Az.Nero. írta:Tavaly hogy kilettek rohogve azok akik arrol ertekeztek hogy a Barca hamarosan a Milan sorsara juthat, most is ilyen vicces?

Az.Nero. írta:Tavaly hogy kilettek rohogve azok akik arrol ertekeztek hogy a Barca hamarosan a Milan sorsara juthat, most is ilyen vicces?
Arda 2 éve azért jött 40-ért mert " kész játékos kellett, a következő 1-2 évben megtaláljuk Iniesta-Xavi utódját", akkor most hogy is van ez? Gyönyörű lesz a Gomes-Paulinho tengely...Xaviék jobbról nem is álmodhattak volna utódkéntNero. írta:Tavaly hogy kilettek rohogve azok akik arrol ertekeztek hogy a Barca hamarosan a Milan sorsara juthat, most is ilyen vicces?
A BeIN a PSG tulajáé. Remélem, hogy csak ő trollkodikrandomguy írta:Barça to drop interest in Jean-Michaël Seri after signing Paulinho, despite Xavi recommending the Ivorian midfielder. [BeIN]
Ok, de Seri sem top játékos és itt mindenki ilyet akar. Csak olvasgasd. Pénz nem számít egy másfél Neymaros transzfer sem számít. Igaz mindegyiket szerződés köti, de az smafu. Rá kell ígérni stb. Úgy osztják itt a srácok a lét, hogy csak na. Akire a nyáron rárepültünk az mind foglalt. Ebből már nem igen lesz sztárigazolás, hát hozzák a szerencsétlenek, akit tudnak. Egyébként az sem biztos, hogy nem válik be.LG írta: Serinek ha jól tudom, 40 milliós a kivásárlási ára, valamint létszámban bőven megvagyunk a kp-n, minőségben nem, de azon Paulinho nem fog segíteni, még többen leszünk, de jobban aligha. Csak elveszi a játéklehetőséget a tőle érdemesebbektől.
Reméljük még adó gondjai is vannak...visca el barca írta:én nem 5 éves, csak 4 éves szerződést láttam a mundon. kis öröm is öröm
Serinek ha jól tudom, 40 milliós a kivásárlási ára, valamint létszámban bőven megvagyunk a kp-n, minőségben nem, de azon Paulinho nem fog segíteni, még többen leszünk, de jobban aligha. Csak elveszi a játéklehetőséget a tőle érdemesebbektől.Normandia írta:Ő nem mondana igent. Bár, ha a szezon kuka lesz, akkor még az is befigyelhet.Messithebest írta:Paulinho![]()
![]()
![]()
nem csodálkoznék ha jövőre a 300at is lerakná a PSG Messiért, ő meg igent mondana...
Paulinhot én sem értem, remélem kacsa, de a többit meg egyszerűen nem tudjuk megszerezni. Mindegyiknek élő szerződése van és így kötve vannak.
Igy van, legalább 1 évvel kevesebbet kell fizetnünk. Mert őt sem bírjuk majd eladni, mint Turant és a hasonlókat, nincs még egy olyan madár klub, aki állni bírná a fizetésüket, ők meg nem ellézengenek inkább nálunk?én nem 5 éves, csak 4 éves szerződést láttam a mundon. kis öröm is öröm
Ő nem mondana igent. Bár, ha a szezon kuka lesz, akkor még az is befigyelhet.Messithebest írta:Paulinho![]()
![]()
![]()
nem csodálkoznék ha jövőre a 300at is lerakná a PSG Messiért, ő meg igent mondana...
Palimadár, hess!Legendinho írta:Mondjuk csak twitteren olvastam, így forrást nem tudok, de ha ez igaz...
More
Guangzhou Evergrande midfielder Paulinho (29) will sign a 5-year with Barcelona contract worth €5M/season. €40M transfer fee.
More
Guangzhou Evergrande midfielder Paulinho (29) will sign a 5-year with Barcelona contract worth €5M/season. €40M transfer fee.
Ez hatalmaskz86 írta:Paulinho, Anrdé Gomes, D. Suarez középpályát tervez Valverde vagy mi az isten? Még mindig azt hiszi, hogy a Bilbao edzője?