Jah a Real erős csapat, meg a Valencia is

Tavaly gyakorlatilag oda vissza vertük öket, (köszi Arda), egy taktikát nem ismerő edzővel. Igen szuperkupa így szuperkupa úgy jajjj de fáj,kit érdekel. 2hete dolgozott a kerettel az új edzőnk. Ehhez képest az első meccsen játékban sztem jobbak voltunk,nem fejeztük be,illetve nagyon előre rohantunk és lefutottak minket. Ennyi. Másodikat meg se néztem de sok hit nem volt már a srácokban,pláne a háttérben folyó balhékkal.
Jah és bizalmatlansági indítvány. Azért érezzük hogy kész Balázs show. A médián keresztül mindent megetetnek a néppel. Hogy Beneditoék mocskosabbak mint a mostaniak arra a nyakamat teszem. Az igazolásoknál is a kamuhírek fele tuti onnan jött. Feszültségkeltés. Aztán megnézném ki hogy igazolna. Kifizessük e Lemarért pl 120at mert elég jó. Vagy kb 200at egy kiforott játékosért. A piac elszált idén Neymar miatt,szal ezek az árak,ezzel nem lehet mit tenni. Dembelé égető volt jött rendben van,azért a többin énis elgondolkodtam volna.
Itt nem játékos minőség hiány van,hanem össze kell rakni a csapatot megújítani taktikailag! Hiába jött volna Coutinho ha ugyan úgy lefutnak minket, elől meg beparkolják a buszt.
Vissza kell állítania a szélső játékot, értelmesen kellene szélekről beadni, középpályán ha kell faltolni kontránál,a középső védőknek nem a 16osnál játszani, küzdeni. Mindenek előtt küzdeni!!!
Elől megvagyunk nagyon is, Dulifuli kiegészítőnek elég lesz.
Hátul szintén megvagyunk, Umtiti Pique párost ha nem klnyszerítikfutásra tehát ha nem az ellenfél 16osán állnak, akkor okés. Futni Semedo, Alba majd fut nagyon tudnak futni. Csak vissza kell zárni, megintcsak taktika.
Középpályán Busi érinthetetlen. Vagy előrébb kell mozgatni,nem kislabdákat tud adni, és Rakiticet szűrni meghagyni, EV ha jól láttam próbálgatta már ezt is. Vagy mellé visszavonva Rakiticet, kettős szűrővel, Paulinho pl. Ide jó lehet még, de Gomes is. Ez a posztja neki kicsit hátrébb.
Ini az Ini, én visszavonnám Messit a 2 csatár mögé hogy Inivel együtt kombináljanak. És a végén Messi kapu elé érkezzen. És ennyi az irányító,ha ez a 2s találkozik egymással játékban a pályán,nyertünk. Sr pedig amikor Ini fárdt-nincs beáll,és Messi fel tudná húzni, beleszokna hamar. Azért neki vissza kell szokni a szélső játék után.
És nagyjából ennyi. Rátérve a keretre mindenki magasan tudása alatt teljesített tavaly,még Messi is. (Nála ez a forma amikor rossz

Ortolá - 3.számú gk
M. ter Stegen - azért amit lehet fog,beérett
J. Cillessen - cserének jó
Aleix Vidal - nem találja a helyét, de láthattuk EV nem akar lemondank róla,van benne vmi ha kihozza okés
L. Digne - Alba helyén beugrónak elmegy
T. Vermaelen - mind1, ennyi sérüléssel nem lehet
Jordi Alba - ok
Piqué - mindíg is hajlamos volt elbambulni deha stabilitás van körülötte nincs nála jobb
S. Umtiti - végre egy védő
Nélson Semedo - új Alves? Lesz széljátékunk?
J. Mascherano - öreg de láthattuk a becsúszását.
Paulinho - vmiért azért kezdő a brazil válogatottba. Igen nem csilli villi igazolás akire lehet hokimokizni a facebookon,de várjuk már meg míg 3szor labdába ér. Eddig kb 2re volt lehetősége

André Gomes - vhogy mindenki bízik benne, vmi oka van azért.
A. Turan - sose volt ő fogalmatlan, hamár itt van aktiválni kell
Denis Suárez - tehetség van benne
Rafinha - értékes lehet még, fa felépül használni kell
Busquets - formába kell hozni
I. Rakitić - formába kell hozni
Sergi Roberto - a jövő,csak játszatni kell
Iniesta - pihentetni kell többet,de hasznos lesz még,kicsit beelfásult kedvét kell visszahozni
L. Messi - ő Messi ennyi

L. Suárez - ok
O. Dembélé - itt az újabb csodajátékos, ha be tudjuk építenk semmivel se lesz rosszabb mint Neymar,max hasznosabb...
Paco Alcácer - tudni kell használni beállóként, vhogy mindíg ott van de lemarad 3centivel,ettől még nem rossz,fejben kell helyrerakni
Deulofeu - kiváló csere
Én itt nagy bajt nem látok,csak edző kérdést. A foci csapatjáték ha lesz csapat, jók leszünk. Anno Oleguerrel hátul nyertünk először BL-t. Aki magasan a valaha volt legrosszabb Barca játékos volt. És rendre játszott, Rijkaard elérte,hogy higyjen magában és arra is képes legyen amit nem tud.
EZ A LÉNYEG!!!