2017.03.19. 09:29:59
ha már felmerült a nevem, Bobhoz hasonlóan én sem vállalom, túl temperamentumos ember vagyok, valószínűleg egyből kivágnám pl az összes olyan madridistát akin látni, hogy csak provokálni jár ide.
DE!
10 évnyi aktív fórumozással, és 15.000 hsz-szel a hátam mögött van bátorságom megjegyezni, hogy az vicc, van, hogy van 9 moderátor, abból 1 dolgozik, ketten évente 3x felnéznek a fórumra, a többi meg évek óta nincs itt (Tim írta, ez alapján írtam azt amit). tőlük nyugodtan meg lehet vonni a rangot és mást keresni a helyükre, biztos nem fognak megsértődni.
egyébként ahhoz képest, hogy csak palesz küzd, nagy káosz tényleg nincs, sok topicot nem is kellene felügyelni, ahogy látom csak a barca focis topicokban (élő, bajnoki, bl, igazolások, vs real (főleg ez)) szokott menni a cirkusz, meg offban.
a játékosok sajátjai, külföldi foci, mozi stb ilyenek normálisan pörögnek.
nézem, hogy ki van itt rég óta, és még most is aktív és talán meg lehetne keresni őket
LG, csaba, rivaldo11, recrea, titinho, zozzy - bár ő annyira nem pörög mostanában. tromort nevét is bedobta valaki, és bár nem régi motoros, de korrektnek tűnik, sokat van itt, benne is "érzem a kraftot"
ha viszont nem lesz senki és palesz jelzi, hogy egyedül nem bírja, és elfogadtok, akkor elvállalom, arra talán alkalmas vagyok, hogy az esetleges piramishalmazokat, offolásokat, csillagozós káromkodókat, duplázókat (ez is van mostanában annyi h ihaj) fenéken billentsem. jelenleg amúgy is elég sokat vagyok itt, szeretem ezt a közösséget, időm az lenne, ez mellettem szól
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...