Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.06.14. 12:36:12

Hát én annyira nem örülök...De nem elsősorban Gudjohnsen kvalitásai miatt, hiszen Angliában már megmutatta, hogy technikailag képzett, jó kis labdarúgó, sokkal inkább amiatt, hogy izlandi... Sztem nem fogja Spanyolországban jól érezni magát, hányszor láttunk már erre példát, hogy egy teljsen más kultúrába kerülve egy jó játékos csak pocsék teljesítményt tud nyújtani a pályán. Ráadásul én drágállom a vételárát, ennyiből megvehettük volna Luquét vagy Trtistánt is, akik nem mellesleg spanyolok... Összegezve nekik jobban örültem volna (sokkal), de remélem rám fog cáfolni, és méltő lesz a viághírű gránátvörös-kék mez viselésére...
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.14. 12:24:11

Gudjohnsen világéletében középcsatár volt.Kivétel az utolsó 2év, mert máshol szerepeltették.

Ilyeneken hogy lesérül súlyosan Eto'o, ne gondolkozzunk.Nem fog, azt kész :) Meglátjuk mire képes Gudi, alig várom hogy kezdődjön az idény, meg a felkészülés.

Gondolom jól átgondolták a vezetők, és tudják hogy mi szól mellette, mi az előnye, befog vállni. :wink:

Ne feledjétek, CSEREjátékost kerestünk.Azt hiszem megfelel a követelményeknek az izlandi, nem ügyetlen, és elviseli a padot majd.Tisztában volt vele hogy mi vár rá Eto'o mögött, amikor
rákanyarította a nevét a szerződésre.

Hajrá Eidur.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.14. 12:16:42

én is örülök Gudjohnsen-nek, mert kreatív játékos, de azt nem hinném, hogy méltó utódja lenne Larssonnak. Ő inkább Ronaldinho, vagy Messi univerzális cseréje lehet, nem középcsatár!!! nekünk meg egy olyan ember kell, aki Eto'o-t helyettesítheti... mi van ha lesérül, mint tavaly Edmilson??? Gudjohnsen fog egy szezonon keresztül középcsatárt játszani???
mégegyszer: örülök neki, de nem biztos, hogy a legjobb döntés volt... úgy érzem lesz még egy Ezqueronk...
huevos
Jugador d'estrella

2006.06.14. 12:11:30

én is jobban örülök godjohnsennek, mint forlánnak, de messze nem egylábas játékos diego, számtalan gólt lőtt ballal is, nehezen indult a gólgyártás a mu-ban, de aztán lőtt ott is párat és fontosat (liverpool elleni dupla), a büntetőket meg tavaly is riquelme lőtte a villarealban, az más kérdés hogy amikor a gólkirályi cím közelébe került már ő lőtte, mint ahogy nálunk eto'o, csak samu kihagyta...
never let the children cryin'!
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.06.14. 12:04:37

Üdv Gudjohnsen a csapatban!Sztem jó vásárt csináltunk vele, tutira méltó utódja lesz az öregnek.Azért én idényenként nem várok tőle 15-20 gólt, ezeknek a fele elég lesz, hisz ott van Eto'o. :) De persze nem leszek elkeseredve, ha végül is beigazolódna a 20 gól, csak kicsi a realitása.
Maxit sajnálom, de sejthettük hogy ez lesz.Mindenestre remélem, hogy vissza fog majd jönni. :wink:
És Neeskens is jó lesz. :) A napokban láttam róla 3 képet, mindegyiken máshogy nézett ki. :lol: :lol:
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
syaby
Barça B

2006.06.14. 12:02:52

Mr. Master írta:Már miért mondanék ellent? Ismerős neked rosicky és a dortmund helyzete? 2001/2002ben mennyibe is került volna leigazolni a cseh kölköt? 20 millába? talán annál is töbe? Azóta a klub gazdasága hanyatlik. Mennyiért vitték el az ágysúsok? 8 milla. Tegyük fel ha gudi a dortmundban játszana, szerintem 5ért megkaptuk volna. A cselzi megteheti, hogy magasabb árat kér érte, mert nem kell neki a pénz ahhoz, h a klub valamelyest stabil legyen. Ilyen gondjuk egyáltalán nincsen. Ha rajtuk marad, mert nem fizetjük ki azt a magas árat, üsse kő, őket nem érdekli. Ráadásul még a Barcából is kicsikarták a maximumot. Még mindig ellentmondásosnak tűnik amit írok?
így már nem, de alapból az hogy nem kell nekik a pénz és drágán ajdák el ellentmondásosnak hangzik :) sztem...a léneg hogy leigazoltuk most már hivatalosan is:) és én örülök neki akkor is ha drága :) aztán majd meglátjuk mire megyünk vele...
BARCA barca BARCA
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.14. 12:00:01

Sztem is sokkal jobb megoldás Eidur, mint Forlán lett volna. Nagyon örülök az érkezésének.
Most már elkezdhet a vezetőség dolgozni egy (vagy esetleg két) minőségi hátvéd leigazolásán.

Forca Barca!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.14. 11:59:04

Na, hát lehet normálisan is nyilatkozni egy játékosról.

Az Eto'o-s esetet nem tudom biztosan, hogy megtörtént-e, úgy hallottam több helyről is, hogy igen. De az tény, hogy sok Barca-drukker ezért utálja annyira Forlánt.
A manchesteri gól/meccs mutatóját nem ismerem, de nekem több szép gólja is megmaradt abból a korszakából. Főleg az, amit a Rangers-nek lőtt a BL-ben.
Ezennel részemről az ügy lezárva, ígérem, nem fogok rá több szót vesztegetni.
Andris
Adminisztrátor

2006.06.14. 11:41:41

Maxi tehát eltávozott.....egy évre
kíváncsi leszek rá, neki is 15-20 gólt :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.14. 11:37:49

Isten hozott Gudjohnsen!!!! :lol: :lol:

Kívánom, hogy érezze magát jól nálunk és szerezzen szezononként 15-20 gólt...

FORCA BARCA!!!
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.14. 11:31:34

Eddig azt hittem, hogy csak a reálosoknál egyfajta védekezőmechanizmus hogy Eto'o mennyire kutya, mert a saját társait hurrogta le.

De látom nem...Meg se történt az az eset, mert akkor rövidtávon kirúgták volna a csapatból.

Forlánt én sem bírom, Manchesteres korszakát nem tudom kitörölni, akárhogy akartak gólt rúgatni vele, sehogy nem sikerült. Aztán összejött 1 idény itt neki, mondtuk hogy véletlen. Lement ez a szezon, és télleg véletlen volt. Ennyit Gudjohnsen is fog rúgni, és ennyit nyújtani is.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Andris
Adminisztrátor

2006.06.14. 11:30:37

demokráciában élünk és szólásszabadság van. akkor és ott hurrogok le bárkit ahol csak akarok. engem aztán nem érdekel h golkiraly volt (>buntetokirály<). számomra akkor is [auto_cenzúra] jatekos. lassu, ütemérzéke 0. csak az egyik lábát tudja használni. csapatjátékban 0 és mindossze egyetlen egy poszton vethető be. tovább is van, mondjam még? :wink:
inkább ne mond, nem erről szól a topic
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2006.06.14. 11:32:24-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2006.06.14. 11:25:07

antiimperialista írta:
visca el barca írta:hál' Istennek nem vettuk meg azt a szerencsetlen kétballábas ügyefogyott félnyomorék forlant
Pfff... Azért ennyire ne dicsérd már légy szíves...
Gudjohnsennél jobb játékos. Lassan már ott fogtok tartani, hogy a világ legrosszabb játékosa, és a magyar Nb-1-be se férne be. Gondolom, sokan azért utáljátok, mert tavaly a szezon végén mesterhármast vert a Barcának, és ezzel megelőzte Eto'o-t a góllövőlistán. Inkább Eto'o-t kellene "dicsérni", mert a csapattársait hibáztatta abban, hogy nem ő lett a gólkirály.
demokráciában élünk és szólásszabadság van. akkor és ott hurrogok le bárkit ahol csak akarok. engem aztán nem érdekel h golkiraly volt (>buntetokirály<). számomra akkor is [auto_cenzúra] jatekos. lassu, ütemérzéke 0. csak az egyik lábát tudja használni. csapatjátékban 0 és mindossze egyetlen egy poszton vethető be. tovább is van, mondjam még? :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.06.14. 11:22:50

na itt van gudjohnsen, végre.
inkább mint forlan, vagy zlatan
Andris
Adminisztrátor

2006.06.14. 11:17:28

Charlie írta:Télleg ne bántsuk, de abba se menjünk bele hogy melyikük a jobb játékos :D
C.
pláne hogy nem lehet összehasonlitgatni két teljesen más stílusú játékost
- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.14. 11:16:15

lionelmessi19 írta:egyre jobban megbarátkozom azzal, hogy nálunk fog játszani
tudja valaki hogy hánymennyi az életéveinek a száma :?:
Talán 27, de nem vagyok benne biztos.
Andris
Adminisztrátor

2006.06.14. 11:15:40

antiimperialista írta:
visca el barca írta:hál' Istennek nem vettuk meg azt a szerencsetlen kétballábas ügyefogyott félnyomorék forlant
Gudjohnsennél jobb játékos.
igenigen, nem kell így lehurrogni,
olyan nincs hogy vki csak úgy véletlenül lesz gólkirály
oké hogy idén nem jött neki össze egy túl jó szezon
...DE nekem tetszett pl a bl szereplése
- József Attila
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.14. 11:13:03

Télleg ne bántsuk, de abba se menjünk bele hogy melyikük a jobb játékos :D
C.
Andris
Adminisztrátor

2006.06.14. 11:12:39

egyre jobban megbarátkozom azzal, hogy nálunk fog játszani
tudja valaki hogy hánymennyi az életéveinek a száma :?:
- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.14. 11:11:24

Gudjohnsennél jobb játékos. Lassan már ott fogtok tartani, hogy a világ legrosszabb játékosa, és a magyar Nb-1-be se férne be. Gondolom, sokan azért utáljátok, mert tavaly a szezon végén mesterhármast vert a Barcának, és ezzel megelőzte Eto'o-t a góllövőlistán. Inkább Eto'o-t kellene "dicsérni", mert a csapattársait hibáztatta abban, hogy nem ő lett a gólkirály.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2006.06.14. 11:14:58-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.06.14. 10:57:43

hm ha csak a bajnoki teljesitmenyet nezzuk az annyira nem is rossz. angliában 239 meccsen lott 72 golt. és sztem a meccsek több mint felén biztos h nem volt kezdo. a kupameccsek 29/8-as statisztikajan javithatna. nálunk biztos lesz rá alkalma :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.14. 10:44:06

Mardel
Jugador d'estrella

2006.06.14. 10:39:00

Hát igen..megszületett a megállapodás!!Én is az előttem szólóhoz hasonlóan érzek!!Az én favoritom Ricardo Oliveira lett volna,de hát rá mint tudjuk nem sok esély volt!A következőkben pedig reméljük,hogy Gudjohnsen át tudja venni a technikás rövidpasszos spanyol játékstílust és nem lesz Beckham szindróma!...ha sikerül,akkor sztem idővel remek utóda lehet Larssonnak!!..Vezetők..VÉDŐRE fel!!! :)
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
visca el barca
Presidente del Barça

2006.06.14. 10:31:06

noh gudjonzen':

egyik szemem sír a masik nevet. nevet mert hál' Istennek nem vettuk meg azt a szerencsetlen kétballábas ügyefogyott félnyomorék forlant... sír, mert szerintem tudtunk volna mi jobb játékost is venni gudjonzen'-nél. nagyon sokank tartom ezt a 12 millio pézt érte. mind1, remelem azert megmutatja h nem véletlenul kerult ide, én szoritok neki, mert azert nem tartom rossz jatekosnak (oriasi elonye h elol szinte barhol képes jatszani). kérdés hogy fogja elviselni a padot... :roll:
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2006.06.14. 10:09:35

Srácok, most hogy leigazoljuk úgy tűnik tényleg Gudid szeretnék róla kicsit többet tudni. Nem személyes véleményekre lennék kíváncsi persze, hanem tényekre. Ki ő, mit tud, miért jó nekünk, mit produkált az elmúlt években... ilyesmi. Tud valaki róla infókat...? Köszi!
"Més Cuen un Club"
Lezárt