2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja, zseniális húzás lenne Neymar után őt is eladni, csapkodnám a térdem örömömben, hiszem tulumtus van olyan centerből a piacon, aki érti is a posztját meg gólt is tud lőni...Nero. írta:Jol megijesztettél, màr kezdtem örülni hogy valami tavozassal kapcsolatos pletyka.palesz77 írta:Gerardo Romero is azt írta most, hogy Marlont nem befolyásolja Coutinho és Paulinho érkezése, mert Suárez már nem EU-s helyet foglal el a keretben. Csak mert volt róla szó nemrég.
Jol megijesztettél, màr kezdtem örülni hogy valami tavozassal kapcsolatos pletyka.palesz77 írta:Gerardo Romero is azt írta most, hogy Marlont nem befolyásolja Coutinho és Paulinho érkezése, mert Suárez már nem EU-s helyet foglal el a keretben. Csak mert volt róla szó nemrég.
Egyetértek, plusz hozzátenném, hogy Lajosnál a túlzott pofázás egyenlő a frusztráltsággal, ami egyenlő a rosszabb játékkal. Amikor megy neki a játék, sokkal kevesebbet ordibál a bíróval és mindenkivel. Én is jobban szeretem, amikor higgadt.BarcafanTomee írta:Engem kifejezetten zavart és idegesített egész szezonban mikor fél csapatunk reklamálásokért kapta meccsenkénk a sárgákat és szinte minden meccsen eltiltásveszélyben volt valaki tavasszal.
már bocs, de ki nem tojja le. 51 meccsen összehozott 37+20, azaz meg bőven van a meccs/pont átlag. az összes többi adag bullshit amivel az utálói dobálóznak. idén tényleg nem ment a fontosabb meccseken, de hagyjuk már a savazását. tavalyelőtt meg 53 meccs 59+26, azelőtt meg 45 meccs 25"4. kutyát nem érdekli mit pofázik amíg így fossa a gólokat. az sem nagyon izgat, hogy csetlik botlik. vicces mikor felrójátaok neki hogy mennyi helyzetet kihagy. neymar idén kb 10x annyit kihagyott, viszont emlékszem, hogy eto1o, r10, henry meg a többiek mindet belőtték. oh wait.BarcafanTomee írta:végig pofázta ezt a szezont és kapta is a sárgákat szépen érte.
Így van,de ebben a szezonban általánosnak mondható volt, hogy gyatra a helyzetkihasználása.Bob_Marley írta:Attól még a kritika jogos, mert a szezon végére eléggé hullámzó volt a teljesítménye és gólok, pontok múlnak rajta.
Tavaly pl zseniális volt, ahogy az utolsó fordulókban kíméletlenül rugdosta a gólokat, idén ez inkább elmaradt, sajnos.
én szidom eleget, csak felesleges, mert nyakamnak ugranak egyből 100an.Nero. írta:Erdekes hogy o soha nem kap kritikat, pedig amit tegnap is muvelt az egyszeruen hihetetlen. Biztos hogy nem lez eladva sajnos.
Palesz, a gólja előtt tegnap este én is azt hittem megint, hogy orra bukik.palesz77 írta:Komolyan, efölött az ember fölött nem tudok egyszerűen napirendre térni.Csinál egy tanári cselt, erre majdnem pofára esik megindulás közben, majd miután sikerült újra egyensúlyba kerülnie, elrakja a hosszúba. Ez a gól tökéletesen leírja Suárezt, én ilyen botlábú klasszist esküszöm még nem láttam, kész ez a pali.
Remélem ez a gól kicsit visszahozza az önbizalmát, mert az utóbbi hetekben nem hozza magát annyira. Bár igazából azt se bánom, ha csak jövőre tér vissza az igazi énje, már úgyse kell nagyon idén.. De jövőre megint a fejben ott levő, gyilkos Lajost akarom látni, aki összjátékban se -1 ember. Mert megy neki az is, csak idén sokszor a másik énjét vette elő. De ma a gólja is, meg a Neymar gólja előtti passz is pazar volt, ezen kívül is voltak szép megmozdulásai, talán elindult valami ismét.