2017.08.12. 18:50:16
Ez a 222milla elérte,hogy több kamu jelenik meg az igazolásainkról mint valaha. Pedig nem hittem volna hogy lehetséges.
Várjuk meg az átigazolási időszak végét,aztán feszítsük meg a vezetőséget.
Könnyű beszélni,de amilyen kezdőnk volt az utóbbi években,ki hozzott volna ide bárki fiatal sztárt. Hova padra? Ki és miért jött volna. Ini, Busi, Raktic, Msn mind fix volt. Hátul egy szélső kelett vona tavaly,ennyi. Akik jöttek éppenséggel kiegészítőnek nem voltak szörnyű opciók,beválhattak volna,még mindíg beválhat egy-kettő. Az alap játékunk esett szét,ott mentek el a kupák...A hiba inkább LE volt. Dehát tripláztunk utána meg küld el...
Most meg ha hozunk középpályára valakit Robertoval mi lesz? Végre valaki tehetséges,saját nevelés. Üldözzük el kp sztár igazolásokkal? Hátul szintén ha hozunk valakit mi lesz Umtitivel?Marlon?
Előre kell ember. Dembelét sztem hozzuk. Utánna viszont Coutinhot elhozzuk padra? Vagy kit rakunk ki. Init persze, a cskt,a legendát. Mégha nem is fog már ugy mozogni amíg nem sérült, ő alap lesz. Lehet már nem kéne így legyen,de vhol jogos,és megértem...
Nem Manager ez,és a Real épp az igazolás tiltás alatt lett erős. Ahogy mi is utánna tripláztunk...Érdekes nemde? Ez a foci.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!