Amugy ilyen a pali, en elfogadtam ilyennek, nem is all neki rosszul, mondjuk ha Carvajal vagy Modric csinalnak a gyiktestukkel eleg gaz lenne.

Palesz, ne magadból indulj ki...az, h neked tetszett félmeztelenül Ronci, nem azt jelenti, h az összes szurkolónak bejött a dologpalesz77 írta:.....szimplán örülök,, hogy ledobta a mezt, így legalább egy nem túl kellemes meccsen szerzett pár örömteli percet 90.000 drukkernek..
így van! ha nehéz gyerekkorból kitör vki, akkor törvényszerű, hogy kisebbségi komplexusos díszk. lesz, totálisan logikus. nem értem, miért nem értedvisca el barca írta:nem, nem messi miatt. csak akkor tudnám miért majmolja a gólörömét. jah tudom, nehéz gyerekkora volt...
Marcelóét majmolta. Vagy izé, Messi először Marcelóét utánozta, ezért nem számít. Ezt megtudtuk pár órája valami frissen regelt megmondóembertől.visca el barca írta:nem, nem messi miatt. csak akkor tudnám miért majmolja a gólörömét. jah tudom, nehéz gyerekkora volt...
Ez szerintem tök igaz, viszont fordítva is gondolhatod hogy a Real szurkolóknak sem esik jól amikor Messi csinálja, vagy amikor Abidal "legépfegyverezi" a közönséget...Chino írta: Tegyék a Real szurkolók szívükre a kezüket, ha Cr Barca vagy akár Bayern stb mezben csinálná ezeket ellenük (de akár egy semleges meccsen) nem nyílna ki a bicska a zsebükben.
Asensio miért nem csinált hasonlót, pedig neki aztán lett volna oka? Emberhátrányban a Nou Campban gyakorlatilag eldöntött egy kupát ilyen fiatalon.
Nyugodtan eltolhatod a biciklit papamoneymar írta: a tiltástól még a hülyeség hülyeség marad. de legalább majd oszthatjátok úgy az észt, hogy nem szól senki. ez itt a "menő"
Érzelmileg egy kisgyerek szintjén van a pali. Sose fogja feldolgozni, hogy Messi mögött csak második lehet.zola8787 írta:CR-nél egy a gond, ami nagyon sok embert zavar, hogy mutogatja magát. Tolja a gólörömöket, miért ne, biztos, hogy mi is ezt csinálnánk, de nem így, hogy villanjon egy comb, egy felsőtest. Nincs bajom amúgy a metroszexuálisokkal, de CR már inkább melegeskedik ezekkel a dolgaival.
Pont Marcelo vitte oda neki a mezt, hogy mutassa fel. Nem Ronaldo ötlete volt. Ennyit a komplexusról, amiről két oldalon keresztül itt folyt a beszélgetés.Varatrix írta:Miért ettől függetlenül valószínűleg Messinek szánta fricskaként, tehát ilyen szempontból teljesen irreleváns hogy közüllük ki csinálta legelőször.
Miért ettől függetlenül valószínűleg Messinek szánta fricskaként, tehát ilyen szempontból teljesen irreleváns hogy közüllük ki csinálta legelőször.moneymar írta:mondjuk az egy percig se zavarjon, hogy Marcelot utánozta messi. nyilván ez is a saját ötlete nálatok...
a tiltástól még a hülyeség hülyeség marad. de legalább majd oszthatjátok úgy az észt, hogy nem szól senki. ez itt a "menő"Cestus írta:Te meg arra lehetsz büszke, hogy ennyi ideig kihúztad itt. Többet nem válaszolok amúgy, már tiltva vagy.moneymar írta:ja tehát nem elég, hogy hülyeséget beszélsz még büszke is vagy rászép
Te meg arra lehetsz büszke, hogy ennyi ideig kihúztad itt. Többet nem válaszolok amúgy, már tiltva vagy.moneymar írta:ja tehát nem elég, hogy hülyeséget beszélsz még büszke is vagy rászép
ja tehát nem elég, hogy hülyeséget beszélsz még büszke is vagy ráCestus írta:Egy percig sem zavar, ne aggódj.moneymar írta: mondjuk az egy percig se zavarjon, hogy Marcelot utánozta messi. nyilván ez is a saját ötlete nálatok...
Egy percig sem zavar, ne aggódj.moneymar írta: mondjuk az egy percig se zavarjon, hogy Marcelot utánozta messi. nyilván ez is a saját ötlete nálatok...
mondjuk az egy percig se zavarjon, hogy Marcelot utánozta messi. nyilván ez is a saját ötlete nálatok...Cestus írta:Biztosan ez az oka. A nyakamat rá, hogy Ronaldo olvassa az eurobarcát, sőt be is van regelve (mitöbb, neki is Paulinhos avatárja vanmiro. írta:A sok okosnak aki azt mondja hogy egy átlag lett,meg top10-be se fér be stb.
Tessék,lehet vakarni a fejet.
Lehet itt magyarázni hogy nem jó mezőnyben,meg Neymar mennyivel ügyesebb ,meg hogy már Suarez is stb-stb..De ennyi,egy villanás,és eldöntötte a meccset,majd ugráljon más a labda fölött 50x.
A másik hogy hol csinálod meg ha nem a Nou Campba egy óriási gól után..). Előre kitervelte ez a mastermind, hogy majd duzzadó homlokeres feszítős üvöltős (Messi után pedig mezmutogatós) gólörömmel hallgattatja el az itteni foteldrukkereket.
Szerintem van különbség aközött, hogy valaki egyedül betervezi a saját gólörömét, meg aközött, hogy a csapattársaival bohóckodik egyet.mobile írta: Azt sem értem hogy volt itt valaki aki azon nevetett hogy biztos előretervezgeti hogy ha majd gólt lő akkor mit meg hogy.. igen ez lehet. De amikor Abidal győztes gólt szerzett a rákból való felépülése után a Bernbaeuban, és Alvessel elkezdtek gépfegyverezni, akkor az nem volt előre lebeszélve? Az spontán jött? Nektek az is tetszett, nekünk nem.
Nektek tetszett a márciusi, és számtalan felhasználó sig vagy avatar vagy userbar képe azóta is. Cr hasonlít csainált egy kicsit megspékelve és máris egy önelégült majom. Azért ez durván kettősmérce.