Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így már nem, de alapból az hogy nem kell nekik a pénz és drágán ajdák el ellentmondásosnak hangzikMr. Master írta:Már miért mondanék ellent? Ismerős neked rosicky és a dortmund helyzete? 2001/2002ben mennyibe is került volna leigazolni a cseh kölköt? 20 millába? talán annál is töbe? Azóta a klub gazdasága hanyatlik. Mennyiért vitték el az ágysúsok? 8 milla. Tegyük fel ha gudi a dortmundban játszana, szerintem 5ért megkaptuk volna. A cselzi megteheti, hogy magasabb árat kér érte, mert nem kell neki a pénz ahhoz, h a klub valamelyest stabil legyen. Ilyen gondjuk egyáltalán nincsen. Ha rajtuk marad, mert nem fizetjük ki azt a magas árat, üsse kő, őket nem érdekli. Ráadásul még a Barcából is kicsikarták a maximumot. Még mindig ellentmondásosnak tűnik amit írok?
inkább ne mond, nem erről szól a topicdemokráciában élünk és szólásszabadság van. akkor és ott hurrogok le bárkit ahol csak akarok. engem aztán nem érdekel h golkiraly volt (>buntetokirály<). számomra akkor is [auto_cenzúra] jatekos. lassu, ütemérzéke 0. csak az egyik lábát tudja használni. csapatjátékban 0 és mindossze egyetlen egy poszton vethető be. tovább is van, mondjam még?
demokráciában élünk és szólásszabadság van. akkor és ott hurrogok le bárkit ahol csak akarok. engem aztán nem érdekel h golkiraly volt (>buntetokirály<). számomra akkor is [auto_cenzúra] jatekos. lassu, ütemérzéke 0. csak az egyik lábát tudja használni. csapatjátékban 0 és mindossze egyetlen egy poszton vethető be. tovább is van, mondjam még?antiimperialista írta:Pfff... Azért ennyire ne dicsérd már légy szíves...visca el barca írta:hál' Istennek nem vettuk meg azt a szerencsetlen kétballábas ügyefogyott félnyomorék forlant
Gudjohnsennél jobb játékos. Lassan már ott fogtok tartani, hogy a világ legrosszabb játékosa, és a magyar Nb-1-be se férne be. Gondolom, sokan azért utáljátok, mert tavaly a szezon végén mesterhármast vert a Barcának, és ezzel megelőzte Eto'o-t a góllövőlistán. Inkább Eto'o-t kellene "dicsérni", mert a csapattársait hibáztatta abban, hogy nem ő lett a gólkirály.
pláne hogy nem lehet összehasonlitgatni két teljesen más stílusú játékostCharlie írta:Télleg ne bántsuk, de abba se menjünk bele hogy melyikük a jobb játékos
C.
Talán 27, de nem vagyok benne biztos.lionelmessi19 írta:egyre jobban megbarátkozom azzal, hogy nálunk fog játszani
tudja valaki hogy hánymennyi az életéveinek a száma
igenigen, nem kell így lehurrogni,antiimperialista írta:Pfff... Azért ennyire ne dicsérd már légy szíves...visca el barca írta:hál' Istennek nem vettuk meg azt a szerencsetlen kétballábas ügyefogyott félnyomorék forlant
Gudjohnsennél jobb játékos.
Pfff... Azért ennyire ne dicsérd már légy szíves...visca el barca írta:hál' Istennek nem vettuk meg azt a szerencsetlen kétballábas ügyefogyott félnyomorék forlant