan a hányinger kerülget és azon kapom magam, hogy megszokásból olvasom csak. És sajnos a régi motorosokban is csalódok, tisztelet a kivételnek.
Hálátlan banda.
Ha valasztani kell én is Cout preferálom csak letolt már szezont komomyt szinten, nagyon gólerös, és nincsenek felesleges flikk flakkok mint Neynel..
Dembele érthetetlen hogy miert ennyi mikor 1 szezonja van, a rennes nem szint, viszont ilyen hulye helyzetbe kerültünk, hogy Verratti kapufa, szerintem Coutinho volt az alternativa, ott is befürdeni láccunk, elvileg ma bejelentik

Hogy miert kell ennyiert? Mert a vezetőség menteni akarja a kis popoját, hogy Ney helyett hoznak vakakit..most pedig itt tartunk hogy annyi amennyi csak jöjjön inkabb drágán azt majd mi szurkolok könyebben megemésztjük, minthogy nem vettek senkit..
Sokkal jobban idegesit pl: engem higy mit keres még Arda Munir Gomes a keretben..