Aztán lehet elhozzuk Paulinhot.

hát meg akkor volt egy csúcs iniesta-xavi kp, meg egy Puyol a védelemben, meg top Alves a jobbon.davi10 írta:Azért 2013-ban kicsit másak voltak az erőviszonyok. A Realnak nem volt ilyen bomba csapata, és az Atletico se volt ennyire a toppon.Leon írta:Nem értem itt ezt a nagy siránkozást, a legtöbben úgy csinálnak mintha a Messi-Neymar-Suarez mindhárom tagja lelépett volna....![]()
Lettünk mi pontrekorder bajnokok 2013ban úgy hogy csak egy épkézláb emberünk volt Messi személyében két fogalmatlan kutyaütővel (Alexis-Pedro) az oldalán.
Vezet is 1-0-ra a Watfordpep71 írta:Coutinho nincs a keretben sem a watford ellen...
Nem nézegetnek ők semmilyen fórumot, épp szürcsölgetik a koktéljukat a Kanári-szigetekenMessiNeymarSuarez írta:Óvatosan, nehogy felnézzenek Bartoék a fórumra és pont ezt lássák meg...Cestus írta:
Gondolod, hogy nem viccnek szántam?
visca el barca írta:az az igazság ha választani kellene dembele és coutinho között inkább előbbit hoznám, rá most 1000x nagyobb szükség van mint a brazilra. középpályára vagyunk elegen, ernő bácsi majdcsak kitalál vmit. a brazil helyett elhoznám serit, aztán vagy jó lesz, vagy nem, ha utóbbi, akkor jövőre ismét meg lehet próbálni coutinhot. talán ez tűnne most a legésszerűbb megoldásnak és akkor nem kellene elvernünk 250 milliót, """"csak"""" 150-et.
Óvatosan, nehogy felnézzenek Bartoék a fórumra és pont ezt lássák meg...Cestus írta:
Gondolod, hogy nem viccnek szántam?
Gondolod, hogy nem viccnek szántam?Samper írta:Épp ellenkezőleg! Meg ne lássam Paulinhot a Barcaban!
Seri nagyot ment tegnap, de azért remélem, inkább Paulinhot hozzuk helyetteCestus írta:]Seri tegnapi meccsén is kint voltak a megfigyelőink
Azért 2013-ban kicsit másak voltak az erőviszonyok. A Realnak nem volt ilyen bomba csapata, és az Atletico se volt ennyire a toppon.Leon írta:Nem értem itt ezt a nagy siránkozást, a legtöbben úgy csinálnak mintha a Messi-Neymar-Suarez mindhárom tagja lelépett volna....![]()
Lettünk mi pontrekorder bajnokok 2013ban úgy hogy csak egy épkézláb emberünk volt Messi személyében két fogalmatlan kutyaütővel (Alexis-Pedro) az oldalán.
Ez szép és jó, de Deulofeu-n kívül ezek a játékosok kb. 10 éve már az első csapatnál vannak.Nero. írta:Ha senki nem sérül meg, akkor holnap a Real ellen 6 saját nevelés lesz a kezdőben (Pique, Alba, Busquets, Iniesta, Messi, Deulofeu) és Roberto is biztosan jatszani fog par percet.
Mondjatok nekem egy top 25os európai klubot ahol ennyi saját nevelés lép pályára a legerősebb ellenfél ellen.
Valaki írta pár napja, hogy inkább most verjük el az összes pénzt, amíg van értéke. Jövőre a VB után mégjobban felmennek az árak, pláne Coutinhoé, aki valószínűleg egy tarolós Brazil válogatott oszlopos tagjaként komoly figyelmet fog kapni.visca el barca írta:az az igazság ha választani kellene dembele és coutinho között inkább előbbit hoznám, rá most 1000x nagyobb szükség van mint a brazilra. középpályára vagyunk elegen, ernő bácsi majdcsak kitalál vmit. a brazil elhoznám serit, aztán vagy jó lesz, vagy nem, ha utóbbi, akkor jövőre ismét meg lehet próbálni coutinhot. talán ez tűnne most a legésszerűbb megoldásnak és akkor nem kellene elvernünk 250 milliót, """"csak"""" 150-et.
Seri nagyot ment tegnap, de azért remélem, inkább Paulinhot hozzuk helyettepalesz77 írta:Seri tegnapi meccsén is kint voltak a megfigyelőink
Ezt honnan? Azért kérdem, mert pont most jönnek újra a hírek, hogy a játékosok viselkedése miatt eladják őket majd jó eséllyel. Dembéléről 100m fix + 20m 30 gól után + 30m meccsek száma alapján, Coutinhonál 150-ről írtak csak részlet nélkül. Plusz Seri tegnapi meccsén is kint voltak a megfigyelőink, van egy tippem, hogy tegnap se okozott nekik csalódást..Vakmacska írta:Sajnos közben hivatalos, hogy a Pool nem engedi el C-t és D-t meg a Dortmund.
Csak arra írtam, hogy kellenek a tehetségek is, mert gyorsan lecsapnak rájuk. Mint pl. Gabriel Jesusra is. Amúgy még Gelson vagy Wiliam Carvalho jutott eszembe a Sportingból.csabimo írta:Most az első csapatot kell erősiteni, nem a Barca "B"-t..BarcaMo írta:Azért Evander Ferreira vagy Luan is hozható. Brazíliában mindig feltűnik valaki vagy az argentin Maxi Romero.
Ezzel rohadtul nem értek egyet.Samper írta:A La Masia pillanatnyilag nem több, mint legenda. A B csapatunk visszajött ugyan a másodosztályba, de alig van köztük tényleges saját nevelés. Tegnap is csak kínservvel nyertek 1:0-ra utolsó előkészületi meccsükön. Ezzel együtt nincs más út, mint figyelni, hogy ki nőhet ki a B-ből, kiket lehet tehetségeket odaigazolni, mit ajánlanak megváltoztatni a juvenilnél. Vagyis a cél jó, de egyhamar csodákra nem számíthatunk.
Ez jól hangzik, de ennek a kivitelezése úgy lehet eredményes, ha az arany középutat megtaláljuk. Pl. Dembele ehhez is szükséges. Egyrészt oda nagyon nincs használható ember és saját nevelések mellé is kell egy-két nagyobb igazolás.Stoichkov írta:En vagyok az egyetlen itt aki nem banja ha meglevo jatekosokbol, fiatalokbol epitkezunk es kuzdunk az eredmenyekert inkabb mint megprobaljuk erovel, penze megoldani nagy nevekkel?
Valaki korabban irta, hogy a vegen meg visszacsuszunk az Arsenal szintjere... szamomra ez abszolut nem katasztrofa. Izgalmas, kuzdelmes meccsek, es a divatszurkolok 90%-a lelepne.
Amíg valamilyen oknál fogva látott rá esélyt, hogy békésen elengedjék, addig nem volt az a fajtaPCsabi írta:Nem úgy volt, hogy Coutinho nem az a fajta játékos, aki ki fogja kényszeríteni, hogy elengedjék?