Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mittudomén, nem vagyok edző. de legalább próbálkozna bármi mással mint az X számú elődje. ua. a 4-3-3, ua. az emberek, ua. a fhos. a legminimálisabb változtatást nem látom.MQuCsabi írta:Veb, ha Init és Busit kiteszi, jön Gomes és DS helyette. Szerintem nincs kihez nyúlni
Vagy arra gondolsz, ha kirakja őket meccsekre, akkor jobban játszanak majd idővel?
ezért is kellett volna egy olyan edzőt hozni akinek van elég tekintélye ahhoz h ha úgy hozza a sors, zokszó nélkül kicsapja iniestát vagy buszkecct... vagy vmit kockáztat... vagy egyáltalán próbálna legalább valami mást játszatni mint az elmúlt 652 edző...Rivaldo11 írta:picit hitehagyott a brigád, és ezért is lenne égetően fontos minőséget igazolni...
Nem egy meccses távlatban jelentem ki azt hogy teljesítménytől függetlenül van bérelt helyük. Az hogy, tegnap jól játszott valaki, az itt azt jelenti hogy lehet 6 meccses botrányos szériája, következésképpen a 7. meccsen kezdő lesz....ab1daL írta: A felsorolt nevek közül egyedül Iniesta az, akinek a pótlásán el kell gondolkodni, sőt, talán már itt is kéne legyen az ő utódja. Talán Coutinho lesz az.. Valamint még Rakitic az aki, ha ismét nem villant állandó jó teljesítményt, akkor talán az ő eladásán, és más szerződtetésén lehetne gondolkodni. Suárez még mindig az egyik legjobb, ha nem a legjobb center a világon, Piqué a hibái ellenére a védelem vezére, Busi tegnap megint megmutatta, hogy lassan Messivel egy szinten van, ami a csapat játékát illeti, mert ha ő nincs, teljesen más amit mutatunk, valamint Alba-ra tegnap megint nem lehetett panasz.. Védekezésben is most rendkívűl jó volt, támadásban meg mindig hozza magát.
A felsorolt nevek közül egyedül Iniesta az, akinek a pótlásán el kell gondolkodni, sőt, talán már itt is kéne legyen az ő utódja. Talán Coutinho lesz az.. Valamint még Rakitic az aki, ha ismét nem villant állandó jó teljesítményt, akkor talán az ő eladásán, és más szerződtetésén lehetne gondolkodni. Suárez még mindig az egyik legjobb, ha nem a legjobb center a világon, Piqué a hibái ellenére a védelem vezére, Busi tegnap megint megmutatta, hogy lassan Messivel egy szinten van, ami a csapat játékát illeti, mert ha ő nincs, teljesen más amit mutatunk, valamint Alba-ra tegnap megint nem lehetett panasz.. Védekezésben is most rendkívűl jó volt, támadásban meg mindig hozza magát.Varatrix írta:Szerintem ennek teljesen van jogalapja. Kifogyott kicsit ez a generáció, kéne vérfrissítés, de kinek van mersze, azt mondani hogy, kicserél 4-5 embert a kezdőbe.markionni írta: Felve kerdezem: nem lehet hogy ez nem sorozatosan az edzok hiabaja, hanem ez a keret ennyit tud es erre a jatekra alkalmas?
Nálam simán lehet hogy sokkal sújosabb fejek hullanának itt, mint hogy Roberto helyett, Vidal vagy Semedo játszik e.
Lajos, Iniesta, Piqué, Busquets, Rakitic, Jordi ha nem is biztos hogy eladnám őket, de kínos hogy szezon bérletük van a legjobb helyre teljesítménytől függetlenül...
![]()
De nyílvána fejétől bűzlik a hal, tehát ragaszkadom hogy előbb, Bartoék takarodjanak, aztán ráérünk számonkérni a kiskedvenceinket, ha utána sem találnak motivációt a játékra. Szóval azért nem temetek senkit. Kvalitások vannak, teljesítmény nincs!
Szerintem ennek teljesen van jogalapja. Kifogyott kicsit ez a generáció, kéne vérfrissítés, de kinek van mersze, azt mondani hogy, kicserél 4-5 embert a kezdőbe.markionni írta: Felve kerdezem: nem lehet hogy ez nem sorozatosan az edzok hiabaja, hanem ez a keret ennyit tud es erre a jatekra alkalmas?
nem tudom. én biztos megpróbálnék egy 4-2-3-1-et, vagy egy 3-5-2-t, vbagy egy olyan 4-3-2-1-et ahol nem a 67 éves iniesta meg a kisvasút tempójú buszkecc játszik...markionni írta:Felve kerdezem: nem lehet hogy ez nem sorozatosan az edzok hiabaja, hanem ez a keret ennyit tud es erre a jatekra alkalmas?
Felve kerdezem: nem lehet hogy ez nem sorozatosan az edzok hiabaja, hanem ez a keret ennyit tud es erre a jatekra alkalmas?visca el barca írta:próbálnám nem egyes klubhoz köthető embereken kitölteni a haragom, de hát ha valakin ki kellnekem az eddigi 5 meccs alapján egy uo. halvérű, tutyimutyi bábembernek tűnik mint anno tata. fantáziáltunk itt a nagy szerkezeti változásokról meg taktikai újításokról, erre eddig egy nagy nulla az egész
ua. a játékunk mint tavaly: add oda mesinek majd ő megoldja. kp-s védekezés nulla, ha az alibi passzolgatásból eladjuk a labdát, simán átrobognak rajtunk 3 passzal és gól a vége. erre erőlteti középpályán ua. a 3 hulla lassú embert ember mint LE.
Egyet értek, viszont hozzá kell tenni, sok ideje még nem volt változtatni, illetve lehet, hogy pont nem az első valós tétre menő Klasszikusán akart kísérletezni.Varatrix írta:Ez engem tegnap úgy lesokkolt!visca el barca írta:én nem vagyok egy nagy taktikai szakember, de szerintem tegnap 99%-ban azt csináltuk mint LE idején. érdekes, őt minden meccs után 3 perccel elővettd, most meg adjunk időt ernőnek. hogy van ez?(Szerintem ha valaki lemaradt Enrique tábozásáról, és pont szotyizott amikor Valverdét mutatta a kamera, simán gondolhatná hogy ugyanaz az ember irányította a csapatot.)
Semmi, de semmi külömbség nem volt. Az az egy hogy nem utálja Vidalt, és berakta kezdőbe. Még az is félelmees volt hogy, nem taktikában változtat hanem behoz egy habi cserét, ahol szintén csak annyi a volt a difi hogy AG helyett Denis.
Nem értem ennyire null elképzeléssel jött ide, vagy Paulinho hoz szerkezeti, és taktikai változást.
Azért ez kicsit kemény. Titoval a bajnokság felénél 17 győzelem 1 döntetlenünk volt és nem játszottunk rosszul, nem tudom mi lett volna ha végig bírja. Ami tény, hogy amikor kiderült a betegsége utána kellett volna váltani. De ide nehéz...Res írta:Örülök, hogy nem csak én gondolom így...Kovbal88 írta: Megjegyezném a klub akkor hibázott először, mikor Pep után, Tito kapta meg a csapatot, ott és akkor egy új komoly elismert edző kellett volna.![]()
Viszont az sem a tuti siker receptje. Erről más hasonló kaliberű csapatok (RM, BM) beszámolhatnak a közelmúltból.
Valverdében én személy szerint nagyon bízom. A vezetőséget ő nem tudja leváltani, igazolni pedig nem tud helyettük, tehát abból kell dolgoznia ami van. Az viszont annyira azért nem rossz.
Ez engem tegnap úgy lesokkolt!visca el barca írta:én nem vagyok egy nagy taktikai szakember, de szerintem tegnap 99%-ban azt csináltuk mint LE idején. érdekes, őt minden meccs után 3 perccel elővettd, most meg adjunk időt ernőnek. hogy van ez?
Örülök, hogy nem csak én gondolom így...Kovbal88 írta: Megjegyezném a klub akkor hibázott először, mikor Pep után, Tito kapta meg a csapatot, ott és akkor egy új komoly elismert edző kellett volna.
Mondjuk ennél csehebbül nehezebb lett volna bemutatkozni. Ha Madridba is valami ilyet prezentálunk és a bajnokságba is akadozik a gépezet akkor sok ertelme nincs itt tartani.PCsabi írta:Be lesz számoltatva szóban és írásban is?