Barca Igazolások
Se Coutinho, se Dembelé nem játszott a hétvégén. Valami zajlik a háttérben. Remélem a vezetőség nem száll el az árakkal. Ha ők ketten jönnek, remélem már mást nem veszünk. Ez a nyári átigazolásosdi egy agyrém.
Még a végén megszerezzük mindegyiket.MessiNeymarSuarez írta:Alex Rodriguez szerint Dembelé közölte a Barcába távozási szándékát a Dortmund vezetőségének, és akár hétfőn hivatalos lehet.
Ez a Rodriguez gyerek elvileg Umtiti haverja és elvileg megbízható.
Szerinte amúgy Coutinhonak Kloppal van leginkább baja.
Aki ezt a brazilt szorgalmazta hogy hozzánk kerüljön az sz...n lovat.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Alex Rodriguez szerint Dembelé közölte a Barcába távozási szándékát a Dortmund vezetőségének, és akár hétfőn hivatalos lehet.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59F4D028
A Liverpool hivatalos üzletének ablakából a Coutinhos posztert eltávolították, az okok ismeretlenek.
Reménykedjünk, hogy az van a háttérben amire gondolunk.
dentomi: neked is szép estét!
Nem véletlen nem hallottál róla, szinte figyelemre sem lenne érdemes méltatni egy Atletinek sem egy olyan játékost, aki 27 évesen egy kínai ligába megy levezetni.
Miért tenne egy profi játékos ilyet?
2 opció van, egyik sem biztató...Vagy a pénz miatt ment el, vagy pedig itt Európában egy csapatnak sem kellett...
A Liverpool hivatalos üzletének ablakából a Coutinhos posztert eltávolították, az okok ismeretlenek.
Reménykedjünk, hogy az van a háttérben amire gondolunk.
dentomi: neked is szép estét!
Nem véletlen nem hallottál róla, szinte figyelemre sem lenne érdemes méltatni egy Atletinek sem egy olyan játékost, aki 27 évesen egy kínai ligába megy levezetni.
Miért tenne egy profi játékos ilyet?
2 opció van, egyik sem biztató...Vagy a pénz miatt ment el, vagy pedig itt Európában egy csapatnak sem kellett...
Jó estét mindenkinek.
Nem televizió előtt töltöm a fél életem, főként nem meccsek nézésével, de azért képben vagyok, viszont erről a Paulinho gyerekről életemben nem hallottam.
Nonszensz hogy a Barcelonának a kínai zs-ligából kell igazolnia.
Mi megy itt?
Vagy az van hogy lehúzhatom a redönyt mert nagyon tájékozatlan vagyok, vagy teljesen elment az esze a vezetőségnek.
Nem televizió előtt töltöm a fél életem, főként nem meccsek nézésével, de azért képben vagyok, viszont erről a Paulinho gyerekről életemben nem hallottam.
Nonszensz hogy a Barcelonának a kínai zs-ligából kell igazolnia.
Mi megy itt?
Vagy az van hogy lehúzhatom a redönyt mert nagyon tájékozatlan vagyok, vagy teljesen elment az esze a vezetőségnek.
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
Szerintem ez, de állítólag fake.Feast4 írta:MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/LeoMessiHuunga ... =3&theater
Ráadásul igazi culéról van szó ha igaz a kép, már értem miért jön...
Ha nem Valverde kérte akkor meg végképp mi értelme?!
Mi volt a képen?
https://pbs.twimg.com/media/DHCy12FVYAAfmEj.jpg:large" target="_blank
MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/LeoMessiHuunga ... =3&theater
Mi volt a képen?

-
- Capitá del Barça
Nekem nagyon furcsa ez az idei igazolási szezon. Nem vagyok az összeesküvès elméleteknek a híve,de nagyon úgy állnak a csillagok eddig,hogy lehet lesz valami a bizalmatlansági indítványból. Mondjuk hála az égnek. Elment Neymar.Ok ez elmúlt. Ma bedobja Pique,hogy ezt ők már hetekkel a tranzakció elött tudták. Ezen a pàr héten múlt sok minden szerintem,mert addig amíg nem volt tuti Neymar elmenetele,addig nem lettünk volna rossz alkupozícióban. Ezt bizony illet volna mondania a vezetőség felé kivéve,ha puccsra készül.Távozás ès történelmi piac dőlés után ne csodálkozzunk,hogy egy Kínából jövő brazil 29 éves pitbull 40 milla. Ezentúl ezek az àrak fognak röpködni.(Jelzem Lukaku idén 80 volt).Bartoék pedig nagyon nagy kakiban lesznek, ha nem virítanak valami reményt keltő emberkét. Érdekes,hogy a Pool és Dortmund nem szokott ennyire ragaszkodni kulcsjátékosaihoz. Most mégis. Lehet,hogy valaki keze benne van,hogy ragaszkodjanak a két egyénhez. Én azt vàrom még,hogy Messi nyögjön be valami degradàló szöveget a vezetőség felé az indítványozás elött ès akkor teljes a kép. Majd meglátjuk.Az én véleményem az, hogy a jhv igazolàssal kettőt igazoltunk, mert SR mehet standardan KK posztra. Neymar helyére meg jön valaki,de bízom benne Deu is tud majd egy viszonylag magas szintet hozni azon poszton. Azért meg van benne az X faktor,csak fejben kell rendbe szedni.
Vannak azért olyan csapatok akiknek vannak jó játékosaik és talán lehetne is tőlük venni. Pl Roma, Wolfburg nem játszottak rosszul a BL-ben. De nem az én feladatom az igazolás. Vannak akik remek pénzeket kapnak a semmire.
Most látom, hogy Jackson Martinez is ott van. Akkor már hozzuk őt is meg Scolarit másodedzőnek.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://www.facebook.com/LeoMessiHuunga ... =3&theater" target="_blank
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.08.12. 21:25:07-kor.
Szerintem az a bizalmatlansági indítvány jó időben lesz elindítva és bármi lehet az eredménye (bárki legyen csak ne Bartoék).Stalkyard írta:Remelem a sociok ezentúl is töretlenül bíznak majd Bartoekban. Megérdemlik egymást.

"Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat."
- Leo Messi
“A történelem legnagyobb Barcájának volt a motorja, agya és stílusa egyben. Remélem hamarosan visszatér”.
-Carles Puyol mondata Xaviról
- Leo Messi
“A történelem legnagyobb Barcájának volt a motorja, agya és stílusa egyben. Remélem hamarosan visszatér”.
Remelem a sociok ezentúl is töretlenül bíznak majd Bartoekban. Megérdemlik egymást. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
arról lehet tudni valamit, hogy a Barcelonai szurkolók/culé-k mit gondolnak az idei átigazolási időszakról, arról, hogy , Neymar elment és, hogy ilyen Paulinho féléket akarnak igazolni??
köszi
köszi
Akkor már inkább Arturo Vidal kéne és Cuadrado.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Utánanéztem a csapattársának, jó kis játékos, illik a profilba, ilyenek kellenek!!gg86 írta: Én elhoznám a kínai srácot is, látszik, hogy nagyon magabiztosan ül a padon, szerintem 73 millió eurót biztos megérne, a kínai mezeladásokkal meg vissza is jönne az ára.
Legyen mindenki birka, és menjen a vezetőség után. Úgyis annyira ügyesek, hogy kikezdhetetlen az összes döntésük.
Jah, nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bravó, újabb 40 millió kuka...Gomes után bőven belefér
Tottenham-be nem kellő, kínában levezető 29 éves brazil...gyerekek, mi lesz a Xavi,Puyol fémjelezte Barca-ból..totál idióta vezetőség
bmeg, még a Chelsea is képes volt a töltelék játékosait eladni Kínába horror pénzért, a Barca meg onnan vesz
szakadok, ezek hatalmas szerencsétlenek.
Turan-t meg Gomes-t remélem akkor el is küldik cipőket készíteni cserébe legalább..

bmeg, még a Chelsea is képes volt a töltelék játékosait eladni Kínába horror pénzért, a Barca meg onnan vesz

Turan-t meg Gomes-t remélem akkor el is küldik cipőket készíteni cserébe legalább..
Én elhoznám a kínai srácot is, látszik, hogy nagyon magabiztosan ül a padon, szerintem 73 millió eurót biztos megérne, a kínai mezeladásokkal meg vissza is jönne az ára.visca el barca írta:már a csapattársak is gúdlakkolnak, nem jó jel ez...
https://pbs.twimg.com/media/DHCxOGlWAAUGxKI.jpg:large" target="_blank
Az a szomorú az egész Paulinho ügyben, hogy több videó alapján megitélve kínai bajnokság szinten sem nagyon játszik valami kimagaslóan, nem hogy Barca szinten. Ránézésre egy középszint aljának tűnik a srác, ami egy Barcába egyáltalán nem való,de lehet hogy egy spanyol középcsapatban sem állná meg a helyét.
(Remélem nem bántottam meg ezzel a Paulinho fanokat
)

"Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat."
- Leo Messi
- Leo Messi
Paulinhonak biztos csak worstofja vanstartland írta:Aztamindenit! Én próbáltam optimista lenni, gondoltam gyorsan meglesek egy Paulinho bestofot, azokat azért nehéz elrontani, erre tessék:
Van benne minden, oldalpassz, belebotlani is jól tud, és minden "csele" után 3 másodperccel leszerelik és jön is a vágás. Na de az is látszik, hogy a tizit berúgta egyszer. Reményeim szerint minden héten rúg egy olyan szabadot negyvenről...
https://youtu.be/cv1OOWvFiLg" target="_blank

Én remélem, amennyiben ez a tag tényleg idejön, még mindig tervbe van véve a Coutinho-Dembélé-Seri trió. De akkor piszkosul sok embert el kellene küldenünk, óriási mozgást kellene pár hét alatt levezényelniük Bartoéknak.
Mindenesetre annak fényében is érdekes a hír, hogy megy a kakarágás más frontokon, hogy Dembeléért ne 120, hanem 115m eurót adjunk, közben meg kifizetjük a kivásárlási árát egy dúsgazdag kínai klub játékosának.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Iniesta/Sergi Roberto/Coutinho?
Rakitic/Gomes/Paulinho
Busquets/Paulinho
Ez mondjuk annyira nem lenne gáz (ha jön a brazil, ha nem akkor nagyon), de elkellene kezdeni kiszórni a selejtet, akikbe meg van potenciál azokat kölcsön adni.
A Liverpool ma egy veretes 3-3al kezdett vmi noname csapat ellen. Ezért kéne ott ragadnia egy olyan kölyöknek akiből bármi lehet még?
Dembelével mivan? A Dortmund nem akar lemondani a bajnoki címről meg a BLről?
Rakitic/Gomes/Paulinho
Busquets/Paulinho
Ez mondjuk annyira nem lenne gáz (ha jön a brazil, ha nem akkor nagyon), de elkellene kezdeni kiszórni a selejtet, akikbe meg van potenciál azokat kölcsön adni.
A Liverpool ma egy veretes 3-3al kezdett vmi noname csapat ellen. Ezért kéne ott ragadnia egy olyan kölyöknek akiből bármi lehet még?

Dembelével mivan? A Dortmund nem akar lemondani a bajnoki címről meg a BLről?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
már a csapattársak is gúdlakkolnak, nem jó jel ez...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Aztamindenit! Én próbáltam optimista lenni, gondoltam gyorsan meglesek egy Paulinho bestofot, azokat azért nehéz elrontani, erre tessék:
Van benne minden, oldalpassz, belebotlani is jól tud, és minden "csele" után 3 másodperccel leszerelik és jön is a vágás. Na de az is látszik, hogy a tizit berúgta egyszer. Reményeim szerint minden héten rúg egy olyan szabadot negyvenről...