Pénzkidobást rohadtul nem védem, se fizetésekben se vételárakban. Én is osztom, hogy ennyiért mást kéne hozni, de a mögöttes tartalomra reagáltam. 1 milliárd euró bevétel a cél pár éven belül, kínai kapcsolatok nem jönnek ehhez rosszul.csababarca írta:A vezetőség csinálhat bármit, akármit, mindig védhető Bob szerint.Sanama írta: Dembelé viselkedés vérlázító számodra. Coutinho ára kiakaszt.
De ez a hitvány nyerészkedés, pénzmosás, stb. nem és ilyenekkel magyarázod? Eldobom az agyam.
Ha mist felszámolnák a klubot, vagy eladnák Messit 10millióért, abból is kihozná hogy Barto a kiràly, és a klub érdeke ez volt.
Bezzeg ha egy játékos húzza picit a száját....
Amit Coutinho és Dembelé tesz (állítólag ugye, nem tudni pontosan), azzal semmi baj. Pont hogy ilyen játékosok kellenek akik itt akarnak játszani. Verrattiban minimális akarat sem volt, neki mindegy volt, ott is maradt ahol van.
Igenis a játékosoknak is vannak jogaik, ha nem tetszik a klubnak a viselkedés bontsák fel a szerződését aztán jónapot.
Azzal meg nincs baj, hogy a játékos nem tesz eleget a szerződésének? Hát szerintem rohadtul nagy baj van, vannak jogai, akkor kell érvényesíteni mikor leülnek az asztalhoz, lsd Neymar. Ha aláírta onnantól kezdve nincs miről beszélni. LG jól írta, kivágják Dembelét a padra aztán gondolkozhat, 3 kezdőt ki tud állítani Franciaország és majd pisloghat, ha a válogatottból is kimarad.