Pedig pár éve még a top 10 középpályásból 5 nálunk játszott, mostanában meg Gomeseket és Paulinhokat hozunkcrixus írta:Az egészben az a "félelmetes", hogy milyen játékosokkal töltöttük fel a középpályánkat az elmúlt 2 nyáron és idén is ez a sorminta megy tovább.Stalkyard írta:Viszlát samper. Viszlát Alena. Viszlát SR jatekoerceinek jo része. Viszlát masia.![]()
Paulinho-val két gondom van.
Egyrészt ahogy korábban írtam, a profil az nem rossz: hajtós, labdaszerző box to box kp. kell. Viszont amióta ezt megfogalmaztam én is és mások is, annyit változott a helyzet, hogy elöl már nem lehet azt mondani, hogy a 3 ász majd megoldja, mögöttük biztosítani kell csak. Gaymart egy az egyben nem fogjuk tudni pótolni, jelenleg ez lehetetlen Dembelé ide vagy oda. Így maradna az a lehetőség, hogy taktikai változtatással oldjuk ezt meg= támadóbb középpálya kell. Így viszont Busquets és Rakitic mellé nem fér már bele Paulinho, hanem igenis egy Coutinho féle, előre hatékony ember kell(ene). Nálam annyiban lenne Roberto a favorit, hogy ő hátra is tudna adni, illetve jobban illene a gépezetünkbe, mint Coutinho - persze a brazilnak is örülnék.
Másrészt a középpályánkon túl sok játékos van, akik közül nem fog mindenki elegendő játékpercet kapni és így a fiatalok nem fognak tudni megfelelő ütemben beilleszkedni, fejlődni. Ráadásul az, hogy behozzuk a brazilt és megtartjuk Gomes-t, teljesen ellehetetlenítjük azoknak a fiataloknak a helyzetét, akik feljebb léphetnének a ranglétrán a képességeik alapján és az olyan kutyaütőket, mint Gomes, Paulinho vagy Denis Suárez túl is szárnyalhatnák rövid idő alatt.
A fentebbi hármasból egy játékos bőven elég lenne a keretünkbe Samper és Iniesta mellé a padra. Tőlem lehetne akár Paulinho is, de akkor a másik két falábú távozzon, Turannal egyetemben.

https://goo.gl/GVUBrX" target="_blank